21 Февруари, 2017 01:30 4 426 30

Москва: НАТО може да нападне Русия

  • владимир шаманов-
  • нато-
  • русия

Според Владимир Шаманов подобно нападение може да бъде извършено със силите на Алианса в Източна Европа

Силите на НАТО в Източна Европа могат да бъдат използвани за вероломно нападение срещу Русия. Това бе заявено от главата на руския Комитет по отбрана Владимир Шаманов, цитиран от РИА Новости.

„На запад определят това, като сдържане на Русия. Ние обаче смятаме, че тези сили могат да бъдат използвани срещу нашата страна.

Имахме такъв пример с Хитлер, когато имахме подписано споразумение за ненападение, но въпреки това бяхме нападнати. Не искаме това да се случи отново“, заяви Шаманов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кики

    41 20 Отговор
    Много е прав Шаманов. САЩ ще провокират Русия, ще спретнат един конфликт на границата с така наречените сили на Алианса, и оттук нататък започват да помагат. Вероломно нападение, не е за вярване, че може да има, защото хубавият живот на САЩ ще свърши.А конфликта!?...Нали това е мръсната политика на САЩ, да има конфликти навсякъде и да тормозят Русия!
  • 2 ссс

    16 24 Отговор
    Прав бил , Кики , я не се излагай ! Толкова ли не виждаш , че генерала реве за да оправдае огромните средства които харчат и ще харчат военните. Онези отсреща, НАТО и хамерите са съшите артисти и те само реват , че Русия щялв да нападне и военния бюджет расте ли расте. Те руснаците добре са го казали, "Кому война, а кому мать родна"

    Коментиран от #8, #29

  • 3 ЯЙЦАТА КОКОШКАТА УЧАТ

    14 4 Отговор
    Гладния вълк е по силен от ситото куче.

    Коментиран от #12

  • 4 Гост

    12 4 Отговор
    Шаматов а този пример дали си го спомняш
    На 28 септември германските и руските сили се срещат по линията Белосток-Брест-Лвов-Карпатите и подписват договор за "дружба" и взаимни граници. На 22 септември 1939 година в анексирания от руснаците Бжешч (Брест) е проведен немско-руски парад на победата командван от генерал Хайнц Гудериан и комбриг (бритаден генерал) Семьон Кривошеин.
  • 5 Kcaniba

    19 7 Отговор
    сссКаниба!!!
    До колкото разбирам, все тие едно, от чия атомна бомба ще се мре)))
    Но, рационално, къде е Източна Европа, къде е Калифорния!??
    Може би козячетата бихте били по щастливи, ако ФАЩ ви пазеха от там... Ноо, радиация не разбира, кой е за демокряция , я кой не е))
    Ще се мре либерастииии!!!
  • 6 Пеньо

    12 14 Отговор
    Страшно е, когато такива глупости се казват от толкова високо ниво.
  • 7 Гост

    8 24 Отговор
    Примерът с Хитлер е смайващо неподходящ. Всеки нормален човек чел историята знае, че Сталин и Хитлер са били струпали милиони войници на границата един срещу друг и единия изпреварил другия.

    Коментиран от #27

  • 8 Боре Кибера

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "ссс":

    прав си! а и лъва сено не яде ;)
  • 9 Гост

    5 12 Отговор
    Войните са само в главите на такива малоумници като този. Под шапка мозък не вирее. Кажете ми за какво му е на някой война?
  • 10 убитаци

    15 2 Отговор
    Който и каквото да говори става дума за пари!!! Уж се нападат уж незнам си какво ама си въртят милярди помежду си!!! Вие си спорете тука СССР или САЩ
  • 11 Кики

    4 5 Отговор
    До ссс

    Огромни пари за руските военни, винаги ще има, независимо от каквото и да е. Русия не пренебрегва ситуацията като Теб, защото не веднъж се е опашката!
  • 12 кроко

    1 4 Отговор

    До коментар #3 от "ЯЙЦАТА КОКОШКАТА УЧАТ":

    Гладен вълк ? К няма такъв филм, всички са добре охранени и с големи търбуси. Я го виж тоя от снимката , на гладен ли ти прилича ?

    Коментиран от #17

  • 13 Кики

    12 2 Отговор
    До Гост

    Примерът с Хитлер е много подходящ, защото не Ти си изгубил милиони сънародници. Ако наистина си убеден, че Сталин е мислил да напада, гледай да не кажеш това на моето куче, защото ще те лае докато си жив!
  • 14 БАЙ ГАН4О

    16 2 Отговор
    Шаманов е прав нато са боклуци,затова всеки трябва да помага на Русия кой с каквото може.
  • 15 Кики

    14 2 Отговор
    До Убитаци

    Не знам какви милиарди въртят, но САЩ се стараят да правят така, че руския хладилник да не е пълен.
  • 16 шлемник байкалски

    1 18 Отговор
    Шаманов е пран! НАТО може да нападне Русия .Само че и Русия може да нападне източна Европа което си е НАТО!!!

    Ако Русия се притеснява може да направи първа стъпка към разведряване, като престане да де-стабилизира Украйна ! Също така може да се водят преговори с НАТО за демилитаризирана зона която да обхваща европейската част на Русия и източна и централна Европа !!!

    Но какво да се прави ? Шаманов не вижда какво прави Русия в Украйна , нито как Русия модернизира и трупа оръжия и жива сила по границите си с НАТО но вижда какво прави НАТО!

    Все пак това е негова гледна точка но докато мирогледа на руската върхушка не се промени хладилниците на обикновените руснаци ще бъдат празни въпреки призивите на нашия президент ,който вече никой в Европа не взема на сериозно!!!

    Коментиран от #19, #25

  • 17 ТАМ АКО НЕ СИ БИЛ ВОЙНИК НЕ СИ ЧОВЕК

    10 2 Отговор

    До коментар #12 от "кроко":

    ВИЖДАЛ ЛИ СИ НА ЖИВО КОМАНДНИЯ ИМ СЪСТАВ ОСБЕНО СЪС СИНИТЕ ПАГОНИ .СИЧКИТЕ СА НАД ДВА МЕТРА И ОТ СТО КИЛА НАГОРЕ ЗА ПОДЧИНЕНИТЕ ИМ ВАЖИ СЪЩОТО.МИШУНГЕРИ ТАМ НЕ ПРИЕМАТ КАТ В БЪЛГАРИЯ ДЕТ СА ЕДИН И ШЕЙСЕТ И ПО СТО КИЛА И ЗАДНИЦИ ДО КОЛЕНЕТЕ.

    Коментиран от #18

  • 18 кроко

    0 3 Отговор

    До коментар #17 от "ТАМ АКО НЕ СИ БИЛ ВОЙНИК НЕ СИ ЧОВЕК":

    и какво , със сини пагони и по 100 кила на горе , гладни ли са ???

    Коментиран от #26

  • 19 Асиметрично

    22 2 Отговор

    До коментар #16 от "шлемник байкалски":

    Това дето го предлагаш ,беше договорено от СССР и САЩ и Германия още с разпада на Варшавският Договор. Тогава СССР поиска гаранции НАТО да не се разширява, и му беше обещано, в замяна и на големи съкращения и на стратегически и ядрени оръжия. Русия дори спря и полетите на стратегическата си авиация десетки години.А щатите не спряха своята стр. авиация, и продължаваха да летят към руските граници. Руснаците предупредиха, че разполагането противоракетният щит близо до нейните граници ,ще предизвика отговор= разполагане на тк. ракети в Калининград. И сега се пищи ,че Русия има ракети в Калининград- нещо за което руснаците са предупредили предварително. Та руснаците само отвръщат , на провокациите " СИМЕТРИЧНО" . Ам. няма да се примирят , че има заплаха за тях ,която може да ги унищожи за 26мин. А Рус. може да са всякакви , с блага дума можеш да им свалиш и ризата от гърба, но и от всичко на света най-много мразят и някой да ги прави на глупаци.
  • 20 стоян георгиев

    3 11 Отговор
    след твърдението следва:тази година махаме обяда като хранене щото ще се въоръжаваме за да се предпазим:)!е няма да яде масовката ,тези отгоре ще продължат с преяждането.да сравняваш днешна европа с хитлер е меко казано идиотско,но тва кои ти гледа,важното е путин да е добре,те руските ватници за тва живеят .гледам и тук има фенове на русия,та сега е подходящо да хванете на там и да подкрепите великия диктатор против лошите фашисти :)!лошото е че само си говорите ,а никои не хваща на там!
  • 21 БГ натовец

    16 3 Отговор
    със САЩ е свършено, туто финито, само още дето не го знаят. Империята на злото скоро ще бъде ликвидирана, бъдете сигурни. Русия и Китай ще бъдат съюзници в бъдещата война, а от НАТО никой няма да посмее да им се изрепчи. Ами погледнете само кой членува в тоя смешен съюз, който съществува с единствената цел да защитава и обслужва интересите на САЩ по света. България(два летящи самолета), Албания(без коментар), Гърция(никога няма да вдигнат оръжие срещу Русия), Литва, Латвия и Естония(все едно не съществуват), Унгария(като Гърция), Чехия и Словакия(не искат никакви проблеми с руснаците), Португалия(вероятно се чудят защо изобщо са в НАТО), Турция(наплашени са, а и нямат никакъв интерес да се бият с Русия) и т.н. Та накратко - почти всички членки на алианса са вътре просто за бройка, особено след като Тръмп каза че ще изискват увеличение на разходите за отбрана до тия 2% на някои от държавите със сигурност няма да им се стои повече в НАТО(КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД ЧЕ НЯМАТ НИКАКВА ПОЛЗА ОТ УЧАСТИЕТО СИ В ТОЯ СЪЮЗ)Така че, освен няколкото "приятелски" държави на САЩ никой няма да скочи на руснаците, ще се праят на ударени и ще се снишават докато отмине бурята, а тези дето се излъжат да се бият ще бъдат наказани много жестоко(поляците например)Това е общо взето цялата история, а след това НАТО ще се разпадне от самосебе си.
  • 22 Киро

    1 14 Отговор
    Поредната надрусана с водка ушанка плещила глупости.

    Или казано по друг начин - глупости, на които се връзват само глупаци.

    Коментиран от #24

  • 23 Кики

    3 1 Отговор
    До БГ Натовец

    И да вземеш да си смениш псевдонима, защото ти сложих минус погрешно, преди да ти прочета коментара. Иначе добър и логичен коментар, само дето докато ги има САЩ, ще има и НАТО...за съжаление.

    Коментиран от #28

  • 24 кроко

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "Киро":

    Значи ,кире, ти си „глупак”, щом обръщаш внимание на пияната ушанка, така ли?
  • 25 ссс

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "шлемник байкалски":

    ехеее „демилитаризиране на европейската част на Русия!!!”

    ти кво друсаш бе брат некви нови наркотици ли?
  • 26 ПО ДОБРОТО ЗЛО

    4 1 Отговор

    До коментар #18 от "кроко":

    АБЕ НА КОЛКО СИ ГОДИНКИ ЧЕ ДА ТА ЗАХРАНВАМ С ИНФОРМАЦИЯ.САМО СЛЕДВАЙ ЛОГИКАТА АКО СЕ СЕЩАШ.ГРИЖАТ СЕ ЗА АРМИЯТА А НАРОДА СЕ СПРАВЯ КАКТО МОЖЕ.А ТУКА НИ ЗА АРМИЯТА СЕ ГРИЖАТ НИ ЗА НАРОДА.
  • 27 Патето Яки

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Госте това на коя граница е било, на германската или на руската?
  • 28 БГ натовец

    5 0 Отговор

    До коментар #23 от "Кики":

    Ами очертава се скоро САЩ да ги няма, поне не и в тоя си вид:)По-скоро като отделни щати без централна власт, армия и федерални служби. Тва след здравия бой дето отдавна си го търсят и ще си получат, и в резултат на условията дето ще им наложат победителите.
  • 29 отличник

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ссс":

    Мисля не си прав .Я сравни военните бюджети на САЩ и Русия.
  • 30 1234

    3 0 Отговор
    Не гледайте кой с какъв бюджет разполага,А кой защитава Родината си,а не кой е отишъл да се бие за тоя дето клати дърветата.Има огромна разлика,но като ви чета писанките,никой от вас не мисли за Родината си....а тя винаги е единствена,както майката.....
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания