Last news in Fakti

24 Февруари, 2017 11:55 886 3

Берлускони се пусна на търг

  • силвио берлускони-
  • търг-
  • италия

Благотворителна инициатива за пострадалите от земетресението в Италия

Бившият италиански премиер Силвио Берлускни обяви търг за вечеря с него, съобщи Straits Times.

Берлускони ще вечеря с човека, който предложи най-висока сума за тази привилегия. Инициативата има благотворителен характер. Парите ще отидат за хората, които пострадаха по време на земетресението в Централна Италия през миналата година.

Обядът ще се състои в Милано. Наддаването започва от 25 евро. Победителят ще може да вземе и двама приятели със себе си. Берлускони в момента уточнява кога ще е свободен за срещата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    0 1 Отговор
    Майнете я тая мазна мутра от тук , седнал и той да ми се прави на благотворител.
  • 2 Jyusix HasiK

    0 0 Отговор
    Този е много беден
  • 3 Диди

    1 0 Отговор
    Трябвало е да направи търг за бунга,бунга.А от една вечеря,няма да събере много пари.Той има достатъчно пари,но се прави на важен,за да се говори по медиите за него.Ако наистина иска да помогне,да дари пари,а не да се лигави.
Новини по държави: