24 Февруари, 2017 17:47 1 153 3

Тръмп: Във ФБР има теч

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • фбр

Обвини агенцията, че не може да спре теча на данни

Президентът на САЩ Доналд Тръмш разкритикува остров ФБР, заради неспособността на агенцията да спре изтичането на данни от Белия дом, съобщи Би Би Си.

От администрацията на президента потвърдиха, че са искали от ФБР да опровергае информациите за връзки на президента с Русия. Според американските медии обаче от федералното бюро са отказали да направят това.

„От ФБР са напълно неспособни да спрат къртиците, които са проникнали в нашите служби от дълго време. Те дори не могат да ги открият в самото ФБР. Класифицирана информация се дава на медиите, а тя може да има разрушителен ефект точно сега“ написа Тръмп в Twitter.

Президентът продължава да отрича да е имал отношения с Русия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БУК

    2 1 Отговор
    Къде е този остров ФБР?
  • 2 Бай хой

    1 1 Отговор
    По скоро трябва да разкритикува арбипелага ФБР.
  • 3 ссс

    1 1 Отговор
    ай ся къде са тъпите ми колеги дето заедно февахме че руските хакери източват?