Last news in Fakti

7 Март, 2017 10:19, обновена 7 Март, 2017 11:05 1 063 4

Бен Карсън: Робите в САЩ са били имигранти

  • бен карсън-
  • роби-
  • сащ-
  • имигранти

Единственият чернокож в правителството на Доналд Тръмп с възмутително изказване

Бен Карсън: Робите в САЩ са били имигранти - 1
Снимка: БТА/АР

Единственият чернокож в правителството на Доналд Тръмп - Бен Карсън, отприщи редица възнегодувания с изказването си, че робите в САЩ са дошли като "имигранти" в страната. Министърът на благоустройството и градското развитие на САЩ бе цитиран от "Вашингтон Пост".

"Именно това е Америка, земя на мечтите и възможностите. Имало е други имигранти, които са дошли тук, лежейки на подовете на робовладелските кораби, работили са дълго и с всички сили за много по-малко. Но те също са имали мечта, че един ден техните синове, дъщери, внуци, правнуци, праправнуци, ще търсят развитие и щастие в тази страна", сподели Карсън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НАТО ВЕЦ

    2 5 Отговор
    Бен Карсън: Робите в САЩ са били имигранти !
    Тъп русофил : Крепостните селяни в Русия са били гастърбайтери !

    Коментиран от #2

  • 2 НАТО ВЕЦ

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "НАТО ВЕЦ":

    Виждам, че ти допада да пишеш простотии с чужд ник, макар че леко си уцелил ваксата. Само дето не са били крепостни и не са били в Русия. Иначе да, "гастАрбайтери" са били и са дошли със "специализиран транспорт" на "преференциални условия".

    Коментиран от #3

  • 3 НАТО ВЕЦ

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "НАТО ВЕЦ":

    Къв чужд ник те гони теб бре троле , ти какво патент ли имаш , я дай да го видим ???
  • 4 Оги

    1 0 Отговор
    И какво излиза? Че ние българите в България сме били имигранти? Явно сме дошли търсейки щастие, но вместо това сме получили 136 работни дни в годината да работим за държавата - разбирай за безполезни търтеи на какви ли не постове и раздавани ооот тях пари по тяхна приумица!, освен това бачсане за пенсия като да умреш от глад и да не я доживееш -понеже средният живот в ЕС се бил увеличил, но у нас пък намаля и трябва да намалят и прага на пенсиониране по тая логика, а не както ББ го увеличиха!, че заплатите са само за да ядеш плащаш данъци и токове и телефони и някакви левчета за кино понякога, че ...не е живот за българи тука, а за политици и всякакви паразити?? Ето значи затова сега доста млади емигрират, явно са се улбедили, че не е трябвало да имигрираме тук преди 800 000 години поне? Е, сега младите отиват по света. Но ние оставаме и продължаваме да я духаме като кучета роби. защо ли? явно сме били роби и сме дошли нае коне начело с Боце Велики и Гуце за военначалник? И така преплаавайки Дунава сме кацали - тук ще бъде Абсурдизания! И са забили таблетитев земята пускайки конете да пасат и са направили партийно събрание и са написали конституцията - не се е родило онова, дето ще ни свали от власт! Явно такава е било историята, ако съдим по реалността тук? А, МАМА-кандидат е пуснала бялата кобила и е викнала геройски - България над всичко! Нейде от далечината Ваньо К. като ехоо е повтарял - всичко, всичко, сичко, ко, оооо.