Last news in Fakti

27 Март, 2017 21:16 948 1

Борис Джонсън отложи посещението си в Русия заради НАТО

  • борис джонсън-
  • нато-
  • русия

Той вече е обсъдил възможността за нова дата със Сергей Лавров

Британският външен министър Борис Джонсън отложи посещението си в Русия, за да присъства на срещата на външните министри в НАТО, съобщи „Ройтерс“.

"За съжаление се наложи да отложим планираното за този месец посещение в Русия поради промяната на графика на срещата на външните министри от НАТО", заяви говорител на британското външно министерство.

На посещението трябваше да се обсъдят различията между двете страни за Сирия и Украйна. Джонсън вече е разговарял с руския външен министър Сергей Лавров. Двамата са обсъдили възможността за определяне на нова дата за визитата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    1 1 Отговор
    Ако беше да е на обратното, тук щкше да е пълно с екзалтирани русофили, но сега ги няма никакви и мълчат кът дуди !
Новини по държави: