Last news in Fakti

2 Април, 2017 23:07 4 589 7

Милионер катастрофира с Ferrari и раздаде всичко на бедните

  • маци думато-
  • милионер-
  • благотворителност

Невероятната история на Маци Думато

Маци Думато е милионер, който е раздал цялото си състояние за благотворителност, съобщи „Мирър“.

38-годишният бизнесмен променил живота си след тежка катастрофа с Ferrari. След инцидента той се отказва от луксозния начин на живот. Сега Думато се е отдал на благотворителност. Бизнесменът предпочита да живее в каравана, от колкото да кара луксозни коли. Той споделя, че срещата с жена му е била повратен момент.

„Тогава имах бизнес в Дубай и си мислех, че съм постигнал всичко. Тогава се случи онази катастрофа с пет коли. Тогава ме сложиха на един матрак и разбрах, че съм като всички останали. Година по-късно се запознах с жена си в един клуб в Бразилия. Тя говореше, че е активист на ООН и участва в мисии в бедни държави. Милена говореше невероятно. Запознах се с нея и малко по-късно заминахме заедно. Тя работеше в едно село в Доминикана. След като си тръгнахме, всички плачеха за нея. Бях поразен. Тогава разбрах, че благотворителността не е пари. Тя е времето, което можеш да отделиш.

Тогава тя се разболя от рак на гърдата. Похарчих $ 700 000, за да се излекува. Тогава реших да построя център за лечение. Сделката е, че 50% от пациентите се лекуват безплатно. Имам фирма за кафе в Панама. Всички приходи от нея отиват в този център и в център за прием на бездомни хора. Аз смятам, че здравеопазването трябва да е безплатно за всички, особено, ако си плащаш осигуровките. Раздадох всички си пари, но въобще не съжалявам. Това само ме радва“, заяви Маци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай село

    21 3 Отговор
    Това не важи за Българи

    Коментиран от #4

  • 2 Хохи

    43 3 Отговор
    Хора с такова мислене трябва да има повече.
    И тогава " ЗЛОТО "ще се самоунищожи много бързо, и ще заживеем нормално.
  • 3 Хохи

    22 5 Отговор
    В близкото бъдеще парите нама да стават за нищо!!!
    Всичко ще се промени!!!
    Започнало е вече.
  • 4 реалист

    13 4 Отговор

    До коментар #1 от "бай село":

    Да. Тук селските комплексарчета имат за ценност парите и цел на живота парични облаги и богатство. Всяка стотинка или левче за тях означава много важно нещо и са готови на всичко за малко или за много пари. Наистина тежък синдром в наща държава. Масово хората работят легално или нелегално с основен критерии и цел пари и не осъзнават, че са си продали душата на дявола по-този начин. А реалността е доста тежка - когато си си продал душата на дявола за пари като умреш ще си на нечовешки нетърпими мъчения в ада, който не го осъзнава по-зле за него!
  • 5 Тушибиян

    6 10 Отговор
    Тоз е луд пари на човеци не давам
  • 6 Болшевик

    5 5 Отговор
    Този се е запалил по благотворителността от нашите хубавци от Позитано-20.
  • 7 Момчето лошо

    25 0 Отговор
    Господ здраве да му даде
Новини по държави: