Last news in Fakti

10 Април, 2017 21:21 2 850 4

Влачат пътник по пътеката в самолета (ВИДЕО)

  • полет-
  • пътник-
  • сваляне-
  • united airlines

Огромен скандал се разрази около американската авиокомпания United Airlines, чийто сътрудници бяха принудени насилствено да свалят от самолета пътник, тъй като полетът е бил препълнен. Пътници са заснели грозната сцена, на която се вижда как мъжът е хванат за ръцете от охранители и е влачен по пътеката в самолета. По думите на автора на видеоклипа – Одри Бриджис, няколко минути преди инцидента сътрудници на United Airlines са съобщили, че полетът от Чикаго за Луисвил е препълнен и че компютър ще избере четирима пътници, които ще трябва да слязат. Авиокомпанията дава компенсация в размер на нощувка в хотел на летището и 400 USD.

Един от избраните пътници бил лекар, който пътувал за Луисвил при пациент и категорично е отказал да напусне самолета дори след като му е била предложена компенсация в размер на 800 USD. Това принудило служители на United Airlines да предприемат по-крути мерки.

В резултат на инцидента всички пътници са били свалени от самолета, а полетът е бил задържан за два часа. След това машината е излетяла за Луисвил, но не се уточнява дали въпросният лекар е бил на борда на самолета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бил на борда на самолета

    11 4 Отговор
    Всеки който е заснел и разпространил демократичните мерки на служителите ще бъде изгонен от всяка еврейска синагога и мормонска обител!
  • 2 Гост

    17 4 Отговор
    Много добър пример за демокрация и зачитане на човешките права!
  • 3 onq s konq

    8 4 Отговор
    Аз пък ако бях в самолета щях да сляза вместо всеки един от 4-те пътника и то с удоволствие.Щото 4 по 400 = 1600$,плюс 4 нощувки в хотел...и хранааа?!Жалкото е че няма да стъпя в тая далечна Америка,щото тука си ми е супер:)

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Така е , трева има бол ! Паси на воля !