Last news in Fakti

19 Април, 2017 07:31 1 072 3

Психопат разстреля трима в Калифорния

  • калифорния-
  • стрелба-
  • убиец-
  • аллах акбар

Според органите на реда 39-годишният чернокож е крещял "Аллах акбар" при ареста си

Психопат разстреля трима в Калифорния - 1
Снимка: БТА/АР

Въоръжен мъж откри огън в град Фресно в централната част на щата Калифорния. Трима души са убити, а четвърти е получил сериозни рани. Стрелецът се предаде на полицията, съобщи "Фокс нюз".

Според органите на реда 39-годишният чернокож е крещял "Аллах акбар" при ареста си. От полицията уточняват, че арестуваният Кори Али Мухамад е написал във фейсбук и е заявил при ареста, че мрази белите и правителството.

Мухамад е бил издирван от властите още преди вчерашната стрелба по подозрение, че е убил миналата седмица служител по сигурността пред мотел в града.

Началникът на полицията на Фресно каза на пресконференция, че всички жертви на вчерашното нападение са бели мъже, както и убитият миналата седмица служител по сигурността. Според разследващите не става дума за терористичен акт, а за престъпление от расова омраза.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Democracy

    4 5 Отговор
    Демокрация..................ко да праиш.............
  • 2 Total

    2 2 Отговор
    То щото при тоталитаризма всичко е ОК...
  • 3 американски гении

    0 0 Отговор
    и що трябва да е психопат.......напълно нормален радикално ислямизиран мюсюлманин, който си крещи и стреля по случайни хора, че тва в Близкия изток , а напоследък и в Европа не е няква новина, просто част от скучния делник. Те САЩ кво си мислеха, че тях ще ги подмине, не са познали.