Last news in Fakti

14 Април, 2017 12:16 2 098 5

Дъжд от куршуми в метрото в Атланта

  • стрелба-
  • куршуми-
  • атланта

Има един загинал

Дъжд от куршуми в метрото в Атланта - 1
Снимка: БТА/AP

Един човек загина след стрелба в Атланта, съобщи WBRZ2.

Стрелбата е била открита на спирка в метрото на града. Ранени са още трима души. Стрелбата е била открита в момент, в който мотриса е потеглила от спирката.

Един мъж е бил задържан. Не се споменава неговата самоличност. Знае се, че е в средата на 30-те си години.

Не са ясни причините за стрелбата. В момента полицията води разследване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ссс

    7 1 Отговор
    Работата е там, че Атланта е един о най криминализираните градове в хамерика.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Джорджия

    5 4 Отговор
    Имало едно време на Запад! Богатите -1%, т.е. ГЛОБАЛИСТЕ като Сорос, Брзезиински, Клинтон, МакКейн, Линзи Граам, Барак, и световните финансови институции /Уол стриит, Фед.резерв, Билдерберг , Ротшилд, Вартбург, Рокфелер, и мн. други - ГЛЕДАТ на нас пъплещите с торбички по пазара и улиците с жалък външен вид с отчаяни замислени погледи КАТО НЕНУЖНА ЧОВЕКОПОДОБНА МАСА! Плана им е ясен - да се избавят от нас! Вкарват КИ КОШАРА ЕС и НАТО както стада овци и от тук нататък ставаме РАЯ ПОСЛУШНИ ! Окошарени веднъж ние губим суверенитета и едентичността си ЩЕ СЕРАМИЕМ/разтворим/ като нация в ОБЩИЯТ БАЛАГАН от неуправляеми пришълци, които ни задушават при вече полумъртвата ни икономика! Държавната ни управа е ДЕЗОРИНТИРАНА с вакум в контрола и управлението! Както се казва ЛЕТИМ в птопастта стремглаво - към социален взрив! Живеем на заеми - Затъваме в дългове! Изход от тук няма! Президент, Премиер и депутат всеки себе си гледа! В такъв случай винаги се е стигало до СЕТОВНА ВОЙНА! А за това аз няма да споделя нищо! Вие виждате как ни подсилиха с Черна гора, опъват се още Макетата и Сърбия но Винаги врагър е Русия ! Защото тя не иска да я управляват от вън! СЛАВА РОССИИ ! Да живее България в МИР и дружба с РУСИЯ ! Вън от ЕС и НАТО и избор на нов НАЦИОНАЛЕН СУВЕРЕНЕН/самостоятелен/ политически икономически и социален курс! Време няма! Войските на границата с Русия се увеличават! Ние спим!
  • 4 до Атланта

    1 5 Отговор
    Тази картинка, може да я виждаш ти ,но тя не е реална ,богати е имало и ще има ,те са тези който осигуряват работа на хората.И още ,отиди в омразната Америка пък тогава говори как пазаруват хората.Може и да попиташ някой живееш там. А България от НАТО и ЕС няма да излезе дори ще влезем в Шенген. И ние не спим .Айде със здраве.
  • 5 До Атланта , най- трудно

    2 0 Отговор
    Се освобождава ония РОБ който мисли че е СВОБОДЕН ! Как пазаруват! На Тайм сквеар се затварят магазини не в Зверино а на главните улици в Ню Йорк, Детоит е мъртав град, В САЩ преминаха на велосипеди не от любов към спорта а но мъни за таксита и лимозини! Взеха да се предвижват както някога я древна Япония при Шогун с рикши! В Индия и Китай ! Мирише на много страшно Мечтателю! Много страшно! Но има и щастливи цигани и хлебарки които по-далеч от носа си не виждат! Интелект, кръгозор, прозорливост те нямат! Те имат само първичен рефлекс и един процес ВЕГЕТАЦИЯ!