Last news in Fakti

23 Май, 2017 20:52 2 423 11

Бренан: Русия се намеси в изборите в САЩ

  • сащ-
  • джон бренан-
  • русия

Той лично е предупредил руското разузнаване да спре с дейността си

Бренан: Русия се намеси в изборите в САЩ - 1

Бившият директор на ЦРУ Джон Бренан потвърди, че Русия се е намесила в изборите в САЩ през миналата година, съобщи Си Ен Ен.

Той говори по време на изслушване в Камарата на представителите в американския Конгрес. Той заяви, че е имало контакти между Москва и представители на кампанията на Доналд Тръмп.

„Видях взаимодействие, което ми навя мисли за тайно споразумение. Това трябваше да се разплете. Често хората, които вървят по стъпките на предателите не разбират, че са на грешен път, докато не стане късно. Не мога да нарека това тайно споразумение, но знам, че руснаците активно са засилвали контактите си в САЩ. Аз лично предупредих началника на руското разузнаване Александър Бротников да прекрати тези действия“, заяви Бренан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vudu

    39 20 Отговор
    А стига бе!? :) Тези вече съвсем полудяват :) Володи ги докара до емоционален срив :)
  • 2 Кака Гинка

    32 16 Отговор
    И това го казва човек, бил на отговорна държавна служба и считан за сериозен?!Тези май наистина връщат маккартизма от 50-те години на миналия век...
  • 3 хрда

    34 15 Отговор
    и как точно се намесиха?
    а сащ намесиха ли се в изборите в България?
  • 4 кдн

    14 13 Отговор
    Става МНООООГО сериозно ! В САЩ имат имунна система да изхвърлят който и да е при съмнение че е предател на демократичните ценности!


    Чакам развитие ?
  • 5 Апропо

    29 9 Отговор
    "Лично предупредил ..." ! Веселба ! Не знаех , че разузнаването работи с предупреждения !
    Ако казаното от него е вярно , то следва и той , и шефа но ФБР да влязат в панделата . Нали работата им е да противодействат на такива вмешателства . Защо са похарчили парите на данъкоплатците ?! С тези огромни бюджети !
    Фарс !
  • 6 Ироничен

    28 9 Отговор
    И защо не кажат как точно? Ако е агитация, ще признаят, че избирателите са тъпи - лошо! Ако са променили резултатите от гласуването, службипе са тъпи - пак лошо.
    Остава - службите са пристрастни и срещу президента - много лошо.
  • 7 Sergiy

    11 23 Отговор
    ами, това беше ясно още тогава и те го знаеха, само че сега изкарват. Отворени сенатски слушания това го подчертаха (още предстои), пак да не говорим какво говориха на затворени слушания.Така че, време бавно ама идва за московити. След всичко ще има и връщане от страна на американците. Подцениха (@уйло) и съжалиха, обаче това е дълга история и ще влезе в учебници ;))
  • 8 Даааааа

    28 11 Отговор
    Според мен има и малко МАРСИАНСКО вмешателство в изборите.

    Коментиран от #9

  • 9 Мнителен

    3 9 Отговор

    До коментар #8 от "Даааааа":

    И мнението ти е като никът ти и като езикът, на който е написан( Сер гей).
    Вероятно е "плод" на основно ползвани полукълба.

    Коментиран от #11

  • 10 Възмутен

    15 10 Отговор
    Тия ми писнаха с реването си. Русия им виновна. Тоя им виновен она им виновен. Марсианците и те им виновни. На крив к.р, вълната му пречи. Нещастници. Тръмп спечели. Приемете загубата с достойнство и поздравете избрания.
  • 11 Sergiy

    5 9 Отговор

    До коментар #9 от "Мнителен":

    нали, "дааааа" беше един от вас, или си объркал ;))) А пък истината си е истина, няма как ;)