Last news in Fakti

25 Май, 2017 16:29 748 4

Черна гора влиза в НАТО през юни

  • черна гора-
  • юни-
  • нато

Това беше обявено от Йенс Столтенберг

Черна гора влиза в НАТО през юни - 1
Снимка: БТА/AP

Черна гора ще стане официален член на НАТО през юни. Това беше обявено от генералния секретар на Алианса Йенс Столтенберг, цитиран от France 24.

“Това показва, че вратите на НАТО са отворени. Днес приветствах премиерът. Всичко ще бъде наред обаче, когато документите бъдат подадени във Вашингтон“, заяви Столтенберг.

„Москва не може да направи друго, освен да обмисли последствията от тези действия. По този начин ние си запазваме правото да защитим нашите интереси. Това е свързано с националната ни сигурност“, обявиха от руското външно министерство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    4 3 Отговор
    Каква руска "национална сигурност" се накърнява с това,че някаква дребна европейска държава става член на НАТО?Или се объркват московските планове за разполагане на ракети в сърцето на Европа?Явно затова и се е втренчила в момента в Македония като "компенсация",но Путиновата работа няма стане посмъртно!В същност е настъпил момента на падане на маските и едва ли има вече БЪЛГАРИН,който да си прави илюзии относно озъбеното истинско зло лице на "братушките".
  • 2 Хахаха

    2 1 Отговор
    Едва ли е редно всеки идиот с кон да се изказва от името на ,, българите,,
    До къде докара народа Сорос и Америка за Бг
    Тъпаците забравиха, че са ПРОСТИ.
    И съвети дават… хахаха
    Срам
  • 3 onq s konq

    2 1 Отговор
    Чакай малко да уточним,че да е ясно-Искаш да кажеш/пък и направо го казваш/ че НЕ ВСЕКИ "ИДИОТ С КОН" МОЖЕ ДА СЕ ИЗКАЗВА ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРИТЕ,а всеки "БЪЛГАРИН" С 99% РУСКО ГРАЖДАНСТВО И 1 % БЪЛГАРСКО/според милостта на закона/ МОЖЕ ДА ГО ПРАВИ БЕЗ-НА КА-ЗА-НО,ВЪЗПОЛЗВАЙКИ СЕ НАГЛО ОТ БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ?А що не опиташ да се изкажеш по същия начин В РУСИЯ...в полза на България,или която и друга държава си избереш?А мислиш ли че като СДЕЛАШ коктейл от "Сорос","Америка" и "прости тъпаци" ,поръсвайки го със "съветски срам" ще напиеш БЪЛГАРИТЕ?!!А иначе усърдно се смееш с ника си,но "случайно" забравяш,че НЕ СИ ПОСЛЕДЕН И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕШ!...Да ти припомням ли че последният се смее най-добре а?:)
  • 4 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    За колко ли долара месечно, г-н Столтенберг се радва, че и Черна гора ще е в НАТО?? И аз не съм наясно - какво е това НАТО : от Анкор бийч в Ирландия до Ал Вадиах в Саудитска Арабия , и от Сагрес- Португалия до Нарва -Естония? Нали точно това НАТО се закле на М.Горбачив, че няма да се разширява на Изток? Точно това НАТО не се стърпя "рашъните" да се измъкнат от Европата и разположи войски, бази и ракети по всичките нещастни републики - от ДДР до Украйна. И преди всичко Щатски войски....Че и у нашенско.... Мале,мале-ле...Като пламне тази Европа, ще изгори по-бързо и по-качествено от джипа на Ив. Лечев