26 Май, 2017 07:33 1 576 1

ФБР се прицели и в зетя на Тръмп

  • джаред къшнър-
  • фбр-
  • разследване-
  • доналд тръмп

Джаред Къшнър вече е част от разследването за намеса на Русия в президентските избори в САЩ

ФБР се прицели и в зетя на Тръмп - 1
Снимки: БТА/АР

Джаред Къшнър, зет на президента на САЩ Доналд Тръмп, е проверяван от ФБР в рамките на разследването за намеса на Русия в президентските избори в САЩ, съобщиха телевизия Ен Би Си и вестник "Вашингтон пост", цитирани от "Ройтерс".

Той е разследван заради срещите му през декември с руския посланик и банкер от Москва, твърди "Вашингтон пост".

Къшнър е единственият настоящ служител в Белия дом, смятан за ключов обект на разследването. ФБР, няколко конгресни комисии и специален прокурор, определен от министерството на правосъдието, проучват твърденията за намеса на Русия в изборите и за възможни връзки между кампанията на Тръмп и руски представители, опитвали се да повлияят на изборните резултати.

Интересът към Къшнър не означава, че той е заподозрян в престъпление или че ще бъде обвинен, са заявили служители за Ен Би Си. Един от адвокатите му направи изявление, че той ще сътрудничи на следствието.

ФБР се прицели и в зетя на Тръмп

Г-н Къшнър и преди е изразявал съгласие да сподели с Конгреса онова, което знае за тези срещи, както и всякаква друга поискана информация", каза адвокатът.

ФБР и Белият дом не са коментирали съобщенията до момента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    0 1 Отговор
    Светото семейство! Жалка история!