26 Май, 2017 21:00 923 4

Македония ще има правителство през следващата седмица

  • македония-
  • зоран заев-
  • правителство

Започнаха преговорите за съставянето му

Македония ще има правителство през следващата седмица - 1
Снимка: БТА/AP

Лидерът на социалдемократите Зоран Заев най-вероятно ще подаде предложението си за ново правителство на Македония до понеделник. Това заяви самият той, цитиран от Канал 5.

Днес Заев отиде на среща с представителите на албанската партия БЕСА, с която се очаква да се сформира новия кабинет.

„Не мисля, че днес ще достигнем до споразумение. Това все пак не зависи само от нас. Мисля обаче, че ще имаме готово правителство през следващата седмица. Не мисля, че днес ще предложим имена на министри. Ще говорим до късно“, заяви Заев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Здравей

    2 1 Отговор
    И за кво им е правителство?
  • 2 681 БЪЛГАРИЯ

    2 3 Отговор
    ДА РУСКО -ПУТИНСКО НАЛИ ТЕ СА ИМ ДАЛИ ПИСМЕНОСТТА ! ДА ГИ Е,А В ПРОДАЖНОТО ПИЯНО ПЛЕМЕ !

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 на Кирил и Методи брат му

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "681 БЪЛГАРИЯ":

    Путин май каза,че е дошла от македонските земи а не че са я измислили македонците. Ти що се плюнчиш на хавая? Пък и това на което пишем в момента-кирилицата де,изобщо не са я сътворили братята,тяхна е глаголицата. На нея сме пишели ние и хърватите, а руснаците изобщо хал хабер са нямали от нея. Успокой се, че ще хвърлиш някой шарнир а може и инфаркт на минискуса да получиш от пренатягане.
Новини по държави: