1 Юли, 2017 20:46 14 795 3

Кола на Тръмп с изтекли регистрационни номера

  • г-20-
  • тръмп-
  • автомобил-
  • chevrolet suburban-
  • g20
Кола на Тръмп с изтекли регистрационни номера - 1

Автомобил от кортежа на американския президент Доналд Тръмп, който трябва да го придружава по време на срещата на Г-20 в Хамбург на 7 и 8 юли, се оказа с изтекли регистрационни номера, съобщи германското издание Bild. Chevrolet Suburban е транспортиран преди дни от САЩ в германския град и веднага върху американските са поставени местни регистрационни номера. Оказва се, че те са валидни до 27 юни 2017 г.

За подобно нарушение германското законодателство предвижда глоба от 50 EUR. Правоохранителните органи обаче няма да се занимават с този проблем, тъй като имат дипломатически имунитет, както впрочем и цялата американска делегация.

Все още не е ясно и къде ще отседне президентът на САЩ и неговата свита. Преди време медиите съобщиха, че Тръмп не е успял да резервира стаи в нито един хотел в Хамбург. Към момента вече няма свободни места никъде. Една от възможностите е американският президент да отседне в Берлин и да пътува по няколко часа на ден до Хамбург и обратно.

Германските вестници се добраха до и до друга любопитна информация относно визитата на друг делегат от Г-20, а именно кралят на Саудитска Арабия. Абдула бин Абдул Азис ще долети с позлатен самолет и с няколко камили. Причината за последното е, че дори и в задгранични пътувания той не иска да се отказва от някои свои навици в храненето, сред които е прясно издоено мляко от камила.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 катаджия

    8 2 Отговор
    Ооох бабаачкаааа! Яла ми, яла!
  • 2 Шаран БГ

    4 1 Отговор
    Вай, завалията! От къде ще вземе 50 евро, за да си плати глобата.Брат,чеда с жена си,са там, у Хамбург. Пици правят, пици разнасят - да им се обади, белким го финансират!
  • 3 Дечо

    1 0 Отговор
    После в БГ нямаме закони а? Тук за изтекъл транзитен номер глобата е хиляди левове и отнемане на книжката, в Германия е до 50Евро!