Last news in Fakti

8 Юли, 2017 18:02 3 297 13

Американски бомбардировачи респектират Северна Корея

  • сащ-
  • бомбардировачи-
  • северна корея

Те прелетяха над корейската демилитаризирана зона

Американски бомбардировачи респектират Северна Корея - 1
Снимка: Wikipedia

Два американски бомбардировачи прелетяха в близост до корейската демилитаризирана зона, съобщи Fox News.

Те са излетели от базата „Андерсън“ в Гуам. Става въпрос за самолети B-1 те са провели тренировъчни полети с изтребители на Южна Корея. В последствие към тях са се присъединили и японски бойни самолети.

От Пентагона определиха действията като „демонстрация на отдадеността към нашите съюзници“.

Това става, след като през тази седмица Северна Корея извърши тест на балистична ракета. През миналия месец САЩ отново направиха подобни демонстрации в региона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Барчо

    33 3 Отговор
    Само демо ли? Свалете някоя корейска ракета ей така за по-сериозно демо!
  • 2 Очо

    39 13 Отговор
    Със армадата самолетоносачи не се получи-сега да пробват със летящите консерви. Тотални палячовци излезнаха американците-тотални.

    Коментиран от #11

  • 3 Ulavia

    35 1 Отговор
    Първо пише, че са прелетели НАД, а посли В БЛИЗОСТ до демилитаризираната зона! А да се изясним дали изобщо е имало бомбардировачи там някъде!
  • 4 Чепа

    23 8 Отговор
    За предпочитане е да летят по далеч че Кимчо ,ще ги думне с лекота!
  • 5 мъжкар

    34 12 Отговор
    Повечето световни медии са подкупени и работят за америка така че няма да се учудя ако утре прочетем ча САЩ са ликвидирали Северна Корея.Но истината е съвсем различна този път извратените ЯНКИ не им достигна смелост защото Северна Корея не е нито Сърбия нито Ирак Афганистан Виетнам Либия и един куп предварително отслабени и обезоръжени държави които е много лесно да нападнеш и да обстрелваш.Този път ако нападнат Северна Корея е много сериозен противник и ще им последствия и за самата Америка.Така че Северна Корея въпреки недостатъците на комунистическия режим там е много СТАБИЛНА и силна държава.Там няма престъпност няма насилие в училищата болниците или пък така наречената агресия на пътя.И въпреки суровия режим северно корейците живеят много по-добре от НАС българите.Там няма нито престъпност нито нищо децата ходят на училище с униформи и се изучават и стават хора а не като нашите к..ви и наркомани.
  • 6 Пазарен Либерализатор

    10 34 Отговор
    Ким Чен Чвор трябва да приключи дните си в затворническа психиатрия. Мазната руска подлога се взима много сериозно, ще дойде времето когато в Пхенян ушанките ще се редят на Мак Доналдс....

    Коментиран от #7, #13

  • 7 Хихихихиии

    18 0 Отговор

    До коментар #6 от "Пазарен Либерализатор":

    Ти кога обора си почисти, че през два - трети гледаш?!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Кики

    9 26 Отговор
    Дните на Кимчо са преброени,само в коневръза ли не го разбрах те, ще получите новите опорни точки по-късно с бояршинка.край!

    Коментиран от #10

  • 10 Kcaniba

    19 4 Отговор

    До коментар #9 от "Кики":

    от кояк ли ви го казват това?
    сущете памперсите, чесе по...ахте вече!!
    То не бяха самолетоносачи, един счупен, друг на буксир, трети незнал накъде потеглил, не бяха корабчета с томахавки, не бяха комплекси THAAD в ЮКорея, сега бомбандировчи, после извънземни....
    а бре памперси!!!
    Я трайте там
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 АЙДУКРАТ

    22 5 Отговор
    КОЛКО БЛИЗО? ИЛИ ПО СКОРО ДОСТАТЪЧНО ДАЛЕЧЕ, ЩОТО ПОСЛЕ ДА НЯМА "НЕПРОФЕСИОНАЛНО" ДЪРЖАНИЕ ОТ СТРАНА НА СЕВЕРНО КОРЕЙСКОТО ПВО!!!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.