Last news in Fakti

27 Юли, 2017 19:49 2 921 27

Путин за американските санкции: Цинизъм!

  • санкции-
  • владимир путин-
  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • русия-
  • цинизъм

Според Путин американците гонят икономическия си интерес

Путин за американските санкции: Цинизъм! - 1
Снимка: БТА/ AP

Руският президент Владимир Путин заяви, че ако САЩ наложат нови санкции, то това ще бъде пример за използване на геополитиката за икономически цели, съобщи ТАСС.

Държавният глава определи като „особен цинизъм“ възможността Вашингтон да наложи санкции. Путин заяви, че по този начин американците ще осигурят собствените си интереси за сметка на своите съюзници.

Камарата на представителите на САЩ прие законопроект за затягане на санкциите срещу Русия, Иран и Северна Корея, който трябва да бъде приет и от горната камара на Конгреса. Президентът Доналд Тръмп може да наложи вето, въпреки че този политически ход би предизвикал негативизъм.

„Опитите да ни провокират се правят от дълго време. Санкциите срещу Русия са незаконни и нарушават принципите на Световната търговска организация“, заяви Владимир Путин.

По отношение на работата на американския държавен глава Доналд Тръмп, руският президент заяви, че американският народ е този, който трябва да му даде оценка.

Путин за пореден път отрече Кремъл да се е намесил в президентските избори в Щатите и добави, че „всичко, което виждаме, е антируска истерия“.

По думите на руския президент се използват антируски способи във вътрешните политически борби. Владимир Путин изрази съжаление, че двустранните отношения между Москва и Вашингтон са станали жертва на вътрешните политически процеси на американска земя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хи-хи

    42 60 Отговор
    че кога геополитиката не е била за икономически цели? Изпитвали сме го многократно на гърба си от вас,братушки.

    Коментиран от #3

  • 2 onq s konq

    38 61 Отговор
    Някаква метаморфоза става с Путин...В началото на санкциите весело си го местеше от едно място на друго,докато сега вече открито реве и то все по-сърцераздирателно.
  • 3 ЧЕ СИ Хи Хи е ясно

    58 35 Отговор

    До коментар #1 от "Хи-хи":

    Та нали туй що заграбихте и е ваша гордост днес не е ЗАПАДНА ПОМОЩ А РУСКА. Защо хапеш и плюеш ръката която тогава и днес те създаде. От турско та до днес всичко юо имаме е Руско. КЪДЕ И КАКВО ВИДЯХМЕ ОТ ЗАПАДА, КЪДЕ И КАКВО ТЕ ПОСТРОИХА? Вместо те да ни помагат, те забраха доходните национални богатств. РУСИЯ НИ СЪЗДАДЕ А ЗАПАДА ОКРАДЕ. МИНИ, ФЛОТ, ЖЕЛЕЗНИЦИ, ЗАВОДИ, ЕЛ.ЦЕНТРАЛИ. НА ТЕБ ЛИ ДА ВЯРВАМ ИЛИ НА ОЧИТЕ СИ? БОЛНИЦИТЕ НЯКОГА БЕЗПЛАТНИ днес само за който има средства. ОБРАЗОВАНИЕ НЯКОГА БЕЗПЛАТНО днес за който има средства. ГАРАНТИРАНА РАБОТА ЗА ВСЕКИ днес е пародия и подиграфка за всеки който работи. НЯКОГА ИМАШЕ ПЛАТЕН ОТПУСК, ПЛАТЕН БОЛНИЧНИ, БЕЗПЛАТНИ БАЛНЕО САНАТОРИУМИ, ЛЕКАРСКИ И ЗЪБОЛЕКАРСКИ КАБИНЕТИ ВЪВ ВСЯКО СЕЛО ПО УЧИЛИЩА И ДЕТСКИ ГРАДИНИ, ЖЕНСКИ КОНСУЛТАЦИИ, ПАТРОНАЖИ ЗА СТАРЦИТЕ И НОВОРОДЕНИТЕ ПО ДОМОВЕТЕ, МАЙЧИСТВО, ТРДОУСТРОЙВАНЕ, ПОЧИВНИ СТАНЦИИ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ. ДНЕС ВСИКО ЗАПАДА РАЗГРАБИ. А АКО БЕ РУСИЯ ПЛАЧЕВНОТО НИ СЪСТОЯНИЕ ДНЕС ЕДВА ЛИ БИ СЕ СЛУЧИЛО. ТИ КАК ПОСТИГНА ТВОЕТО ЩАСТИЕ - ПО ЧЕСТЕН ПЪТ ЛИ?

    Коментиран от #7, #9, #25

  • 4 Бесен Язовец

    54 30 Отговор
    Путин е както винаги абсолютно прав евалата

    Коментиран от #8

  • 5 Кики

    29 38 Отговор
    Ами сега....Сменяйте опорните точки, спешно! Не може да правиш на глупаци целият свят и когато има реакция да ревеш , като магаре в коневръза! Сам каквото си направиш Вова,никой друг не може да ти го направи!
  • 6 Kcaniba

    29 44 Отговор
    Империята на злото говори за цинизъм....Теа наистина са зелени човечета,ха,ха,ха
  • 7 Kcaniba

    21 38 Отговор

    До коментар #3 от "ЧЕ СИ Хи Хи е ясно":

    По леко с пиячката в коневръза, че халюционирате ха,ха,ха,

    Коментиран от #26

  • 8 Кики

    24 31 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен Язовец":

    Сега ще видите кон боб яде ли в коневръза

    Коментиран от #14

  • 9 Кики

    26 49 Отговор

    До коментар #3 от "ЧЕ СИ Хи Хи е ясно":

    Русия в сегашния си тоталитарен ,агресивен ,войнствено настроен си вид не може да съществува , светът се е променил и никой няма да търпи империята на злото....
  • 10 брутален

    17 22 Отговор
    нЕма да се плашишшшш Вова, ще станете непобедими направо
  • 11 Гость

    24 34 Отговор
    След като знае за какво са санкциите, думата " цинично" звучи меко казано неуместно от устата на кагебиста.
  • 12 Sergiy

    19 34 Отговор
    нали санкции, бяха в полза на "икономката";))
    путьо за 3 години -поне 10 пъти променя мнение по всичките въпроси и най-интересно, че го правят по тяхно TV и хорица сляпо вярват във всичко "променящото при "император"/путьо ;))
  • 13 Путин

    29 12 Отговор
    Местя си го в другия крачол.

    Коментиран от #24

  • 14 Бесен Язовец

    32 14 Отговор

    До коментар #8 от "Кики":

    На мен повече ми намирисва че ЕС все повече се отдалечава от САЩ, а какво лошо намираш бобеца незнам
  • 15 Хасан

    12 6 Отговор
    Най добре си прави Турция...прави бизнес с когото му е изгодно и изобщо не го интересувв американските или немските интереси...
  • 16 KCH

    8 4 Отговор
    Пожелавам от сърце смърт и разруха във всички щати! Пожелавам безкрайна агония продължаваща векове за САЩ, ЕС и всички подкрепящи ги! Весела Смърт, презокеански "братя" и нещастен край, "приятели"!

    Коментиран от #23

  • 17 Гост

    4 10 Отговор
    Какво се оказва? Без американските технологии и компании руснаците и другите не могат една тръба да положат!
  • 18 Пеньо

    8 11 Отговор
    Не е ли цинично да обявиш хибридна война на целият цивилизован свят и да се правиш на мотика? Не е ли цинично да нападаш суверенни държави в Европа и да завземаш територии, убивайки християни?
  • 19 гост

    5 12 Отговор
    Това е нагледен пример за еманация на безпомощност от страна на Путин .При 15 ПЪТИ по слаба руска икономика спрямо САЩ и наложени икономически санкции разбираш колко си малък и жалък и че си изцяло икономически зависим и не можеш нищо да направиш освен да скимтиш и да се молиш ... Това е реалността в съвременния свят - който има пратите той поръчва музиката и съвсем скоро дори руските тролове ще почнат да го проумяват.
    Като си 15 пъти по-слаб вместо да се пъчиш е добре да знаеш къде ти е мястото - в ъгъла !
    Ако и Европа спре вноса на газ и петрол от русия - всичко приключва и руснаците загиват .

    https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA_%D0%BD%D0%B0_%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5_%D0%BF%D0%BE_%D0%91%D0%92%D0%9F_(%D0%BF%D0%BE_%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0_%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82)

    Коментиран от #22

  • 20 Ушанков

    7 10 Отговор
    Не бе, той Путин е една мирна душица и с никой не се закача! Крайно време е да разбере, че превърна една страна с почти безгранични възможности за развитие и просперитет, в заложник на амбициите си за световно надмощие! Знаем какво се случва с подобни лидери в историята!
  • 21 хахаха

    4 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Путин заяви, че по този начин американците ще осигурят собствените си интереси за сметка на своите съюзници

    Ха-ха-ха, джуджето се е нацупило като маймунски г....з и се чуди как да се извърти в опит да забие клин между САЩ и съюзниците им, ама нещо не е познало!
  • 22 Ами така е

    1 4 Отговор

    До коментар #19 от "гост":

    +++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!
  • 23 ултра

    4 8 Отговор

    До коментар #16 от "KCH":

    Другарю, който гроб копае другиму, сам пада в него! Навремето така копаехте и гроба на капитализма, ама какво стана, а каскет?!? :)))
  • 24 хахаха

    4 6 Отговор

    До коментар #13 от "Путин":

    Е, то се вижда как си "го мести":)
  • 25 Ами да

    8 8 Отговор

    До коментар #3 от "ЧЕ СИ Хи Хи е ясно":

    Публикувано във факти.бг: От турско та до днес всичко юо имаме е Руско. КЪДЕ И КАКВО ВИДЯХМЕ ОТ ЗАПАДА, КЪДЕ И КАКВО ТЕ ПОСТРОИХА?

    Ей, чугун, че смрадливите руски сапоги ни тъпчеха бая време, си прав, но чак пък от "турско":) Запада нищо не ни е построил, а и не се налага, както и Ссср нищо не ни е построил, а са го построили нашите баби и дядовци. Днес живеем десетократно по-свободно и по-добре от мракобесническите комунистически времена! Понял, а?!? Безродник ниеден!
  • 26 Барчо

    8 1 Отговор

    До коментар #7 от "Kcaniba":

    Това, което №3 е изброил е точно така. Бил съм в тези времена и не само съм ги видял с очите си, но съм ги и преживял. Сега със сигурност са халюцинации на народа. Вие никога няма да видите при средна заплата от 180 лв, билет за трамвай от 4 ст, а за тролеи и рейсове 6 ст. Да не говорим за храната, която беше от истински продукти, а не от неща, които и кучетата не искат да ги ядат.
  • 27 Румяна Костова

    2 0 Отговор
    Харесвам това,което чета във ,,Факти,,Ето,това е истинска журналистика,а не пропаганда.Дерзайте!Но някои коментари ме изумяват.Има личности зомбирани,които още си мислят,че Русия е както в 90-те години,пред развал и ни разсмиват...В което няма лошо.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания