Last news in Fakti

3 Август, 2017 15:54 4 899 5

Крадат скъпи коли с магарета

  • кола-
  • магаре-
  • юар

Проблеми в ЮАР

Крадат скъпи коли с магарета - 1
Снимка: YouTube

Министърът на полицията на Република Южна Африка споделил снимки на много находчив и ниско-бюджетен метод за кражба на скъпи автомобили.

Това станало след като полицията на ЮАР извършила акция в близост до границата със Зимбабве и споделила снимки от нея в Twitter, предава в. Тelegraph., цитиран от ДИР.бг

Вижда се, че крадците са подпъхнали тънки ламарини под гумите на нов Mercedes-Benz C-Klasse. За краищата на ламарините пък били завързани магарета, които веднага започвали да теглят откраднатите автомобили.

Полицията на ЮАР е извършила акцията си в пресъхналото корито на река Лимполо. Крадците обаче успели да избягат, изоставяйки магаретата и "плячката".

Разследващите органи на ЮАР обаче разкрили действащ "магарешки" канал за трафик на откраднати коли между ЮАР и Зимбабве, който функционирал от дълго време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    13 1 Отговор
    Тея немат ли коне бе ?

    Коментиран от #2, #3

  • 2 OPEL OPC

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Немат бегай бърже
  • 3 Диди

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Ето това е човекът,най лошото същество.Горките магаренца.
  • 4 Класика

    2 2 Отговор
    Магарета и Магарцедеси
  • 5 Иван Господинов

    4 0 Отговор
    Аз тъй като гледам за никакво крадене не става дума а за вадене на окопала се в пясъка кола.