Last news in Fakti

7 Август, 2017 21:00 1 357 3

Актриса от "Сексът и градът" влиза в борбата за губернатор на Ню Йорк?

  • сексът и градът-
  • синтия никсън-
  • губернатор-
  • ню йорк
Актриса от "Сексът и градът" влиза в борбата за губернатор на Ню Йорк? - 1
Синтия Никсън Снимка: Shutterstock

Актрисата от „Сексът и градът“ Синтия Никсън може да влезе в борбата за губернатор на Ню Йорк, пише в. „Уолстрийт джърнъл“.

51-годишната Никсън, която влезе в ролята на Миранда Хобс, е окуражавана от либерални политически сили. Кандидатурата ѝ е била спрягана и преди, но досега тя отказваше. Според нейни сътрудници този път Никсън обмисля възможността.

През 2013 г. актрисата участваше в предизборния щаб на сегашния кмет на Ню Йорк – Бил де Блазио, и се показа като либерален активист.

Никсън е една от тримата демократи, които може да се изправят срещу сегашния губернатор Андрю Куомо в първичните избори на демократите.

Догодина Куомо ще се пробва да спечели поста за трети път. Никсън вече критикува политиката му в телевизионното шоу The View.

Смята се, че тя е нестандартен кандидат, която може да увлече хората, но кандидатурата ѝ няма много шансове.

Никсън е нюйоркчанка с три деца – дъщеря и син от предишния си партньор – учителя Дани Моузес, и син със съпругата си Кристин Маринони. Двете сключиха брак през 2012 г. От 2008 г. е и активист в борбата с рака на гърдата, след като самата тя бе диагностицирана с болестта през 2006 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Митю

    5 0 Отговор
    Мъжът и е партньор, а е женена за съпругата си! Ужас, свикнах май...
  • 2 Кака Гинка

    5 1 Отговор
    Сега доста жени се женят,а мъжете се омъжват - въпросите за семейното положение на някого все по-често могат да доведат до гаф,та май е по-добре да не ги задаваме...

    Коментиран от #3

  • 3 Самъртайм

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Кака Гинка":

    Ми тооо с тея dil-do/feel-do дето не им пука взел ли си заплата... ко да прайш?!