Last news in Fakti

23 Август, 2017 08:19 1 067 2

Бърни Сандърс прави нова партия

  • бърни сандърс-
  • партия-
  • сащ

Негови поддръжници събират нужните подписи

Бърни Сандърс прави нова партия - 1
Снимка: БТА/AP

Поддръжници на Бърни Сандърс са започнали да събират подписи за нова партия, съобщи „Обзървър“.

Сандърс беше кандидат за президентската номинация на Демократическата партия през миналата година. Той загуби надпреварата от Хилари Клинтън. Въпреки това либералните му идеи му спечелиха огромна подкрепа, особено след изборите. Той се оказа и най-предпочитаният кандидат от младите избиратели.

В момента подписите в петицията се събират от неговия бивш политически директор Ник Брана. В момента той работи с доброволци из цялата страна, за да събере нужните подписи за създаването на нова партия, оглавявана от Бърни Сандърс.

Сенаторът на Върмонт все още не е коментирал официално информацията. Той беше в центъра на скандал, който показа, че висши членове на Демократическата партия явно са показвали подкрепа към Клинтън по време на изборите. Въпреки това Сандърс подкрепи нейната кандидатура. В момента той има водещ пост в партията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    2 2 Отговор
    Империята на злото се цепи по шевовете!!!!
  • 2 Све

    2 0 Отговор
    Много е странно
    Защо той подкрепи Х. Клинтън ???