Last news in Fakti

19 Септември, 2017 19:52 1 160 0

Свалиха билбордовете с Мелания Тръмп

  • мелания тръмп-
  • билборд-
  • сащ-
  • първа дама-
  • загреб-
  • хърватия

Развръзка на скандала

Билбордовете с образа на Мелания Тръмп бяха свалени в хърватската столица Загреб, съобщи агенция „Танюг“. Решението беше взето, след като адвокатите на първата дама на САЩ заплашиха със съдебен процес.

Американският институт в Загреб реши да се рекламира, използвайки снимка на съпругата на Доналд Тръмп, която е роден в Словения. На билборда с нейния образ беше изписано: „Представете си колко далеч можете да стигнете с малко английски“.

Това предизвика скандал в Белия дом и Мелания Тръмп призова хърватските власти незабавно да свалят билбордовете, защото в противен случай ще заведе дело.

Адвокатката на първата дама разкри пред „Асошиейтед прес“, че е доволна от решението на властите да свалят образа на нейната клиентка. Тя добави, че все още анализира възможните по-нататъшни правни стъпки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: