Last news in Fakti

24 Септември, 2017 20:54 1 053 1

Седем атентата са разкрити в Лондон за 6 месеца

  • лондон

От март столицата на Великобритания преживя четири атентата

Скотланд ярд е предотвартил седем опита за атентат в Лондон от месец март за днес. Това разкри кметът на метрополията Садик Хан.

Той разкри данните на годишната конференция на опозиционната Лейбъристка партия в Брайтън. Садик Хан каза, че полицията се нуждае от повече разходи, за да предотвратява нападения и че интернет компаниите трябва да правят повече срещу разпространението на екстремистки идеи в мрежата.

От март Лондон преживя четири атентата. Първият беше на 22 март в Уестмистър. След това на 4 юни на Лондонския мост и 19 юни, за да се приключи с нападението в метрото от 15 септември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    0 1 Отговор
    Винаги животът в "Добрата стара Англия" е бил интересен!
Новини по държави: