Last news in Fakti

26 Септември, 2017 08:51 4 169 13

Русия продължава да мачка терористите

  • русия-
  • удари-
  • сирия

Серия от удари в Идлиб

Русия продължава да мачка терористите - 1
Снимка: БТА/AP

Самолети на руските военновъздушни сили са нанесли серия от удари срещу позициите на терористи в провинцията Идлиб, съобщи ТАСС.

Това беше обявено от говорителя на руското министерство на отбраната Игор Конашенков. Информацията за целите е била получена чрез разузнавателни самолети и дронове. Ударени са били 10 цели на терористите.

Атаките са били в райони, отдалечени от населените места. Унищожени са били подземни бази на бойците, ракетни установки и превозни средства.

Конашенков отхвърли и обвиненията на Сирийската обсерватория за правата на човека, че руските сили нанасят удари срещу населени места. Според него тези твърдения се основават на анонимни и несигурни източници.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Случаен

    49 11 Отговор
    Давайте братушки. Вече цял свят е със вас.
  • 2 tost

    42 9 Отговор
    Ще ги мачкат,докато им скъсат шушоните.

    Същото ще стане и с американските плужаци в БГ.
  • 3 Бесен Язовец

    36 7 Отговор
    Отмъщението за генерала ще бъде повече от сорово ще заприличат на джибре
  • 4 Kcaniba

    42 10 Отговор
    Русия мачкай бради, чалми, и ЦРУшна измет!!!

    Коментиран от #8

  • 5 ДрънДрън

    32 6 Отговор
    Гази Бабо Мецо да им разбере от бой г.зецо!
  • 6 горд варяг

    13 28 Отговор
    Момчета, колко такива постове трябва да направи човек, за да му дадат частен парцел в Сибир ? Нали ги дават безплатно ? На кой да се обадя и запиша. И аз искам.

    Коментиран от #7, #9

  • 7 китайче

    14 18 Отговор

    До коментар #6 от "горд варяг":

    София, ул."Александър Фон Хумболт" 7-китайското посолство. Очакваме до 10 години Сибир да е наш.
  • 8 Kcaniba

    15 22 Отговор

    До коментар #4 от "Kcaniba":

    Со голо дупе ке ги мачка,колци на домати ке набива и после ке реве пак за някой гинерал
  • 9 Барчо

    14 6 Отговор

    До коментар #6 от "горд варяг":

    Бацка, в Аляска краварите не само ти дават да се нанесеш безплатно, но и ти плащата, за да си там. Ако искаш да си на далавера, ходи при твоите кравари. В Аляска не само е студено, но и пълно с комари. Краварски.
  • 10 Барчо

    10 7 Отговор
    Ще ги смачкат, но заради краварите, тази пасмина която избяга от там ще дойде по европата да ни взривяват. Вече доста избягаха в Афганистан. В Сирия се надишаха на кръв и в Афганистан вече обучават дори болни християнски мозъци на тероризъм и ще ни ги пращат добре конфигурирани с взривове. Така че и трябва да се радваме и не трябва. Сирия ще я очистят, но нас ще напълнят. Това е много добре обмислено от американците. Така ще има една нестабилна Европа, която ще бъде болна и слаба. Съвсем лесна за управление и изсмукване. Изсмукване както на интелектуалния багаж, така и на всичко останало, което и се стори полезно.
  • 11 jimbo

    6 2 Отговор
    дояде ми се телешки стек по краварски:)

    Коментиран от #12

  • 12 Путин е ВЕЛИК

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "jimbo":

    И на мен ми се яде, ама страхливите мурки само лаят, не искат да боли :D
  • 13 Реалист

    1 0 Отговор
    Само бой до спукване ! Гадовете от друго не разбират
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания