5 Октомври, 2017 14:26 1 267 3

Във ФРГ: "Алтернатива за Германия" няма бъдеще

  • алтернатива за германия-
  • германия-
  • фрауке петри-
  • ангела меркел-
  • бундестаг

Германците не смятат, че партията има дългосрочен хоризонт, сочат данните от проучване 

Във ФРГ: "Алтернатива за Германия" няма бъдеще - 1

Мнозинството германци смята, че партията "Алтернатива за Германия" (АзГ) ще бъде представена в парламента само за кратък период от време. Това сочат публикуваните резултати от социологическо проучване, цитирано от Reuters.

Според изследването 54% от запитаните са отговорили, че партията няма да остане за постоянно в Бундестага, въпреки че в новия му състав тя е трета политическа сила.

Само 27 на сто от анкетираните са заявили, че АзГ ще успее да се утвърди в парламента с бъдеще отвъд предстоящия четиригодишен мандат.

Във ФРГ: "Алтернатива за Германия" няма бъдеще

Трима от всеки четирима избиратели на АзГ са на обратното мнение. Те заявяват, че формацията ще има успех за по-дълъг период от време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НАТО ВЕЦ

    1 0 Отговор
    Ще им се на либерастите да няма алтернатива, но за тяхно нещастие не е така.
  • 2 сноу

    0 0 Отговор
    Те либералалугерите не си гледат в чинията ами все на другите амин блеят.Много жълтици им сипала Смъркалана, ама и за тях ще има свършване .Вчера обявиха ,че ще има комисия разследваща бежанската вълна и финансирането и,та близльото на Смъркъл-Шойблито веднага слезе от каруцата ,ще ставал шеф на парламента.
  • 3 фюрера

    1 0 Отговор
    май някой хвърля прах в очите на хората съвсем умишлено, а? То тези събития да не се развиват в Булгаристан, че да хващат "декиш"! Ще я има "Алтернативата"-и още как! Само стойте, гледайте и немейте! ХАЙЛ!
Новини по държави: