16 Октомври, 2017 21:30 1 824 3

Оливър Стоун: Уайнстийн стана жертва на отмъстители

  • оливър стоун-
  • холивуд-
  • харви уайнстийн-
  • скандал-
  • мирамакс

Харви беше предварително осъден и не дочака справедлив процес, смята холивудската легенда

Оливър Стоун: Уайнстийн стана жертва на отмъстители - 1
Снимка: Shutterstock

Харви Уайнстийн, обвинен в изнасилвания и сексуални посегателства, е бил предварително осъден от съдници и отмъстители, без да дочака справедлив процес. Това заяви големият американски режисьор Оливър Стоун, цитиран от The Wall street Journal.

"Аз винаги съм се придържал към правилото присъдите да ги произнася съдът", заяви Стоун, който e председател на журито на кинофестивала в Пусан, Южна Корея.

"Ако Уайнстийн е нарушил закона, това ще се установи. Но според мен присъдите не трябва да се произнасят от група, взела самоволно законите в свои ръце", каза Стоун пред журналисти.

Оливър Стоун: Уайнстийн стана жертва на отмъстители
Снимка: БТА/АР

По думите на режисьора Холивуд гъмжи от "истории на ужасите", но трябва да се прави съществена разлика между установените от съда факти и разказваните истории в ресторанти и барове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джендо

    15 0 Отговор
    Абсолютно точно казано!
  • 2 Иван Господинов

    16 0 Отговор
    Из.раха му се отгоре боклуци които е направил хора.
  • 3 Шляхтиц

    9 1 Отговор
    Точно така, както Гергов направи Нинова председател на БСП, а тя го извади от изпълнителното бюро. Храни куче да те лае, въпреки, че имам кучета и ги обичам повече от хората. Приказката е такава. Кучето никога не лае по този, който го храни.
Новини по държави: