19 Октомври, 2017 18:56 3 729 43

Путин: Някои страни искат в Близкия изток да цари хаос

  • хаос-
  • владимир путин-
  • близкия изток-
  • русия-
  • президент-
  • сирия-
  • оон

Путин отправи тежки обвинения

Путин: Някои страни искат в Близкия изток да цари хаос - 1
Снимка: БТА/ AP

Някои държави правят всичко възможно, за да запазят хаоса в Близкия изток. Това заяви руският президент Владимир Путин, цитиран от ТАСС.

„Вместо да контролираме заедно ситуацията в региона и да се борим с тероризма, някои от нашите партньори правят всичко, за да запазят хаоса за постоянно“, заяви руският държавен глава.

Путин каза също така, че предишните рецепти за преодоляване на световни конфликти не работят, а нови все още не са намерени. „Съперничеството в световната йерархия набира скорост. За нас Организацията на обединените нации трябва да остане център на глобалната система“, заяви Путин.

Руският президент подчерта, че „нашата обща цел трябва да е увеличаване на властта и ефективността на ООН“. По отношение на Сирия, Путин заяви, че страната му следва международните закони.

„Русия се противопоставя на терористите заедно със законната власт в Сирия“, каза държавният глава. Той заключи, че в региона има много противоречия, но Москва е работила търпеливо с всички участници в процеса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Барчо

    11 49 Отговор
    Една от тези страни случаааайно да не се нарича просия?!?

    Коментиран от #4

  • 2 Факт

    59 9 Отговор
    Основно САЩ и пуделите им...--те искат войни по целият свят.
  • 3 Справедлив

    60 9 Отговор
    В Б.Изток за последните 30 години САЩ са запалили 11 войни. Та Путин пак удари в десятката.
  • 4 чичо ви

    39 8 Отговор

    До коментар #1 от "Барчо":

    Промит соросоиден мозък! Скрий се!
  • 5 Хасан

    30 20 Отговор
    Русия и Турция искат мир в света ...а Запада е като вампир иска кръв за да се нахрани ,защото най много се печели от война ..

    Коментиран от #6

  • 6 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    26 8 Отговор

    До коментар #5 от "Хасан":

    За Русия съм съгласен, ама за турция да иска мир е просто смешно. Турция и мир са две абсолютно несъвместими неща. турция ако искаше мир нямаше да е скарана с всичките си съседи. турция ламти само за чужди земи. ДАНО СЕ ЗАДАВИ И ДА ИЗГУБИ СВОИТЕ . Така като гледам на хоризонта изгрява Кюрдистан, а турция съответно ще залезе и то с помоща на доскорошните им приятели ФАЩ. Ха да им е честито.

    Коментиран от #7, #8, #15, #42

  • 7 Фриман

    15 4 Отговор

    До коментар #6 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Турция иска да контролира региона, а дали са нужни бойни действия е втори въпрос, който никога не е спирал турци, между другото! Като цяло, погледнато в исторически план, турци винаги воюват без чест и са склонни към мръсни номера. Понеже това им се получава! Що се отнася до Кюрдистан, то едвпли ще дадът някаква земя, поскоро ще устроят геноцид на кюрдите! Те затова са влезли в Иран, за да могат да контролират въпросните територии!

    Коментиран от #9, #25

  • 8 Хасан

    8 19 Отговор

    До коментар #6 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Ако си българин по добре ще е да се тревожиш за себе си ..населението намаля,младите емигрират и живеят в чужбина...в природата няма празно..все някой ще живее тука

    Коментиран от #10

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    14 9 Отговор

    До коментар #8 от "Хасан":

    Българин съм за разлика от теб и се гордея с това. Не виждам от какво мога да се притеснявам.

    Коментиран от #13

  • 11 Бесен Язовец

    13 5 Отговор
    Въпрос: държавата която основно вади дивиденти от хаоса във Б.Изток започва и името С..Щ коя е? Наградата за позналите ще е Матирьошка
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Хасан

    13 14 Отговор

    До коментар #10 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Защо да ме е срам?! Моите деди цели 550 години са управлявали половината свят ..имало е мир,просперитет...твоя прадядо си е търгувал с чипровски килими от Багдад до Виена...живеел е щастливо с челядта си.орал е нивата си..отглеждал е добитък..ходил е в църква...не е воювал ..не е умирал на фронта..а сега какво пръсна се по целия свят...изоставени старци,разбити семейства...новото поколение в чужбина който не знае езика си...

    Коментиран от #26

  • 14 Хасан

    18 6 Отговор

    До коментар #12 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Турчина трето поколение е в Германия и не се асимилира и не забравя език,религия,традиции..българина за две три години е по голям немец и от Меркел...по голям англичанин от кралицата...запази си традициие,не си хули държавата ,не забравяй род ,българино....
  • 15 Нострадамус

    2 11 Отговор

    До коментар #6 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Ти си кьорав човек бе, няма го кордюстан вече. Свърши се с кюрдите,задушиха ги веднъж за винаги. Гледай си сапунките, ама си сложи очилата

    Коментиран от #16

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Каменов

    2 25 Отговор
    Путин да се пообразова малко и да не говори глупости, а и вие кремълските подлоги - в близкият изток, необразовани люде, цари хаос и нон-стоп войни от хиииляди години, ама нон-стоп...!!!

    Коментиран от #18

  • 18 Бесен Язовец

    15 2 Отговор

    До коментар #17 от "Каменов":

    И ти нищожество почна акъл да наливаш

    Коментиран от #20

  • 19 Хасан

    3 11 Отговор

    До коментар #16 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Ами навремето турците влязоха в Кипър да освободят своите съграждани от гръцко насилие и тогава Сащ вика,крещя,ембарго но накрая клекна..

    Коментиран от #22

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 шовинист

    11 0 Отговор
    пак смях в залата. едни зомбита храчат срещу други. Храчат.....та ще се задавят от храчене. И едните и друтите са inmondicia за България и Българите. Момчета, Ние сме Българи! Обичайте България! Обичайте родината и родата си! Всичко друго е измама, кауфланд, ес и подобни кларнети!
  • 22 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    9 2 Отговор

    До коментар #19 от "Хасан":

    хасанчо на теб явно изобщо не са ти ясни нещата, за да даваш за пример Кипър. И по точно, какъв им е бил интереса на ФАЩ в Кипър, че да се намесят? Петрол ли имат, газ ли, злато ли, или някакви ценни метали или други енергоизточници? Аз не знам да имат нещо, за което си струва ФАЩ да се намесят. Така, че не ръси глупости. Кипър не е Кувейт нали? А, защо ФАЩ се намесиха в Кувейт срещу Ирак? Остави, не ми отговаряй. Въпросът ми беше риторичен. А сега мислиш ли, че ФАЩ нямат интереси в Сирия и Ирак, за да оставят турците да шетат безнаказано там? По мое виждане ФАЩ ще създадат Кюрдистан и там ще създадат поредната гореща точка в света, за да разбутват нещата. Мислиш ли, че ФАЩ ще ги интересува интереса на турция? Аз мисля, че ФАЩ ги интересува единствено само своя интерес и за това ти казвам, че Кюрдистан ще бъде създаден просто е въпрос на време, а това, какво искат турците е без никакво значение. Ако започнат да им създават проблеми просто ще подменят по един или друг начин управлението, както са го правили многократно къде ли не по света и ще си сложат друго, което ще слушка. Това е. Свиквай, че турците не са фактор в света и от вас нищо не зависи. Много си повярвахте и вече нова империя ви се привижда, ама през крив макарон.

    Коментиран от #29

  • 23 Руски тролак

    5 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Путин: Някои страни искат в Близкия изток да цари хаос

    ...мммда това сигурно се отнася за САЩ

    Но я да каже Путин коя страна иска хаос в източна Европа и специално на балканите. Поне като се казва да се казва всичко.
  • 24 Руски тролак

    12 1 Отговор
    И специално да Хасан: мюслитата нямат ,няма и да имат думата на този свят,понеже нямат сиво вещество в главата и се движат 500г след другите. Това ,че е имало османска империя е благодарение и с парите на Английската империя.
  • 25 Тумба Тумба

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Фриман":

    Не забравяй, че геополитическата ситуация в момента изисква далновидност и гъвкавост - Турция за която пишеш е Османска империя! Наистина предателството и к0вренските похват са в кръвта на селджуците, ОБАЧЕ съвремието изисква повече умения! Кюрдите са застрашени и се намеква от няколко години за продължение на конфликта - това е реклама за наемниците! ЦРУ Ядоха ГОЛЕМИЯ в Украйна и мобилните крематориуми едвам сварваха да им горят издънките! Подозирам, че Донбас ще стане много плодороден регион с такова наторяване! Психо-диспансерите са пусти, всички луди украинци отидоха КУРБАН на фронта ))) Серги жули пяна и сополи, сякаш е потерял роднина )) Все пак в Сирия и Ирак си има точка на кипене, все едно и онея са сложили джибрите - ще видим, кой казан ще ги свари по-добре!!!
  • 26 Бръм

    14 1 Отговор

    До коментар #13 от "Хасан":

    Айде отговори що като сме "цъфтели" под османско робство сме били 1878г 2 млн, а за няма и 100г и 2! световни войни сме станали почти 9млн! Ако ги нямаше тези 500г робство България по всяка вероятност щеше да е водеща европеиска държава и икономика! Фес...

    Коментиран от #27, #30

  • 27 Хасан

    2 13 Отговор

    До коментар #26 от "Бръм":

    Благодарение на турците българите успяха да се запазят като етнос и религия..През Средновековието не етсноса ами религията и родовете имат значение..Ако не османлиите ами Византия беше завладяла наколко стотин години сигурно Балканите щяха да се погърчат заради това че са християни..не напразно Паисий именно затова предупреждава...Пак друга опасност беше Южна Славия или Югославия или панславизма...но благодарение на прабългарския ( тюркски ген) България не се присъидин

    Коментиран от #37

  • 28 Читател

    0 1 Отговор
    Някой го искат, а други го правят! Справка-Украйна!
  • 29 Хасан

    3 5 Отговор

    До коментар #22 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    В Кипър не Сащ има интерес а Англия...При тях Англия е мозъка а Сащ бухалката...Кипър е като самолетоносач...държиш под контрол Мала Азия,Близкия изток и Африка...стратегически е важен..
  • 30 Хасан

    1 9 Отговор

    До коментар #26 от "Бръм":

    Напротив ..в Империята мюсюлманите са намалели защото са били длъжни да воюват в името на султана ..а християните не са били викани на служба а са живели с челядта си...разбира се за сметка на това са плащали повече данък..

    Коментиран от #41

  • 31 Хохи

    5 5 Отговор
    ДРУГАРИ! ОБРЪЩАМ РЕЗБАТА ОТ СЕГА НА ТАМ. БИЛ СЪМ МНОГО КУХ, ТЪП, ЗАБЛУДЕН И НЕЗНАМСИ КВО ОЩЕ. ТОЛКО ДЪЛГО ВРЕМЕ ДА СЕ ЗАБЛУЖДАВАМ ЧЕ ЧЕ САЩ, АНГЛОСАКСОНЦИ, РЕПТИЛОПОДОБНИ, РОДШИЛДИ, ДЖУЕШИ РАЗНИ И ТАКА НА ТАМ.... СА ЛОШИТЕ. НЕ НЕ НЕ Е ТКА. ОСЪЗНАХ СЕ, СВЕТНС МИ ВСИЧКОООО. МОСКВА Е ВИНОВНА БАРАБАР С, ОРК ЛИ МУ ВИКАХТЕ НА ОНЯ ГЛУПАВИЯ ПОЛИТИК ДЕТО НИЩО НЕ СТАВА ОТ НЕГО, САМО ДРЪНКА БЕЗМИСЛЕНИ ПРОСТОТИИ ДА НИ ЗАБЛУЖДАВА, ПЪЛЕН СМОТАНЯК. ПА И РУСИЯ, БЕДНА, БЕДНА И РУСНАЦИТЕ ЕДНИ ТАКИВА ЖАЛКИ, БЕДНИ, ЗАБЛУДЕНИ АБЕЕЕ ИДИОТИ, АМЕРИКАНЦИТЕ СИ ИМАТ ХОЛИВУУУД, ЛЪСКАВИНЯ, ЛУУУУКССС, ИМАХА СИ РКФЕЛЕР, ГОРКИЯТ ЛЕКА МУ ПРЪСТ ТАКЪВ ДОБЪР, СЪЗДАДЕ ЕВГЕНИКАТА, БОРЕ ШЕ СЕ ЗА МИР. ТОЙ НИЩО ОБЩО НЕМА С ВТОРАТА СВ. WAR И ТИЯ РОДШИЛДИ ТАЯ СТАРА ДИНАСТИИКА СЪЗДАДЕ ООН ЗА ДА НЕ ГО КОНТРОЛИРА те само едни добри ФИЛАНТРОПИ. А ПУТИН КВО ПРАИ, СЪБИРА ОТ БЕДНИЯ РУСНАК ПАРАТА ЗА ДА НИ ПРЪСКАТ САМОЛЕТИТЕ ДЕТО ПРАВАТ ЕДНИ ЛИНИЙКИ НА НЕБЕТО С НАНО ТЕХНОЛОГИЙКИ УШ КЛИМАТА НЕЩО, БЛА, БЛА. РУСНАЦИТЕ СИ СЪЗДАДОХА ЛЕНИН С НЕГОВИТЕ БОЛШЕВИКИ ПА И КОМУНИЗМА РОДШИЛДИТЕ НЕ МИСЛЕТЕ ЧЕ ИМАТ НЕЩО ОБЩО С ТОВА, ВСИЧКО Е НА ТИЯ ОТ МОСКВЕТО. РУСНАЦИТЕ ГРЪМНАХА И КЕНЕДИ МНОГО СЕКРЕТНО СТАНА ТОВА УБИЙСТВО ЗА 1000 ГОДИНИ ГО ЗАСЕКРЕТИХА ЗАЩОТО ТЪПИТЕ РУСНАЦИ ГО ГРЪМНАХА, ЗА ТОВА. И ТОЯ ХААРП НА АМЕРИКАНЦИТЕ НАПРАВО МА КЕФАТ КОЛКО СА УМНИ ДА "ПРОУЧВАТ СЕВЕРНОТО СИЯНИЕ" НА ТОВА СЕ ВИКА НАПРЕДНАЛА НАЦИЯ, СИЯНИЕТО. САЩ НИ ПАЗЯТ ОТ ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ, А ТЪПИТЕ РУСНАЦИ КВООО, НИЩО. КОЙ МИСЛИТЕ ПРАВИ В

    Коментиран от #38

  • 32 Хохи

    4 0 Отговор
    Егтои свърши ми местото, ще дописвам утре пак. Че ми е кеф че се САМООСЪЗНАХ
  • 33 Хохи

    6 1 Отговор
    СЛава на АНГЛИЯ, САЩ И МИРОЛЮВИТЕ ИСЛЯМИСТИ.
    ТЕ ТОВА СА ДОБРИТЕ БОРЦИ ЗА МИР
  • 34 Koko

    2 1 Отговор
    Разбирасе че искат. Когато цари хаос в Близкия изток цената на петрола пада, когато има мир и разбирателство между мюсулманските братя цената на един барел петрол става $200 и целия свят влиза в жестока икономическа криза. Това и е работата на ОПЕК - да координира братята та задружно да дигат цената на петрола. Русия също е основен износител на петрол.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Хохи

    3 0 Отговор

    До коментар #35 от "nai nakraia":

    Абе колега ТИ ПА ОТ КАДЕ ИЗПАДНА, НЕМАШ БЪЛГАРСИ БУКВИ ИЛИ НЕМОЕШ ДА ПИШЕШ НА БЪЛГАРСКИ. Аааааа?????
  • 37 Бай хой

    8 3 Отговор

    До коментар #27 от "Хасан":

    Асане, до идване на дивите орди на Балканите са се развивали най красивите и модерни градове в Европа. След това 500 години разруха, терор и простотии. Та и до днес сто и косур години още не можем да се оправим.

    Я кажи поне едно нещо измислено, направено, изобретено от турци. Няма такова нещо.
  • 38 Фриман

    6 1 Отговор

    До коментар #31 от "Хохи":

    Ти ли за бедността ще говориш? В Бъгария всички са бедни, започвайки от държава и стигайки помиари! Ще ми разкажеш, че Русия е бедна, след като изчезне космическа програма,ядрена триада и поток от руските туристи и инвестори. Това, че руснаци не правят лъскави коли, не означава,че са бедни! Да, Германия правят хубави коли, но кой зе ги кара, щом няма да могат да си защитят територии от угроза? В САЩ като цяло инвестират не с цел да се изгради незо грандиозно, а с цел да се преведат пари от един джоб в друг! Гордост на USS самолетоносач, струващ 6млрд. ще потъне от 2-3 ракети, струващи по миллион всяка. Сега и Корея може да го направи, не говоря за руснаци! А като нямат тази сила, остава им само в айфона да се скрият и да карат тесла си, докато не падне батерия!

    Коментиран от #39

  • 39 Хохи

    3 0 Отговор

    До коментар #38 от "Фриман":

    Не си прочел внимателно моят пост!!!
    Това не ми харесва
  • 40 Един

    0 0 Отговор
    И ние знаем кои са те и къде се намират!
    За съжаление покрай новите ни господари и ние сме намесени в тая помя на американците :(
  • 41 Барни

    0 2 Отговор

    До коментар #30 от "Хасан":

    За едно си прав Хасан , да се притесняваме за нас не ама за внуците си да . ФАЩ ( управлявана от евреите богоубийци ) дестабилизират близкият изток за да сложат ръка на нефта 1-во , и едновременно с това да мюсулманизират европа като целта им е да претопят християните 2-ро . Османското нашествие в Европа става с помоща ( паричките )на венецианските ( евреиски ) банкери предшественици на днешните банкери от уолстрийт . За мир и просперитет не съм съгласен , освен всички поразии на балканите османлиите два пъти са обсаждали Виена не за да слушат Йохан Щраус . Та накратко казано османската империя е създадена от евреите богоубийци за да унищожи християнска Европа
  • 42 Окоп

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Значи за анексиралата територии русия си съгласен а за виждащата всеки ден тероризъм Турция не си, по добре пий хапчета за разреждане на промит мозък и вземи смени проруския канал който гледаш
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания