22 Декември, 2017 15:15 3 570 5

Рядък шанс да работите за Мосад

  • израел-
  • мосад-
  • бенямин нетаняху

Израелската служба за външно разузнаване публикува съобщения за свободни работни места във Facebook

Израелската служба за външно разузнаване Мосад пусна специална страница във Facebook за публикуване на съобщения за свободни работни позиции и набиране на кандидати. Новината съобщи ТАСС, като се позова на канцеларията на премиера Бенямин Нетаняху.

Мосад разчита по този начин да осигури ефективен подбор, тъй като по-широката аудитория ще позволи да бъдат намерени най-добрите кандидати.

През юни службата за външно разузнаване на еврейската държава обяви създаването на собствен фонд за иновационни технологии Либертад.

Той е предназначен за обезпечаване на иновационни възможности за поддържане и развитие на технологично превъзходство, съобщи тогава правителствената пресслужба на еврейската държава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 К.К.

    6 1 Отговор
    Българско ноу-хау, да видим кой проект ще е по-успешен, политиците на Слави или Мосад.
  • 2 2399

    6 0 Отговор
    Отвратителна писменост
  • 3 Иван

    2 1 Отговор
    Жалко за Хитлер .
  • 4 некойси

    3 0 Отговор
    Дали гои могат да кандидатстват или съобщението е само за чифути?
    На кой нормален човек му трябва да кандидатства за световна терористична организация, създадена от измислена несъществуваща държава, която също е създадена с тероризъм?
  • 5 mediator37

    0 0 Отговор
    Тези наквасени диверсанти с калашници, групирани близко един до друг за по лесен отстрел, какво общо имат с МОСАД?