25 Декември, 2017 13:52 850 1

Тръмп: Медиите отказват да говорят за успехите ми

  • доналд тръмп-
  • фалшиви новини-
  • мандат

Републиканецът е американският президент с най-нисък процент одобрение в първата година от мандата си

Тръмп: Медиите отказват да говорят за успехите ми - 1
Снимки: БТА/АР

Президентът на САЩ Доналд Тръмп разкритикува медиите, заявявайки, че те не отразяват успехите на неговото правителство и силата на политическата му база.

"Фалшивите новинари отказват да говорят колко голяма и силна е базата ни. Те отразяват фалшиви проучвания и съобщават фалшиви новини. Въпреки негативното отразяване, ние се справяме добре – никой не може да ни победи. Ще направим Америка отново велика“, написа Тръмп в профила си в Twitter.

Той заяви това, след като ратифицира закона за реформиране на данъчната система в САЩ, отбелязвайки първата победа на администрацията си в Конгреса. Тръмп често атакува медиите като разпространители на "фалшиви новини“ заради това, че отразяват с негативен оттенък действията му.

Тръмп: Медиите отказват да говорят за успехите ми

В. Independent обаче припомня, че Тръмп е американският президент с най-нисък процент одобрение в първата година от мандата си. Статистиката се води от 1945 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    2 1 Отговор
    То и папата е снай нисък рейтин сред мюсулманите .
    Разбира се че и републиканец ще е с най нисък рейтинг сред демократично зависими медий.