Last news in Fakti

9 Януари, 2018 17:46 1 602 13

Тръмп не знае американския химн?

  • доналд тръмп-
  • химн-
  • сащ-
  • президент-
  • видео-
  • атланта

Тръмп отново е подложен на критики

Американският президент Доналд Тръмп отново беше подложен на ожесточен огън в социалните мрежи, след като се породиха съмнения, че не знае американския химн, съобщи Би Би Си.

Държавният глава присъства на мач от Националната асоциация за студентски спорт в Атланта. И докато неговите поддръжници го похвалиха, че пее химна с ръка на сърцето, много други го разкритикуваха.

Те твърдят, че Тръмп е забравил думичките от химна. На кадрите се вижда, че той не пее всички от тях. Тръмп ясно изговаря някои от думите, но внезапно спира и се включва пак по-късно. Много потребители в социалните мрежи се включиха в дискусия дали президентът на Щатите знае... химна на Щатите.

Макар и президент само от една година, Тръмп вече си спечели репутацията на най-недолюбвания държавен глава на САЩ. Рейтингът му на одобрение достигна историческо ниски нива. Едва 35% от американските граждани одобряват неговата политика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 не зная

    13 0 Отговор
    Не зная бай Дончо дали зная химна но вижте какво интервю е дал и него коментирайте -Тръмп: Нашите НПО разложиха Източна Европа, и сега ще я превземат мюcюлмaнuтe…
    Публикувано на 08.01.2018 в Свят
    САЩ ще загубят Източна Европа, и с това и всички последствия от спечелването на Студената война.

    Това заяви американският президент Доналд Тръмп в интервю за телевизия Foxy Data миналата нощ.

    “Вярно е, че спечелихме Студената война и успяхме да откъснем Източна Европа от Русия, и да я присъединим към нас. Но какво направихме с тази придобивка? Разсипахме я, тя загива, и накрая ще я превземат мюсюлманите. Тя няма да бъде наша…” – каза почти ядосано президентът.

    Водещият го попита защо счита така, и инвестициите в съответните държави, които САЩ са направили, дали не са изградили силно и лоялно на атлантическите ценности, общество.

    “Какво изградихме, та ние ги разсипахме. Латвия е загубила почти една трета от населението си. Там остават предимно старци. България е с четвърт по-малка. Нямат икономика, няма никаква сигурност. И това го направиха нашите НПО, нашите пари, които изляхме там в шепа елит, за да пропагандират глупави идеологии. Сега без общество там, на мястото му ще дойде някой друг…” – обясни Тръмп.

    Тогава водещият попита: “Тоест, вие казвате, че политиката на предните администрации, вместо да превърне тези страни в съюзник на САЩ, е създала проблем на САЩ?”

    “Точно това твърдя. Семейство Клинтън и техните производни, които ни управляват

    Коментиран от #2, #4, #6, #11

  • 2 Гост

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "не зная":

    Браво за точния коментар!
    Сега се опитват и нашите медии да го съсипват с измислени и фалшиви новини!
    Но това е най-добрия американски президент на САЩ!
  • 3 не зная

    12 0 Отговор
    към коментар 1-“Точно това твърдя. Семейство Клинтън и техните производни, които ни управляват от 20 години, изгубиха Източна Европа за нас. Те насадиха псевдо-ценности, накараха ги да се разоръжат, да си закрият фабриките, и всичко това – в името на някаква абсурда идея, че “атлантизмът” ще ги направи богати и силни. Но какво е “атлантизмът”? Атлантическият океан ли ще дойде да ги нахрани? Той ли ще ги пази от пълчищата, които нахлуват през границите им? Аз изобщо не разбирам например, защо накарахме тези страни да се разоръжат, като условие за влизане в НАТО. Нали НАТО е военен съюз, защо караме съюзниците ни да стават по-слаби, преди да влязат? Може би някой си е мислел да им продаваме оръжие. Но с какво ще го купят? Като им закрихме и заводите, а народът емигрира. Ето това направи сем.Клинтън, и то просто означава, че Студената война накрая ще я спечелят ислямистите…” – завърши човекът от Белия дом.
  • 4 ай стига бе

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "не зная":

    хахахаха казал го е съвсем директно човека, ами наистина си е така.
  • 5 ххх

    4 5 Отговор
    Този е най-великия КУ-КУ...
  • 6 Кемпеса

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "не зная":

    Ако това e казано по този начин, явно има нещо в главата си. Същевременно е много жалко, че се случва.
  • 7 jambazina

    0 3 Отговор
    За ко му е американския химн, нали е рошняк!
  • 8 Вуте

    7 0 Отговор
    То и наш боко не знае химна ама кво му пречи да отдели 160 милиона от бюджета за ремонт на джамии ? За някои хора химна си е песен и то не като на Риана примерно ..а някаква си там дето даже по радиото не я пускат!Апропо....нашия химн не се чу в новогодишната нощ!Значи прав е Дони!Така трябва!
  • 9 месара

    2 0 Отговор
    е защо му е да знае химна , като се е явявал на интервю за президент там не са го питали дали знае химна ...............................
  • 10 999

    3 3 Отговор
    Няма по прост народ от Американеца.
  • 11 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "не зная":

    Ще го намериш ли в оригинал?
    Благодаря!
  • 12 не зная

    2 0 Отговор
    до 11
    Нали не си мислиш че това написаното аз съм си го измислил ? Написана е мидията и датата пред която е дал интервюто, който има интерес ще потърси и намери въпроса е дали има интерес да го прави защото такова интервю НЕ е давано сигурно от времето на Кенеди...успех в търсенето !!!!

    Коментиран от #13

  • 13 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "не зная":

    Вариантите в случая са три:
    или си си го измислил;
    или си го прочели, но някой друг го е измислил;
    или е истина.

    Примери за фалшиви новини и "цитати" на известни личности, които никога не са били изричани бол. Това, което цитираш е много сериозно изказване за институцията и за политиката. Ако беше от цитиран някой сериозен политик, бих се усъмнил, просто защото политиците никога не назоват реалността с истинските й имена. Тръмпи обаче е перде и е много вероятно да го е казал това.

    Мен ме вълнува истината, другото е ..... да.
    О.К.
    Ще потърся, ако намеря ще споделя и ще си го сложа в отметките, за защита на бъдещи тези.

    П.С.
    Когато спориш е хубаво да се обосноваваш с достоверни източници, иначе увисваш.