17 Януари, 2018 07:20 1 427 2

Все още не можем да вярваме на Северна Корея

  • сащ-
  • рекс тилърсън-
  • северна корея

САЩ няма да приемат ядрен статут на страната

Северна Корея все още не е демонстрирала, че може да и се вярва. Това заяви държавният секретар на САЩ Рекс Тилърсън, цитиран от ТАСС.

„Северна Корея все още не се е показала като партньор, на който може да се вярва. Ние никога няма да ги приемем като ядрена държава. Дойде време да говорим. Те обаче ще трябва да направят отстъпки. Ние искаме цялостна денуклеризация на Корейския полуостров. Това трябва да бъде разбрано“, заяви Тилърсън.

Във Ванкувър предстои среща, на която ще бъде обсъден въпроса на Корейския полуостров. Пхенян вече проведе преговори с Южна Корея във връзка със Зимните олимпийски игри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    2 12 Отговор
    Разбира се ,че не може да се вярва на комунисти, още повече,на тези които се командват от КГБ!
  • 2 Кики

    6 1 Отговор
    С.Корея завърши ядрената и ракетната си програма и би трябвало да се помисли за сваляне на санкциите. С една дума си изтърпяха наказанието. Това е една добра отстъпка от страна на САЩ и света.И без учения... разбира се! Каква отстъпка да направи Ким? Освен повече усмивки...