Last news in Fakti

16 Февруари, 2018 11:04 3 732 93

Русия към НАТО: Пазите се от несъществуваща заплаха!

  • русия-
  • нато-
  • сигурност-
  • александър грушко-
  • източен фланг

Кремъл иска диалог с алианса

Русия към НАТО: Пазите се от несъществуваща заплаха! - 1
Снимка: Shutterstock

Заявленията на представители на НАТО за желанието на алианса да си сътрудничи с Русия и да направи опити за премахване на напрежението не отговарят на реалната политика на алианса. Това заяви зам.-министърът на външните работи на Русия Александър Грушко, цитиран от ТАСС.

„Представители на НАТО винаги казват, че не търсят конфронтация с нас. Казват, че работят за деескалация. Но действията, които предприемат, показват обратното. Всеки ден се появява информация за стъпките, които предприема НАТО в укрепване позициите си на източния фланг“, заяви Грушко.

По думите на руския дипломат НАТО засилва позициите си на източния фланг, за да се защитава от „несъществуваща заплаха“ в лицето на Русия. В същото време той изрази готовността на Кремъл за преговори с алианса.

Александър Грушко изрази надежда, че европейските страни ще осъзнаят грешката си по отношение водената към Русия линия. От Москва посочиха, че тя не само не укрепва сигурността, а напротив – подкопава сигурността и диалога.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реално

    74 16 Отговор
    Абсолютната истина-за натовското лицемерие..

    Коментиран от #3

  • 2 агресори

    23 56 Отговор
    Те така говореха и преди нахлуването в Украйна...
  • 3 OMG WTF

    19 54 Отговор

    До коментар #1 от "Реално":

    По-добре да се пазим от несъществуваща заплаха, отколкото да не се пазим от реална. А и какво ги бърка рушлямчетата от какво се пази НАТО? Това си е работа на НАТО. НАТО ако искат и от извънземни ще се пазят. А и точно рублараст да говори за лицемерие е малко лицемерно. Не мислиш ли? Целият свят вече разбра, че по-големи лицемери, наглеци и лъжци от рушняците НЯМА. Факт. Даже и каубоите не могат да се мерят с тях. А това си е голямо постижение.

    Коментиран от #17

  • 4 стоян георгиев

    20 53 Отговор
    докато путин е на власт русия няма да е надежден западен партньор.затова и трябва да се изгради стабилна зона за превенция квото и да си обясняват руснаците.откакто путин забогатя всичките му усилия са насочени против европа ,сащ и нато.подкрепя всичките ни врагове от венецела до ливан,а после обяснява че бил добронамерен.смяххх!

    Коментиран от #89

  • 5 Кутев

    15 35 Отговор
    Русия е тази която се пази и с право се пази, че това което ще и се случи до 1 година ще и бъде като обица на ухото за около 1000 години напред!!!

    Коментиран от #21

  • 6 goni

    25 9 Отговор
    Момчета! Не отиват на добре нещата! Стига сте се занимава ли с глупости! Кой крив, кой прав! Тоя път ще го отнесем! Един път,два пъти..! На третият път...!!! Ама, каквото е писано!

    Коментиран от #7

  • 7 Кутев

    10 29 Отговор

    До коментар #6 от "goni":

    Като акустираме ние смелите натовски воини в пристанището на Ялта, освобождавайки Крим, ще го отнесе първо жена ти като начало:):)

    Коментиран от #29

  • 8 Землянин

    42 12 Отговор
    Не знам да остана някой на тази земя, който да не разбра, че САЩ нарочно подклаждат напрежение в Европа и Близкия изток. От където и да го погледнеш за тях е по-добре да има неразбирателство между Европа и съседните й региони! По-лицемерна държава не е съществувала май.

    Коментиран от #10, #11

  • 9 Радев

    28 7 Отговор
    И ние нали влязохме в НАТО за се пазим от НАТО

    Коментиран от #13

  • 10 ФАКТ

    42 9 Отговор

    До коментар #8 от "Землянин":

    Цял свят е разбрал,че САЩ реално са терорист № 1...ама има много продажни подлоги-от драскачи по форумите-до политици и правителства.

    Коментиран от #14

  • 11 Кутев

    9 33 Отговор

    До коментар #8 от "Землянин":

    Точно така и това ни устройва нас българите, защото само в съюз с тях можеме да ви дойдем на гости в Русия и да намажеме яко анакондите с красивите ви руски жени:):)

    Коментиран от #50

  • 12 НАТО

    16 35 Отговор
    Ако искаш мир, готви се за война-стара руска поговорка.

    Русия винаги е лъгала, лъже и ще продължава да лъже!
  • 13 Наблюдател

    4 13 Отговор

    До коментар #9 от "Радев":

    Абе, фатмак нали беше евроатлантик?
  • 14 Наблюдател

    14 27 Отговор

    До коментар #10 от "ФАКТ":

    Кого продават тия писачи, русофилче? Руската кочина ли предават? А вие, които предавате БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ, какви сте? 130 години предавате България, безродници и в момента го правите, вървейки против националните интереси.

    Коментиран от #19

  • 15 Kcaniba

    9 32 Отговор
    Империята на злото е на колене агонизира жалка картинка!Великата (само за болните Русофили) Русия настъпи мотиката официално! Пролетта чука на кремълските порти!

    Коментиран от #93

  • 16 Kcaniba

    10 15 Отговор
    Прошка няма да има за предателите на Отечеството!С.Стамболов
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ВЛКСМ

    30 8 Отговор
    САЩ,винаги дрънкат оръжиие далеч от тях,то Виетнам,Ирак,Сърбия..все облачно и буря..Но след 18.03.2018..времето ще се оправи..очаквам масово харакири на индианските чворове..
  • 19 ФАКТ

    37 8 Отговор

    До коментар #14 от "Наблюдател":

    Тук става въпрос че американците са терористи-факт! И не трябва да си русофил та да имаш такава позиция-а просто казваш истината.Явно си много плитък,щом си мислиш,че за да не харесваш американците задължително е да си русофил..еми не!!! Не съм русофил ,НО това не ми пречи да ненавиждам американската политика и тяхната алчност.

    Коментиран от #22, #26, #28

  • 20 Kcaniba

    6 30 Отговор
    Надпреварата във въоръжаването изяде главата на СССР,но поуки не си взеха мужиците! каПутин ще приключи с Русия окончателно!

    Коментиран от #38

  • 21 Българин

    30 7 Отговор

    До коментар #5 от "Кутев":

    Абе баце, нищо не може да и се случи на Русия, защото има потенциала да затрие поне 10 пъти целия свят! Ще се намери ли идиот та да и скочи?! Мисли първо и после пиши глупости.

    Коментиран от #24, #25

  • 22 Kcaniba

    6 27 Отговор

    До коментар #19 от "ФАКТ":

    Да ,по коментара разбрахме, че не си русофил,а обикновен бояршникофил!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Kcaniba

    9 23 Отговор

    До коментар #21 от "Българин":

    Идиотите са в Кремъл,сам какво си направиш,никой не може да ти направи! Понял товорищ, празния хладилник ще помете Пинокио!

    Коментиран от #27, #51

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Пеньо

    9 23 Отговор

    До коментар #19 от "ФАКТ":

    Разбира се, че не си русофил! Русофилите са широко скроени хора, интересуващи се от бита, културата и историята на Русия, а не от политиката! Ти си обикновин продажен безродник! При теб България отсъства! И аз не харесвам политиката на Тръмп, но също така считам, че политиката на малкият орк спрямо родината ми е определено враждебна. Империи!

    Коментиран от #32

  • 27 Кcaniba

    7 14 Отговор

    До коментар #24 от "Kcaniba":

    бандеровският трололо-товариш от рано е метнл бояришника!!!
    Кремъл сънува, Путя бълнува,на командно дишане е трола!!!
  • 28 Наблюдател

    8 23 Отговор

    До коментар #19 от "ФАКТ":

    Още от 70-те години на миналия век руснаците използват тероризма за свои интереси. И Червените бригади и Баадер-Майнхоф и Карлос чакала, да не говорим за ислямския тероризъм, които руснаците ръководят вече повече от 50 години. И ислямска държава е създадена от руснаците, за да се направи мръсно на САЩ и да се провокира бежанска вълна към ЕС. да не говорим за терористите от Хамас и Хизбулла , които днес са съюзници на Русия в Сирия. Русия подкрепя тероризма, това са фактите.

    Коментиран от #33

  • 29 GAME OVER

    16 6 Отговор

    До коментар #7 от "Кутев":

    Ти стрелял ли си с някакво оръжие, бе смел воине? Май на много игри си си загубил времето пред компа? Само че ако действително ти думнат кратуната няма да можеш да почнеш отначало.
    Среши си веждите и чопли семки пред компютъра. До такива като тебе кой опре е най - добре да се обеси. Да не си мислиш , че с питка ще те чакат? Айде гейм оувър.
  • 30 Кcaniba

    6 9 Отговор
    Козяшкият трол на империята на злото е на колене агонизира жалка картинка!Великата Русия гиметна мотиките официално! Пролетта чука на кремълските порти и троловете соросидни на командно дипане просо сънуват!!
    Хапчета, памперси, бояришник, лосион, парцуца!!
    Слава украине - хероямслава!!!!
  • 31 Гост

    7 17 Отговор
    Русия вече е доказала на дело милитаристичната си политика спрямо съседните държави. Украйна, Грузия, ...
  • 32 Наблюдател

    6 17 Отговор

    До коментар #26 от "Пеньо":

    Русофилите сте най-големите продажници и безродници. няма такива други същества като вас по света. посочи ми поне един русофил, който през последните 100 години да е отстоявал българските национални интереси, а не руските.
  • 33 ФАКТ

    16 6 Отговор

    До коментар #28 от "Наблюдател":

    Ето ти още факти---та да спреш да блееш глупости..1. 1914-1934 Хаити Дебаркиране на пехота, въздушни бомбардировки водещи до 19 годишна военна окупация
    2. 1916-1924 Доминиканска република Военна интервенция последвана от 8-годишна окупация
    3. 1917-1933 Куба Дебаркиране на морска пехота. 15-годишна окупация
    4. 1918-1920 Панама Намеса на пехота която изпълнава „полицейски задължения“ в продължение на 2 години.

    5. 1918-1922 Русия Флот и пехота водят битки в няколко района на страната в продължение на 5 години
    6. 1919 Югославия Морска пехота се намесва в Далмация (Хърватско)
    7. 1919 Хондурас Дебаркиране на морска пехота
    8. 1920 Гватемала Намеса на пехотинци
    9. 1922 Турция Морска пехота извършва операция в Smyrna (Измир)

    10. 1922-1927 Китай Флот и пехота разположени в Китай за 5 години.
    11. 1924-1925 Хондурас Парашутисти дебаркират два пъти за две години.
    12. 1925 Панама Операции на морската пехота
    13. 1927-1934 Китай Сили на морската пехота са разполагани из страната.
    14. 1932 Салвадор Намеса на морската пехота

    15. 1933 Куба Операция на морската пехота
    16. 1934 Китай Морска пехота дебаркира в Фуджоу (Foochow)
    17. 1946 Иран Разгръщане на войска в северните провинции
    18. 1946-1949 Китай Солидно присъствие на около 100 000на войска воюваща обучаваща и тренираща местни бойци.
    19. 1947-1949 Гърция Войски на САЩ осъществяват 3 годишна кампания за потушаване на бунтове.

    20. 1948 Италия Манипулиране на изборите от ЦРУ
    21. 1948-1954 Филипини

    Коментиран от #42

  • 34 факт

    14 3 Отговор
    21. 1948-1954 Филипините „Тайна“ война на ЦРУ, операции на командоси (дивесанти)
    22. 1950-1953 Корея Участие в Корейската война
    23. 1953 Иран ЦРУ сваля правителството на министър председателя Мохамед Мосадек (Mohammed Mossadegh)
    24. 1954 Виетнам Намеса на страната на Френските колоноални окупационни сили

    25. 1954 Гватемала ЦРУ сваля правителството на президента Джакобо Арбенз Гузман (Jacobo Arbenz Guzman)
    26. 1958 Ливан Дебакира 14 000на войска.
    27. 1958 Панама Сблъсъци между войските на САЩ в зоната на Панамския канал и местното население.
    28. 1959 Хаити Намеса на морски пехотинци
    29. 1960 Конго ЦРУ подпомага свалянето и убийството на премиер министъра Патрис Лумумба.

    30. 1969-1964 Виетнам Постепенно разполагане на военни съветници и специални части.
    31. 1961 Куба ЦРУ организира диверсията в Залива на Прасетата
    32. 1962 Куба Морска блокада и заплаха с употреба на ядрено оръжие.
    33. 1962 Лаос Преврат организиран от ЦРУ.
    34. 1963 Еквадор ЦРУ подкрепя военен преврат срещу президента Хосе Мария Валеско Ибара (Jose Maria Valesco Ibarra)

    35. 1964 Панама Отново сблъсъци между войските на САЩ в зоната на Панамския канал и местното население.
    36. 1964 Бразилия ЦРУ участвува във военен преврат който сваля правителството на Жуао Гоулард (Joao Goulart ) и качва на власт ген. Кастело Бранко (Castello Branco)
    37. 1965-1975 Виетнам Виетнамската война. Участие на повече от 500 000на войска. Около 6 милиона жертви.
    38. 1965 Индонезия ЦРУ участва в п
  • 35 ФАКТ

    13 3 Отговор
    41. 1965-1973 Лаос Начало на бомбардировки траещи 8 години.
    42. 1966 Гана ЦРУ подпомага преврат за свалянето на президента Куаме Нкрума (Kwame Nkrumah)
    43. 1966-1967 Гватемала Масивни антивъстаннически операции
    44. 1966-1975 Камбоджа ЦРУ подкрепя военния преврат на ген, Лон Нол срещу принц Нородом Сианук. Интензивни 7 годишни бомбардировки на районите в близост до границата с Виетнам.

    45. 1970 Оман (Аман) Противовъстанически операции съвместно с иранската морска пехота.
    46. 1971-1973 Лаос Наглуване на американски и южновиетнамски войски
    47. 1973 Чили ЦРУ учасва в преврата свалил президента Салвадор Алиенде (Salvador Allende) и качил на власт ген. Аугусто Пиночет (Augusto Pinochet )
    48. 1975 Камбоджа Морската пехота влиза в сражения с правителствените сили на Камбоджа.
    49. 1976-1992 Ангола Операции на ЦРУ и военни операции.

    50. 1980 Иран Специални части кацат в Иранската пустиня. Атаката се осуетява от повреда в хеликоптер(и).
    51. 1981 Либия Американските ВВС свалят два Либийски военни смолета над Средиземно море.
    52. 1981-1992 Салвадор ЦРУ и специални части (диверсанти) извършват антивъстаннически операции в продължение на 11 години
    53. 1981-1990 Никарагуа ЦРУ ръководи операциите на никарагуанските конри. Окупация на пристанищата от американски войски.
    54. 1982-1984 Ливан Участие на морски пехотинци и обстрел на местни военни части от американския флот.
    55. 1983 Гренада Военна инвазия в Гренада.

    60. 1983-1989 Хондурас Мащабна военна п

    Коментиран от #41

  • 36 Kcaniba

    6 19 Отговор
    Русия сама прекъсна връзката с НАТО! След окупацията на червената армия в Крим!И преговорите ще започнат след оттеглянето на Империята на злото и лъжата! Их-там-нет ,наистина да бъде Их-там-нет,а не като в Сирия,та те такива неща, някой вярва ли и една дума казана от Кремъл?

    Коментиран от #43

  • 37 ФАКТ

    15 6 Отговор
    60. 1983-1989 Хондурас Мащабна военна програма за подпомагане, целяща конфликт с Никарагуа.

    61. 1984 Иран Два ирански самолета са свалени над Персийския залив.
    62. 1986 Либия Американски самолети бомбардират градовете Триполи и Бенгази, преки атаки на президентския дворец на Муамар Кадафи.
    63. 1986 Боливия Специални части се занимават с антивъстанически операции.
    64. 1987-1988 Иран Американската флота блокира иранския морски транспорт и сваля ирански пътнически самолет.

    65. 1989 Либия Американски самолет сваля два либийски самолета над залива Сидра (Gulf of Sidra)
    65. 1989 Филипините ЦРУ и специални части потушават бунтове.
    66. 1989-1990 Панама 27 000 войници, флот и авиация са използвани за свалянето на правителството на президента Нориега
    67. 1990 Либерия Разгръщане на военни отряди.
    68. 1990-1991 Ирак Войната в залива. Отблъскване на иракските окупационни войски в Кувейт.
    69. 1991-2003 Ирак Контрол над иракското въздушно пространство с периодични атаки на въздушни и наземни цели.

    Коментиран от #55

  • 38 Кcaniba

    6 10 Отговор

    До коментар #20 от "Kcaniba":

    Днес бандеро-козяшкият трол е особено възпален!
    Сънува СССР, бленува УССР, плаче за Крим .
    на командно дишане от козяк е, и е прекалил с бояришник каквсегда.
  • 39 ФАКТ

    12 4 Отговор
    70. 1991 Хаити Военен преврат с участието на ЦРУ сваля от власт президента Жан Бертран Аристид (Jean-Bertrand Aristide )
    71. 1992-1994 Сомалия Операция на специални части
    72. 1992-1994 Югославия Основна роля в наложената от НАТО блокада на Сърбия и Черна Гора.
    73. 1993-1995 Босна Активно участие във войната с пехота и въздушни атаки.
    74. 1994-1996 Хаити Военни отряди налагат военен резим и връщат на власт президента Жан Бертран Аристид (Jean-Bertrand Aristide)

    75. 1995 Хърватия Атака на сръбски летища.
    76. 1996-1997 Заир (Конго) Морски пехотинци извършват операции в източната част на страната
    77. 1997 Либерия Разполагане на войски.
    78. 1998 Судан Въздушна атака разрушава най-голямото фармацефтично предприятие на Судан.
    79. 1998 Афганистан Атаки на цели в страната.

    80. 1998 Ирак Четири дни на интезивен ракетен и въздушен обстрел.
    81. 1999 Югославия Основен дял във въздушните атаки на НАТО.
    82. 2001 Македония Отряди на НАТО разоръжават албански бунтовници
    83. 2001 Афганистан Наземни операции и въздушни атаки за сваляне на талибанското правителство.
    84. 2003 Ирак Нахлуване в Ирак с голяма войска, въздушни и военоморски сили за сваляне на правителството на Саддам Хюсеин и установяване на ново правителство
  • 40 ФАКТ

    15 4 Отговор
    85. 2003 – до сега Ирак Окупация на Ирак с присъствие на около 150 000 войници в борба с бунтовнически групировки.
    86. 2004 Хаити Дебаркиране на морска пехота. ЦРУ участва в преврат за сваляне на от власт на Жан Бертран Аристид (Jean-Bertrand Aristide )
    87. 2004 Грузия, Джибути, Кения, Етиопия, Йемен, Еритрея – Антитерористична дейност
    88. 2006 и до днес Пакистан Въздушни атаки в пограничните райони.
    89. 2007 Сомалия Въдушна атака по заподозрени членове на Ал Каеда.

    90. 2008 Южна Осетия Транспортиране на Грузинска войска от Ирак. Въоръжаване и трениране на грузински войници.
    91. 2009 Пакистан Ракетен обстрел от безпилотен самолет. Периодични въздушни атаки.
    92. 2010 и досега Сирия Финансиране и въоръжаване на муджахидините
  • 41 Kcaniba

    8 17 Отговор

    До коментар #35 от "ФАКТ":

    Това са терористични режими поддържани от СССР и източна Европа,да саботират западния свят с терористични и други подривни дейности!Виж къде сега тези които са успяли да се избавят от комунистическата прегръдка!А ПИНОЧЕТ е пример за подражание , истински герой за своята страна! Излекува Чили от червената чума!

    Коментиран от #44

  • 42 Наблюдател

    7 19 Отговор

    До коментар #33 от "ФАКТ":

    Русия използва терора за решаване на външнополитически проблеми, бе русофилче. Самата Русия е терористичне държава. Идването на Путин дойде с терор срещу собствения му народ, с взривяването на домове, при което загинаха над 300 руснака. И всичко това-за да му даде повод за Втора чеченска война. Има ли съсед на Русия освен Китай, който да не е еизнидвян и притискан от руската кочина. Няма! Това са факти, а не като измисления ти в Кремъл списък.

    Коментиран от #68

  • 43 Кcaniba

    18 7 Отговор

    До коментар #36 от "Kcaniba":

    Нато нападна Югославия преи 15 години и прекръснавръзките си с Русия!!
    След това фащ атакуваха без мандата на ООН Ирак!!
    После фащ без мандат на ООН влязаха в Либия!!
    После фащ подготвиха главорези - ИДИЛ на тренировъчните си бази в Афганистан и Ирак и създадоха Сирийската пролет-гражданската война!!
    Империята на злото фащ!!
    Слава на Русия, за 2 гдини разгромила чевекоядците на които сороснята се кланя!!!!!

    Коментиран от #46

  • 44 Кcaniba

    11 8 Отговор

    До коментар #41 от "Kcaniba":

    Империята на злото е фащ!
    Козяшката бандеровска рая
  • 45 Kcaniba

    7 9 Отговор
    каПутин качи Русия на пързалката,по която се движеше СССР!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 уплашен

    6 5 Отговор
    ЗДоказват нуждата от съществуването на НАТО и други организации които се хранят от това.Бюджетите на военните в Германия и Великобритания бяха намалени в резултат бойните способности и годната техника са под критичния минимум.Затова се раздухва заплахата.САЩ драстично са увеличили поръчките за нови снаряди.Трябва производство и пари.Русия към момента имат технолгични трудости в производството и ограничен капацитет.Не могат да се мерят с мошностите на промишленодтта на ЕСи САЩ.Света може да се самоунищожи
  • 48 Kcaniba

    4 11 Отговор
    Режимът в Кремъл все по-усилено ще търси диалог не само с НАТО, ще активизира на макс спящите си клетки в Европа, Троловете на Путин ще дезинформират денонощно обществото за случващото се,но едва ли ще успеят! Светът се променя,само Русия остана някъде назад във времето,имперските амбиции на всички управници досега в Кремъл,не са довели до нищо добро! Русия е токсична страна!
  • 49 Кcaniba

    5 6 Отговор

    До коментар #46 от "Kcaniba":

    дефачка ти си още у ссср!!
    някъде там
    даваш на късо, на колене пред империята на злото - фащ!!!
  • 50 Землянин

    12 3 Отговор

    До коментар #11 от "Кутев":

    Приятелче, имам човек от моя род, който е убит от партизани. Без причина. Без причина! Не сме фашисти, но през соц-режима предполагаш какво се е случвало със семейства с убити от ятаци! Никога няма да бъдем социалисти, комунисти или там каквото и да е. Не понасям лицемерието на 1. САЩ, 2. Русия, 3. Турция, 4. ЕС. Аз съм националист. И си обичам България ! И се вижда, че нашите "прятели" чрез 3-ти - 4-ти страни се опитват тайно и полека да ни запалят килимчето. И в нашата страна! Това е ясно и се говори от всички , но не по форумите и "медиите". Защо ????
  • 51 Кcaniba

    6 3 Отговор

    До коментар #24 от "Kcaniba":

    Буратиното пак е прекалил с бояришника, настъпва една и съща хохолска мотика, дава на късо!
    на колене е пред империята на злото - фащ!!!
  • 52 стоян георгиев

    5 12 Отговор
    другари тва видео е топло,топло от путинландия.има място до контеинерите и за вас та които е решил да взима чумадана и да тръгва.https://www.youtube.com/watch?v=tYhh6AMa0aE

    Коментиран от #53

  • 53 Офчииии

    13 3 Отговор

    До коментар #52 от "стоян георгиев":

    Това видео е украинско--топло -топло...Виж поне преди да се излагаш

    Коментиран от #54

  • 54 стоян георгиев

    3 11 Отговор

    До коментар #53 от "Офчииии":

    https://www.youtube.com/watch?v=ucAZUCrTXtA
    украинско ама друг път.я чети долу коментарите бе лъжко!!!!я виж следващото видео ,там е същото с обяснение за кои град става въпрос.град шатура точно до москва.и срам нямате еи.било в украина!!!!хващаи чомодана и в шатура,гладен няма да останеш!
  • 55 Кирил

    19 3 Отговор

    До коментар #37 от "ФАКТ":

    Ти много му написа на наблюдателчето. Той неможе да чете до толкова хахах той само наблюдава......
    Статистиката показва че 1 път на 100 години всички държави се обединяват срещу Русия да ядът бой и след това се кротват за още 100
  • 56 стоян георгиев

    1 11 Отговор
    ясто до контеинерите и за вас та които е решил да взима чумадана и да тръгв еи Kcaniba ша ми праиш ли кат вятара ва джендър
  • 57 Kcaniba

    5 10 Отговор
    Руската пролет чука на кремълските порти!

    Коментиран от #59, #61

  • 58 един

    6 1 Отговор
    Дежурните гоУеми капацитети са се изтропали под статията. Човекът с ФАКТите - дай си линка, вместо да задръстват с copy/paste.
    П.с.
    Русофобстките хибриди да писани в двуична броина система! За тях има САМО русоби и русофили. Няма смисъл да ги убеждавате, че съществуват и други - ограничени са във възприятията и не могат да ви разберат.
  • 59 Кcaniba

    8 6 Отговор

    До коментар #57 от "Kcaniba":

    типичен соросиден лумпмен, детона портите му изчукано - "който не скача е червен", "кой не скача е москаль" ...
    НПО партенков

    Коментиран от #65

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Kcaniba

    3 8 Отговор
    Едно е да прелиташ над кораб в черно море, съвсем друго е обаче да се сблъскаш на бойното поле с армий който те превъзхождат във всяко отношение!И неминуемо следват товари 200 и 300
  • 65 Kcaniba

    5 2 Отговор

    До коментар #59 от "Кcaniba":

    За предателите на Отечеството прошка няма да има! Стефан Стамболов!

    Коментиран от #69

  • 66 Kcaniba

    3 5 Отговор

    До коментар #62 от "васко":

    Той е бандеровски джендър, само на тарумбуките им прави пролетен вятър

    Коментиран от #67

  • 67 Kcaniba

    4 5 Отговор

    До коментар #66 от "Kcaniba":

    Поради кризата в коневръза, временно ограничаваме доставката на бояришинка!Разрешава се употребата на антифриз поради затоплянето!Очаквайте повече информация и опорни точки от каката с големите бомби!
  • 68 ВЛКСМ

    8 5 Отговор

    До коментар #42 от "Наблюдател":

    Чвор,Китай също имат,,обица,,на ухото си..1969г.о.Даманский от 3000,,жълтури,,остават само копчета..гълтай хапчета,идва 18.03.2018..

    Коментиран от #70

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Наблюдател

    6 8 Отговор

    До коментар #68 от "ВЛКСМ":

    Руските слуги много обичате да си разправяте митове и легенди за силата и непобедимостта на руснаците. Истинате съвсем друга неграмотнико. Остров Дамански е завзет от китайците през 1969 година и оттогава е китайска територия. На острова са направили дори музей за "славната победа" на китайската армия. Има и пленен руски танк от боевете по онова време, който бил пропаднал под леда на реката и китайците са го измъкнали. Сега е във военния музей в Пекин. но тези неща няма да ги прочетеш в опорните точки от посолството.

    Коментиран от #76

  • 71 Историк

    4 8 Отговор
    Русия е грешка на историята, която скоро ще бъде поправена.
  • 72 Kcaniba

    5 6 Отговор
    Хубаво си ги намисли желанията, че освен груз 200 и 300 към Алабама, скоро и бандеровската кончина ще стане Малоросия, Новоросия, Запорожие и Бесарабия!!!
    А хохолите ще се върнат по карпатските села и хутори!!!

    Коментиран от #73, #74

  • 73 Баба Ванга

    4 10 Отговор

    До коментар #72 от "Kcaniba":

    Ще, ще , но когато ти станеш умен ,а джуджето порасне до 2 метра. Тогава ще се сбъднат сънищата ти. А сега се смири и запали една свещица за загиналите ти братушки в Сирия.
  • 74 Kcaniba

    4 5 Отговор

    До коментар #72 от "Kcaniba":

    Стоп дринк товорищ! Заповед! ваш Вова!

    Коментиран от #75

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Наблюдател

    5 7 Отговор

    До коментар #76 от "ВЛКСМ":

    Кой на хапчета, кой на Боярищник, комсомолецо. на теб не ти ли писна да бъдеш руска подлога и българофоб?

    Коментиран от #78, #79

  • 78 ВЛКСМ

    4 4 Отговор

    До коментар #77 от "Наблюдател":

    Явно си спрел,,илачите,,и си..,,куку,,като гринговците,дето стрелят налево и надесно..Лас Вегас-60убити..Орландо-50,преди 48 часа..Флорида 17 трупа,заразена нация с болни хора..иди до аптеката и си ,,вземи,,нещо за душата..

    Коментиран от #80

  • 79 Kcaniba

    3 3 Отговор

    До коментар #77 от "Наблюдател":

    Козяшките сте комай и та двете, ако не и на трите!! ;)
  • 80 Наблюдател

    3 3 Отговор

    До коментар #78 от "ВЛКСМ":

    Ти що не си жалиш утрепаните братушки в Сирия, бе руска подметко?

    Коментиран от #81

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Наблюдател

    4 4 Отговор

    До коментар #81 от "ВЛКСМ":

    Цинка от Сирия достигна бройката 334, а болниците в Москва и Петербург са пълни с тежко ранени. Затова е болно джуджето. Скоро и в Донбас ще лекуват руснаците по същата рецепта.
  • 83 Стефан

    4 3 Отговор
    Тролове, тролове на пълчища... "Хора", които за няколко цента с удоволствие ще продадат и майка си. Ако опиташ да им опонираш, скачат с присъщата си простотия и липса на елементарна култура, за да заглушат, или избутат назад мнението ти. Затова сме и на тоя хал - пълно е с продажници, на 119-о място по свобода на словото, 138-мо място от 157 страни по защита на собствеността...

    Коментиран от #85

  • 84 Тъй де

    5 3 Отговор
    По цял ден висят в сайта под всички новини, свързани с Русия, и плюят ли плюят с по 4-5 ника. Толкова негативна енергия на едно място трудно се вижда...
  • 85 Питащ

    5 3 Отговор

    До коментар #83 от "Стефан":

    И руските ли троловете взимат центове, гнусят ли се от рублите? И ти щом се мислиш за по умен от тях що дириш тука?

    Коментиран от #86

  • 86 Стефан

    3 4 Отговор

    До коментар #85 от "Питащ":

    Просто минавам да ви кажа мнението си за вас, и че всеки гол охлюв и всеки червей предизвикват повече симпатия и имат по-голяма тежест върху общественото мнение, нищо повече. Отдавна се убедих, че нито тук, нито някъде другаде има смисъл да се опитваш да спориш с такива - повтарят като развалена плоча едно и също, вадят от девет кладенеца вода, за да изпълнят опорните точки на Господаря от "Козяк"... и така.

    Коментиран от #87

  • 87 Питащ

    3 4 Отговор

    До коментар #86 от "Стефан":

    От думите, които употребявяш си личи, че си треторазряден руски трол.

    Коментиран от #88

  • 88 Стефан

    4 2 Отговор

    До коментар #87 от "Питащ":

    Тц, нито трол, нито треторазряден.

    Вижте се, бе - погледнете коментарите. Едни и същи никове по цял ден, 7 дни в седмицата, в сайта; няколко ника имат един и същи стил (и еднаква липса на елементарен правопис и граматика). Погледнете се!
  • 89 Борис

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "стоян георгиев":

    Ако Путин не е на власт Русия да я има само като име.Още един горбачов и Русия ще е спомен .А това е целта на въдворителите на ред и благоденствие сащ(малката буква израз на неуважение).

    Коментиран от #90

  • 90 стоян георгиев

    2 3 Отговор

    До коментар #89 от "Борис":

    или сталин ?смяххх!!!то тва и идеята има путин има русия няма пунин няма русия!!!!ами другарю путин е на шеисе и нещо демек русия ще изчезне след 15 години?и тва шяло да бъде добре за сащ а?смяххх!!!една русия като канада като управление и стандарт ще бъде събирателна за целия православен и християнски свят.ни един български гурбетчия няма да иде в англия или сащ ако в русия има канадски стандарт,а за да го няма са виновни именно тия дето те учат че само путин е възможния вариант за русия и затова тази страна с големината на два континента и пълна със суровини мизерства.

    Коментиран от #91

  • 91 Борис

    2 1 Отговор

    До коментар #90 от "стоян георгиев":

    Русия с Путин след Путин няма да приключи,но дано следващите политици не са като Елцин или като наще.

    Коментиран от #92

  • 92 стоян георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #91 от "Борис":

    дано ,но квито и да са не е причината в политиците ,а в политическата система.американските и немските политици също искат да крадат като путин или борисов ама системата не им дава,а напротив кара ги да бачкат за държавите си и резултатите са налице.в русия които и да доиде с този тип управление ,руснаците не ги чака нищо хубаво.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания