2 Април, 2018 18:03 2 253 7

Кремъл: Путин отива при Ердоган

  • владимир путин-
  • русия-
  • турция-
  • реджеп ердоган-
  • среща-
  • иран-
  • сирия

Руският президент отива в Анкара

Кремъл: Путин отива при Ердоган - 1
Снимка: БТА/ AP

Руският президент Владимир Путин ще направи двудневно посещение в Турция на 3-4 април, в рамките на което ще обсъди стратегически проекти в областта на енергетиката, както и международни проблеми, предаде РИА Новости, позовавайки се на съобщение на Кремъл.

„На 3 и 4 април президентът на Руската федерация Владимир Путин ще посети Анкара по покана на президента на Турция Реджеп Ердоган“, се казва в разпространения текст. Отбелязва се, че в Анкара ще се състои седмото заседание на руско-турския Съвет за сътрудничество на високо равнище.

„Ще бъде разгледано състоянието и перспективите на двустранното търговско-икономическо сътрудничество, хода на реализацията на стратегическите проекти, в частност в областта на енергетиката. Планира се да бъдат засегнати актуални регионални и международни теми, включително съвместната борба с тероризма и ситуацията в Сирия“, съобщават още от Кремъл.

Турция ще бъде домакин на тристранна среща за Сирия. На 4 април иранският президент Хасан Рохани ще се присъедини към тях, за да се обсъди развитието на ситуацията в региона и продължаващата война в Сирия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 fez alert

    8 12 Отговор
    Путин-ердоган, Господар-васал.
  • 2 Салам Алеко

    6 3 Отговор
    Тръбата сибя сложете вие, щото през нас и гърция не виждам да мине!
  • 3 гост

    10 6 Отговор
    Всички ни заобикалят,защо ли?
    Ама си пъчим гърдите,като петли на бунище!
  • 4 Антон

    22 3 Отговор
    Виждате ли колко нещастен и загубен народ сме. Заради някакъв комунизъм след 44 год. та до 89 сте развили ненавист към Русия.
    Само че в момента сме 2018 и този строй отдавна го няма, нито България, нито Русия са същите. Но вие продължавате да виете срещу тях, вместо да бъдем в добри отношения и да имаме взаимна полза. Досега полза от кравари - царевица с буболечки и американски бази.
    А ердоган му свали самолет, после Путин му направи стоп в туризма и Турция загуби милиарди евро. Въпреки това в момента си гледат интереса, разбрали са се за Сирия, ердоган ще купува пво, строят газопровод, а договорките под масата само те си ги знаят. Важното е бизнеса да върви,а ние правим каквото ни кажат за да угодим на евротолерастите и краварите, без оглед на нашия интерес. Слагаме санкции на Русия, хахахаха, нашата икономика назад, а това което руснаците са взимали от нас, сега си го набавят от другаде. А ние в знак на толерантност сме в стойка Г. Много яки и коректни партньори имаме.
  • 5 Опааа

    2 2 Отговор
    Гладни бедни мизерни , злобни , мизерни още много негативни неща => нещастие
  • 6 Димитров

    1 0 Отговор
    Сега Путин може да договори връщането на гръцките войници, защото Бойко не успя.
  • 7 Okoto na Jupiter

    1 1 Отговор
    Работят хората, а ние ги гледаме със завист и си чешем езиците. .
Новини по държави: