Last news in Fakti

2 Април, 2018 20:12 3 906 10

Бащата на Литвиненко: Путин е умен човек, а не пакостник

  • валтер литвиненко-
  • александър литвиненко-
  • русия-
  • отравяне-
  • путин-
  • скрипал

ЦРУ уби моя син, а не руското КГБ, заяви Литвиненко

Бащата на Литвиненко: Путин е умен човек, а не пакостник - 1
Стопкадър: RT

Бащата на отровеният с полоний Александър Литвиненко - Валтер Литвиненко, даде интервю за Russia Today. В него той заяви, че Владимир Путин не е способен на пакост.

„За мен президентът е порядъчен човек, той всичко знае, всичко вижда. А е и умен - не се разпилява с дреболии. В крайна сметка кой е моят Саша за президента“, каза Литвиненко. Според бащата на Александър Литвиненко неговият син не е бил предател в очите на Владимир Путин.

„Моят син е отровен не от един човек, от група хора е отровен. Първоначално Саша е имал хранително отравяне, после се появи и полония, но чак след смъртта му“, казва още той. Според Валтер, ЦРУ е убило неговия син, а не руското КГБ. „Всички руснаци във Великобритания са зависими от властите там. Те ги ограбват, както ограбиха и Березовски“, смята бащата на починалия беглец Александър Литвиненко. Предаде Дир.бг.

На въпрос как е успяла да оживее Юлия Скрипал, Валтер Литвиненко казва: „Просто не е имало около нея втори отровител. А до моя Саша е имало втори отровител, даже и в болницата го е следвал. Затова него три пъти са го тровили, а Юлия е имала шанс да няма около нея втори отровител“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 antimediator

    9 54 Отговор
    Голяма простотия сте публикували !
    Целта е да повторим лъжата 100 пъти и тя да стане истина.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 бактисъл

    39 5 Отговор
    Не е въпросът изобщо кой и какъв е Путин, в случая.

    Въпросът е КЪДЕ СА И КАКВИ СА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА, ако изобщо ги има.
  • 4 ДСК

    6 40 Отговор
    АМА МНОГО СТЕ СЛАДКИ, ЧЕРВЕНИ МУШМОРОЦИ. ДОКАЗАТЕЛСТВА, ХАХАХА СЪЩОТО КАКВОТО ПРАВЯТ ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ, УБИВАТ, КРАДАТ, ГРАБЯТ И КАТО ГИ ХВАНАТ ПОЧВАТ ДА ИСКАТ ЗАКОННОСТ И АДВОКАТИ.
  • 5 Шибил

    46 3 Отговор
    То и папата каза ,че България не е замесена в покушението ама помията и л....та ги изсипаха върху нас. ЦРУ М6 и западната педалодемокрация биха убили и майка си за власт и пари.
  • 6 патриотъ

    45 3 Отговор
    Всички тия отравяния и убийства са работа на англосаксите и само те имат интерес от това.По този начин чистят безполезните предател,спестяват пари от тяхната издръжка и имат повод да обвинят Русия в тези грехове,това и слепия го вижда!Трябва да си пълен идиот,за да вярваш на подобни сценарии!Явно островитяните ни мислят за съвсем тъпи и деградирали същества,които имат ум колкото да се наядат само,не повече!Но уви,ние сме умни и нормални хора и бездоказателното обвинение за нас не е доказателство,а липса на такова!В международното право има "Презумпция за невинност"и тя още не е отменена,за да вярваме на бла бла!

    Коментиран от #8

  • 7 Гюрза

    30 2 Отговор
    Тва ингилизите са по рождение,,извратени,,единствено при тях има кръвосмешениие м/у роднини..все,,там,,ги троват,и все Путин виновен,точно преди изборите и Мондиал 2018,ще си слага,,таралеж,,в анцуга..Нещо се не връзва.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 стоян георгиев

    1 16 Отговор
    днес вече не е първи април и нещо сте закъсняли с тая статия.бащата на литвиненко го карат да лъже срещу сина си ,по стар съветски обичаи.ако бащата на литвиненко се бе напънал да прочете книгата на сина си щеше да е на друго мнение сигурно!!!тва даже не е и смешно!!!то е грозно и жалко.стария човек със сигурност е посъветван да направи тва изявление като съветниците са прехвърлили заплахите си към внуците му.няма как иначе бащата да не е чел книгата на сина си,а книгата се казваше взривяването на русия!изключително интересно четиво за всеки путиновист.
  • 10 ГОСТ

    0 2 Отговор
    това са ватенките в Русия и по света...и децата си са готови да пожертват, но е възможно и да е принуден да каже това...защо не го е казал веднага след убийството на сина му...
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания