Last news in Fakti

4 Април, 2018 14:18 2 489 16

Нов пожар в руски мол! Стотици са евакуирани

  • пожар-
  • мол-
  • русия-
  • москва-
  • столица-
  • търговски център-
  • евакуирани

600 души са били евакуирани от властите

Нов пожар в руски мол! Стотици са евакуирани - 1
Снимка: БТА/ AP

Един човек загина при пожар в търговски център в руската столица Москва, съобщи агенция ТАСС, позовавайки се на информация на местните служби за сигурност.

Десетки са били спасени от горящото здание, а над 600 души са евакуирани. Пожарът е станал в мола „Персей за деца“ (Персей для детей), намиращ се в столицата на страната. При гасенето на огъня са пострадали и трима пожарникари.

Търговският център е 4-етажен. Общата му площ е 10 000 квадратни метра. Пожарът е бил от втора степен от възможни пет, посочиха руските медии. Молът отваря врати през 2009 година, пише РИА Новости.

В него има магазини за дрехи, обувки, играчки, мебели, както и заведения за хранене. На един от етажите има развлекателна зона с атракции за деца. Инцидентът се случва на фона на разследването на пожара в Кемерово, където загинаха десетки деца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Люк

    28 4 Отговор
    E тука вече става съмнително батета!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Трол

    22 7 Отговор

    До коментар #1 от "Люк":

    Е кво му е съмнителното, CIA в действие.
  • 3 наблюдател

    17 35 Отговор

    До коментар #1 от "Люк":

    Кое му е самнителното? Качеството на руското строителство? Безхаберието на охранителите? Корупцията на надзорнити органи? Тоталната алкохолизация? (В някои райони на Сибир при новородените малформациите надхвърлят 1/1000, което вече променя човешкия генотип) Това на мен изобщо не ми е съмнително. Просто Руссия сегодня ..
  • 4 Gost

    24 12 Отговор
    Айде да се хванем на бас , че ще има още подобни *съмнителни* инциденти?!?!? Запада е дотакава степен пропаднал , че мисли всички за идеоти...а няма как да кажем , че и не са ... Идеотите си мислят , че като атакуват държавата с инциденти ще настроят хората против оправата, а всъщност ефекта е обратен! Това не са простите Англичани , Немци или Американци , който не знаят къде е почти всяка държава в света , включително и тяхните си щати !

    Коментиран от #6, #12

  • 5 МОЛ

    11 15 Отговор
    Какво му е съмнителното, построен е на същият принцип, като другия - корупционен!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ЯЛТ10К89

    10 7 Отговор

    До коментар #7 от "Стоян":

    Гние ти се в Сибир ли?

    Коментиран от #11

  • 9 BILL

    11 2 Отговор
    Дано да няма такива инциденти в нашите молове, че няма да се размине без жертви.
  • 10 Иоуееееее

    11 22 Отговор
    Пияници, толкова си могат, горките...
  • 11 ГУЛАГ

    4 7 Отговор

    До коментар #8 от "ЯЛТ10К89":

    Мечтаеш си нали, примате!
  • 12 впечатлен

    7 12 Отговор

    До коментар #4 от "Gost":

    Леле, човече, къде си учил? Ами че ти си неграмотен, да не говорим за умозаключенията ти. ЗАПАДЪТ съвсем не е пропаднал, скоро ще се убедиш. НЕ идеоти, а идиоти, УПРАВА, а не оправа, щатите са ТЕХНИ, а не тяхни. Повече от половината, да не кажа 80% от почитателите на Русия са неграмотни и невъзпитани като тебе. Показателно! Излишно е да пишеш англичани, немци и американци с главни букви. Потресаваща неграмотност!

    Коментиран от #13, #14

  • 13 Max

    8 3 Отговор

    До коментар #12 от "впечатлен":

    Не го съди, че и той от тези с променен генотип. Но когато родителите му са първи братовчеди е съвсем нормално.
  • 14 наблюдател

    7 5 Отговор

    До коментар #12 от "впечатлен":

    Не му се връзвай. Това е месния трол с многото IP адреси. Представяш ли си го колко бързо трябва да прескача от машина на машина за да пише постове и да цъка минуси на разумните българи съчувстващи на обикновенните руснаци, живеещи в тази абсурдна държава.
    А пък и днес му от Фейсбук му удариха кочината. Пардон Фермата за тролове.
  • 15 ГОЛЯМ СЛОН

    6 1 Отговор
    Безспорно Русия страда от същата болест, която имам е тук: безхабери, безстопанственост и корупция в изключителни размери. Нека се замислим как и къде тук се строят молове и най-вече от кого и с какви цели. И да чукнем на дърво това да не се случва и тук. Защото от записите, които излъчиха от Кемерово, и на слепите стана ясно, че всъщност това си е умишлен палеж. Кой и защо - това са вече съвсем различни въпрос. Нека си припомним болезненото желание на запада на унижава постоянно Русия в навечерието на големи събития от ранга на избори, олимпиади и световни първенства по футбол. Както и желанието да изхвърли Русия от Съвета за сигурност към ООН. Случайности в този свят не съществуват.
  • 16 цоле

    0 1 Отговор
    САЩ И ОК ?
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания