Last news in Fakti

5 Април, 2018 07:52 1 946 7

САЩ: Трява да сме твърди с Русия

  • сащ-
  • дипломати-
  • русия

Вашингтон иска действия от международната общност

Международната общност трябва да предприеме повече мерки, за да може РУсия да измени своето поведение. Това заяви говорителят на Белия дом Сара сандърс, цитирана от РИА Новости.

"Ние освободихме 60 руски дипломати. Други страниха изгониха по 4 или 5. Те трябва да направят повече, за да променят поведението на Русия. Нужно е твърдо поведение, за да може това да стане. Тази линия трябва да се следва', заяви Сандърс.

СAЩ изгониха руски дипломати в знак на солидарност към Великобритания. Страната обвини Кремъл, че стои зад отравянето на бившия двоен шпионин Сергей Скрипал.

Дипломати изгониха и други страни от ЕС. Русия отхвърля твърденията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кълвач

    40 4 Отговор
    Я спретнете един гей парад! Да видят руснаците, какво е твърда позиция.

    Коментиран от #5

  • 2 Българин

    22 4 Отговор
    А ако не сте твърди, а си стиснете ръце и се прегърнете, нали светът ще стане много по добро място за живеене!
  • 3 ГОЛЯМ СЛОН

    31 4 Отговор
    САЩ не може да се примири с факта, че губи лидерска позиция на международната арена. И не пропуска случай да насъска всички срещу Русия по един или друг начин. А за колко непредизвикани конфликта има вина САЩ някой знае ли? А знае ли, че авторът на тази книга е американец? Докога ООН ще търпи глупостите на САЩ? Значи излиза, че не е проблем да убиеш два милиона в Ирак. Проблем е да посегнеш на живота на двоен агент предател и дъщеря му. Въпреки, че това със сигурност не е руско дело. С две думи се потвърждава сентенцията, че да убиеш един е убийство, а да убиеш милиони е статистика.
  • 4 Психолог

    17 3 Отговор
    САЩ да се погледнат себе си и свойте дела защото така както вървят срещу големи държави със забрани и санкции накрая ще се окаже , че са санкционирали сами себе си. Безрасъдната икономическа война коят започнаха с Китай ще ги срине до края на лятото.
  • 5 Рубладжийче

    3 16 Отговор

    До коментар #1 от "Кълвач":

    Някой много сериозно те е кълвал по главата.

    Коментиран от #6

  • 6 дядо поп

    11 1 Отговор

    До коментар #5 от "Рубладжийче":

    Не си виновно джендърче че си ми толкоз улаво. Колко пъти съм казвал на татю ти на не удря главичката ти в стените. Господ да те пази!
  • 7 патриотъ

    7 1 Отговор
    Продължавайте по същия тъпоумен начин да нагнетявате обстановката и точно ще намерите твърдия!Щом не желаете да разговаряте с Лавров като нормални хора,ще ви се наложи да разговаряте с Шойгу,но този разговор ще бъде болезнен за вас и шансовете ви да победите не са големи,колкото и да си мечтаете за световно господство!