Last news in Fakti

6 Април, 2018 14:38 2 034 0

Британците ще откажат виза на Виктория Скрипал

  • виктория скрипал-
  • русия-
  • великобритания-
  • племенница-
  • виза

Виктория Скрипал е в постоянен контакт с руското посолство

Британците ще откажат виза на Виктория Скрипал - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Племенницата на отровения руски шпионин Сергей Скрипал Виктория заяви, че британските власти най-вероятно ще й откажат виза, за да посети своите роднините в болницата, предаде „Скай нюз“.

Племенницата на бившия агент посочи, че е кандидатствала за британска виза. Тя обаче не гледа оптимистично на възможността да получи зелена светлина от Лондон да посети своите близки.

Виктория Скрипал каза, че е в постоянен контакт с руското посолство в британската столица, но вече всичко е в ръцете на британските власти. Виктория обяви също така, че иска да остане „неутрална“ в разразилия се политически скандал между двете страни. Единственото й желание е да види своите роднини.

Сергей и Юлия Скрипал бяха отровени в началото на месец март тази година. Състоянието на 33-годишната рускиня се подобрява бързо, докато баща й остава в критично, но „стабилно“ според медиците състояние.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: