8 Април, 2018 14:27 30 538 111

Секретно съобщение доказва: Русия отрови Скрипал

  • сергей скрипал-
  • русия-
  • великобритания

Електронно съобщение от Москва, изпратено в деня на отравянето на Сергей и Юлия Скрипал, съдържа фразата „пакета е доставен“

Прехванато секретно съобщение доказва участието на Русия в отравянето на Сергей Скрипал, пише британският Sunday Express цитиран от Фокус.

Именно представянето на това доказателство е накарало повечето страни да демонстрират солидарност с Великобритания и да се стигне до организираното изгонване на над 150 руски дипломати от много страни от Европа и други части на света.

Електронно съобщение от Москва, изпратено в деня на отравянето на Сергей и Юлия Скрипал, което съдържа фразата „пакета е доставен“. По-рано е прехванато друго съобщение от подслушвателен пост в Кипър от района на Дамаск, в което се казва, че „пакета е доставен“ и двете лица „са напуснали успешно“.

Това съобщение е излъчено на 4 март сутринта.

Прехванато секретно съобщение доказва участието на Русия в отравянето на Сергей Скрипал, пише британският Sunday Express цитиран от Фокус. Именно представянето на това доказателство е накарало повечето страни да демонстрират солидарност с Великобритания и да се стигне до организираното изгонване на над 150 руски дипломати от много страни от Европа и други части на света. Електронно съобщение от Москва, изпратено в деня на отравянето на Сергей и Юлия Скрипал, което съдържа фразата „пакета е доставен“. По-рано е прехванато друго съобщение от подслушвателен пост в Кипър от района на Дамаск, в което се казва, че „пакета е доставен“ и двете лица „са напуснали успешно“. Това съобщение е излъчено на 4 март сутринта.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/kriminalni/sunday-express-izvadi-sekretnoto-dokazatelstvo-ot-podslushvatelen-post-v-kipr-koeto-zakova-rusiya-za-otravyaneto-na-skripal_news591871.html


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 патриотъ

    309 89 Отговор
    Идиотизма на англичаните продължава да навива обороти и скоро ще се взриви!Какво ли още ще измислят болните им мозъци?!

    Коментиран от #16, #55, #67, #108

  • 2 Бако

    221 76 Отговор
    Този мръсник му е малко отровата ! Ще го премахнат рано или късно ! За предател смърт ! А за англия мамул !

    Коментиран от #102

  • 3 Румяна Костова

    192 29 Отговор
    Дали не става въпрос за пакета с елдата?Нова практика в шпионските дела.Като се извърши някоя акция непременно трябва да се напише електронно съобщение за пълен отчет,в който да се фиксира и броя на участниците.

    Коментиран от #93

  • 4 Stanly

    221 44 Отговор
    Нещо им е много бедна фантазията на аверите от МИ6. И къде ги "прехванаха" тези съобщения? Пощенските гълъби ли хванаха? Или някой уплашен чиновник в министерството им "твори" подобни нелепости?
  • 5 ГОСТ

    166 33 Отговор
    Публикувано във факти.бг: пише британският Sunday Express цитиран от Фокус. Пореден журналистически пасквил без доказателства пакета може да съдържа и конрабанда цигари както всеки се мъчи да внесе. Теория на заблудените и те вече им изтърваха бройката
  • 6 Щирлиц

    177 28 Отговор
    На какъв език и с какъв код.Те шпионите така си кореспондират.Като филм за джеймс Бонд.Това е доказателство за обратното
  • 7 pol

    204 28 Отговор
    Това да не е Еконт,че да уведомяват по този начин?Доказателство за балъци!
  • 8 Гадната Англия

    135 21 Отговор
    Както “напуснаха успешно”, така се “върнаха успешно” 🤮⚰️🤐.
    Daily Express е вестник за брекзит-пенсионери които сънуват младините си в британската империя. Никой не го купува, работи на загуба и се финансира от лобито на един такъв дрът лорд-милиардер.
    Между другото Daily Express излиза с интересно заглавие на 24 март 1933: “Юдея обявява война на Германия”. Сега английската пропагандна машина сравнява Русия с онази Германия.
  • 9 русия е джудже

    60 235 Отговор
    Тука говорим за най-сериозните разузнавателни служби,а някакви боришници в коментарите на факти.бг дават акъли какво било ?!? Че путинофилите са жалки антибългари е ясно ,но също така са жалки и опитите им да защитават руските мужици ,при положение ,че целия свят се обърна срещу РУсия,заради терористичната им политика.

    Коментиран от #22, #28, #37, #53, #73

  • 10 гост

    150 28 Отговор
    Англия е долна манипулаторка
  • 11 Румяна Костова

    146 24 Отговор
    Електронно секретно съобщение от Москва,че пакета е доставен.До къде,не става ясно.Може би отново до Москва.Изглежда Кремъл пише сам на себе си,един вид води своеобразен електронен монолог.Ама за да бъде съвсем ясно е прихваната още едно подобно съобщение,минало кой знае защо през Дамаск.

    Коментиран от #29

  • 12 Да уж

    163 20 Отговор
    Хора, това вече е театърът на абсурда.
    Май няма какво да се коментира.
  • 13 Мммм, да

    132 21 Отговор
    Тия съвсем изпаднаха. Ся развиват некви холивудски клишета вероятно с цел да насочат и тези с най-бедна фантазия към конспиративна теория. Малииий !
  • 14 Антон

    145 19 Отговор
    Лелеле , тези съвсем ни взеха за идиоти.
    Те сигурно не знаят че комуникацията се подслушва и използват толкова тривиални фрази.
    Сякаш ако са те 20-30 мин след това нямаше да се разбере от медиите че са го отровили.
    Време е острова да стане необитаем.
  • 15 Владо Черноземски

    54 148 Отговор
    Христос Воскресе само на истинските Българи ..
    БОГ да ни пази от комунисти и неверници взривяващи Църкви с деца.

    Много се активираха в тази тема червените боклуци.
    Всячески да бранят пролетариата и кухите му глави.
    Гузен негонен.....

    Коментиран от #23, #63, #90

  • 16 Квазимодо

    45 14 Отговор

    До коментар #1 от "патриотъ":

    Патриот съм, душа давам за наука, за свобода, но не своята душа а душата на народа!
  • 17 Ало Ало

    123 16 Отговор
    Прихванато ? С радиостанция ли ще са да го пращали ? Сега филма мина в жанра на черно-белите диверсантски ленти .

    Коментиран от #21

  • 18 А стига бе

    132 18 Отговор
    Чакайте сега-съобщението е от Москва..нали така...Не е ли логично ако има такава игра-съобщението да е от Лондон или друг британски град към Москва-обичайно агентите се отчитат на Центъра за свършената работа-в случая центъра е Москва..Хептен се оплетоха британците-нещо техните служби са изгубили професионалната си хватка. Масово им се смеят в Европа по форумите та дори и обикновенните британци за тази афера в която сами се насадиха.
  • 19 до квазимодо

    26 11 Отговор
    Ами ти затова си квазимодо,защото не си патриотъ!
  • 20 iQ-5

    102 8 Отговор
    Ехо Браво 3- пакета с памперсите е доставен на Даунинг стрийт 10 прието прието
  • 21 iQ-5

    70 7 Отговор

    До коментар #17 от "Ало Ало":

    По всяка вероятност с мрежа за пеперуди
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 стоян георгиев

    25 122 Отговор
    така или иначе ще се разбере цялата история и то много скоро.тва няма да се отрази ни наи-малко на руските лъжци.дори и да ги хванат ще се окаже че скрипал си го е заслужавал!както стана и в крим.отначало се твърдеше че не били руски воиски окупантите ,а странни зелени човечета,после като се видя че няма накъде си признаха ,но троловете тук тва не ги притесни ,че тръбяха лъжи .само смениха опорните точки.
  • 25 Пижо без Пенда

    130 8 Отговор
    Защо трябва да се пуска секретна шифрограма ? ? ? Англия е пълна с руски гастарбайтери, които пишат на роднините и приятелите си всеки ден съобщения. Съществува и фейсбук приложение, където може да се пусне най, най-обикновена информация от рода на : Купих ти две гуми и съм те ги пуснал по Еконта. Например. Могат да се измислят хиляси варианти ама не.... "простите" руснаци, специално заради МИ-6 ще пуснат строго секретно 😅 съобщение за да обърнат внимание върху себе си. Тия таистина са изкукали.

    Коментиран от #32

  • 26 Кибик

    69 4 Отговор
    Путин е писал от Москва до приятеля си Тръмп за да го уведоми, но Тръмпчо се е уплашил че ще ги гепят и е издънил Путин на вестника с уговорката да не съобщават че той им е източника.

    Коментиран от #49

  • 27 убедихте атеистите

    97 8 Отговор
    Ето кое доказателство било накарало останалите страни да се солидаризират: " Пакета е доставен" и "са напуснали успешно" .
    Накрая и ние се убедихме. Много е изобличаващо ! Това е типичен шпионски жаргон, всеки го знае !
    А пък си мислехме че може да е защото британците са обещали да се солидаризират в поделянето ,когато конфискуват сметките на милиардерите, със солидарните.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 пенсионер радилюбител

    74 7 Отговор

    До коментар #11 от "Румяна Костова":

    Изглежда Кремъл пише сам на себе си,един вид води своеобразен електронен монолог
    --
    Може би не подозираш колко си близо до истината. Всички служби водят паразитен радиотрафик като си пращат съобщения от вида "Операцията успешна", "Пакетът доставен", а реално няма нищо. Само хората, които са наясно с времевите синхронизации могат да кажат кое от съобщение от многото е истинското. Това важи за кодираната и некодираната комуникация, защото се следят и се води статистика на броя, времето, дължината и честотите на всички кодирани предавания, а компютри правят сравнителен анализ с данни от свободни и закрити източници.
    Та това, което пишат в Англия обслужва стадото овце, но и това е идеята.
  • 30 Соловей

    86 9 Отговор
    Еееее,нямам думи. Писна ми от тия НАГЛОсаксонци и подкрепящите ги балъци.Жалки,бездуховни и нагли. ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕЗЕНИЕ ХРИСТОВО НА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ- ХРИСТИЯНИ,КОИТО НЕ СЕ ХВАЩАТ НА ЧУЖДИ ВЪДИЦИ,КАТО РИБИ НА БАСТУНИ.😄
  • 31 Голяма Държавна Тайна

    80 8 Отговор
    Сега поне стана ясно защо не искаха да показват на обществеността "доказателствата", които са били предоставени за да се солидаризираме .
    Оказа се че, като повечето тайни и тази е срамна.
  • 32 Да уж

    38 3 Отговор

    До коментар #25 от "Пижо без Пенда":

    В Англия гастарбайтери са от България, а от Русия са милионери - бизнесмени, част от тях вме закона в Русия. В Англия обичат такива.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Ооооо,

    92 6 Отговор
    Бумерангът ще се върне . Скоро ще наблюдаваме голееемия сеир на наглосаксонците. Който гроб копае другиму,сам пада в него. Западняците освирепяха,че Русия не се огъна и спретнаха този мръсен комплот.Ефектът обаче,ще бъде обратен.Първо станаха смешни. Второ- станаха банални.Театрото им се оказа жалка пародия.Вече не чета нищо свързано с тях. Жалки интриганти,които все още искат да натрапват волята си над света. И ,когато не им се получи,преминават към мръсни хватки........Весели празници!!!!☺
  • 35 Голям прос

    62 5 Отговор
    Да бе, да! Със съвременните начини на криптиране могат да прихванат само мечтите си
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Бат Мишо

    72 8 Отговор
    като бивш шифровчик работил с рускишифрови машини Ахат ,и клас Т- телефонни
    ВИ УВЕРЯВАМ , че британците не могат да разкодират шифровката на рашките ДО ДНЕС
    на някой руски съобщения ОТ ВТОРАТА СВЕТОВНА
    за армейска шифровка разчетена за месец БЕЗ ДА ЗАЛОВЯТ перфокартите на шифровчика изпращач и получател и да ги наложат
    могат да разправят на някой овчар на село.......
    да не говорим че от строго секретно нагоре СЪОБЩЕНИЕТО ПЪРВО СЕ ЗАКРИВА , ПОСЛЕ СЕ ЦЕПИ НАДВЕ -несмислено цепене а като куп байтове
    И ПОСЛЕ СЕ ПРАЩАТ 2 ТА КУПА ОТДЕЛНО
    а такова къобщение за такова убиййство е било поверително или ЛИЧНО....
    ще го фанеш откриеш наложиш правилно 2 та купа И ПОСЛЕ РАЗШИФРОВАШ за 1 месец гат ми цъфнат налъмите

    Коментиран от #95

  • 39 комунистически утайки

    13 66 Отговор

    До коментар #37 от "ДО ГЛУПАКА " РУСИЯ Е ДЖУДЖЕ "":

    Много си оригинален бе утайко.В рубли или бояришник ти плащат за тея постове ?

    Коментиран от #54

  • 40 Бат Мишо

    30 4 Отговор
    е така изглежда 1 шифрирано съобщение ЗАКРИТО където интервалите също са букви......
    ЬЛКЩ7 ХОЖЙМ А0ЯЧИ ФРЛЬ6 ЦЦЯМЕ
    ЬУУЦР ФФМО8.............
    става с перфокарта и шифрова машина ИЗВЕСТНА САМО НА ШИФРОВЧИКА ИЗПРАЩАЧ......после мога да го прекарам през код
    после мога да го разцепя и изпратя в 2 отделни канала
    ПРЕДВАРИТЕЛНО на шифровчиците се раздават перфокарти примерно 4855420453 броя
    ПОСЛЕ КАТО СЕ УВЕРЯ че съобщението е пристигнало БЕЗАВАРИЙНО и с кодова дума отср шифровчик ме увери че не е заловен
    да му кажа по открит телефон ДА ВЗЕМЕ КАРТА 30153 примерно - същата която аз съм исползвал при закриването И КАКВА МАШИНА ДА ВЗЕМЕ ЧААААК ТОГАС може да го разкрие
    и чак после да му кажа кои 2 снопа да съедини
    ДОТОГАС ДАЖЕ КОЛЕГАТА ИМАЩ ТЕХНИКАТА И КАРТИТЕ И КЛЮЧОВЕТЕ отсреща НЕ МОЖЕ ДА ГО РАЗКРИЕ
    освен с налучкване на всички пирфокарти после на вс машини и после съединявайки ВСИЧКИ канали за връзка - там радио ли телеграфна ли телефонна ли интернет ли КАКТО СМЕ СЕ РАЗБРАЛИ
    КОЯТО ПРОЦЕДУРА ЩЕ МУ ОТНЕМЕ 1х10 на минус 17 ГОДИНИ
    НА КОЛЕГАТА а на врага да му отнеме месец муаааааххххххааааааахахаха

    Коментиран от #104

  • 41 Бат Мишо

    18 2 Отговор
    ПС
    колко пъти ще се разцепи и по колко канала ще се изпрати и дали да се кодира втори път ОТГОРЕ НА ПЪРВИЯ
    зависи от класа и степента на закритост указани от командващия горе дясно
    степен там - ракета светкавица мълния и тн
    и закритост - секр строго секр поверително и лично
    при всяка различна перфокарта машината шифрира съвсем различно ПРИ ЛИПСВАЩА ПОВТОРЯЕМОСТ
  • 42 Велин

    43 4 Отговор
    Ако това "прихванато съобщение" англета го имаха щяха да го изплющят не на 4 март, а още на 3-ти. Тотално английско осиране. Що не направят една анкета сред обикновените хора в UK поне да видим дали и те са като политиците им. А "съобщението" да не би да са го кремирани като домашните любимци на Скрипал.

    Коментиран от #85

  • 43 Прометей

    36 5 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Секретно съобщение доказва: Русия отрови Скрипал........


    Моля сложете и опция.......“МНОГО Весело“......и не ви ли ПИСНА да се правете на.......такива каквито сте може би всъщност ....
  • 44 Вили

    26 4 Отговор
    Англосаксонците ли убиха Георги Марков.
  • 45 Прометей

    12 5 Отговор
    ....ДУРАЧОК воскрес.Воистину “дурачок“..
  • 46 Иян

    34 2 Отговор
    Кой беше казал,че една лъжа ,повторена няколко пъти, се превръща в истина?

    Коментиран от #105

  • 47 РАПОНЬ С МАС

    22 13 Отговор
    Г-н Борисов, нали чакахте доказателства? Аре сега да видим какъв биткаджия, смелчак и евроатлантик сте, а, да и супер каратист 9-ти дан?!?!?!?
  • 48 РУБЛАДЖИЙСКИ ТРОЛЛ

    11 53 Отговор
    Чета и не спирам да се дивя на комун-милицейската пpocmотия!!! Ами нали като публикуваш секретна шифрограма, рАЗИЯ веднага разбира, че кодовете й са пробити и ще ги смени, бе, K.P.Aтуни червени? Сигурно е имало защо да се бавят с публикацията му, ама за да вденете тая проста истина, требва си повече от 3 мозъчни гънки.

    Иначе, видно е от постовете ви, че колкото и доказателства да ви се дадат, вие ще си "филите" рАЗИЯта, ракията, салатката и ще се увивате в рАЗИЯтския пAPцал по празниците!

    Добре е, че сте 2-3 ма с различни никове и IP-a...

    Коментиран от #50

  • 49 Do Kибик

    18 3 Отговор

    До коментар #26 от "Кибик":

    Това от Тръмп-обществото ли ви го пуснаха като опорка???
  • 50 Хахахаха

    14 1 Отговор

    До коментар #48 от "РУБЛАДЖИЙСКИ ТРОЛЛ":

    Оле, мале
  • 51 Георгиев

    39 3 Отговор
    Какви са тези пакети, че ги носят по двама души? Тъпи английски измишльотини. Само не ми е ясно защо им се връзват другите тъпаци от Северна Америка и от ЕС, а и някои като Цвъки в БГ.
  • 52 онзи

    34 3 Отговор
    Не знам кой е по глупав-тоя,дето го е измислил това или ония,които му вярват...Опорките на нео-либералните идиоти са в пъти по-комични от ония опорки,на бсп.А бре,садомазохисти,руснаците на фона на умствената ви неспособност изглеждат направо супер интелигентни :)))) До там сте се докарали...
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Das erste

    17 1 Отговор

    До коментар #39 от "комунистически утайки":

    Бояришник значи глог, глогинка на руски. Интересно платежно средство!
  • 55 Боби

    30 4 Отговор

    До коментар #1 от "патриотъ":

    То руснаците ако му желаеха смъртта щяха да го убият в затвора в русия в който е бил 10г.и сега пакета е доставен.как пък разбраха че за това става въпрос.
  • 56 Много се излагат

    38 3 Отговор
    с тъпите си лъжи, чак стават жалки
  • 57 гост

    34 4 Отговор
    Да ревеш ли ?Да се смееш ли?тия евротолерасти нас за малоумни ли ни имат а?

    Коментиран от #61

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Гост

    8 44 Отговор
    Не съм се съмнявал и за миг че русия е сътворила това престъпление, колкото по далеко от тези болни руски помияри толкова по скоро България ще се оправи.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Аврам

    7 35 Отговор

    До коментар #57 от "гост":

    Ами вие путинифилистиците и антибългари за много умни сигурно се имате.Какви евротолетасъи да англичаните при положение , че се канят да напуснат ЕС.Ама ограничен антибългарин като теб как да го разбере.Едно си знаете едно си баете " матушката е вся и всьо".

    Коментиран от #64

  • 62 Гост

    24 3 Отговор
    Ако искаха да ги тръшнат руснаците,тия двамата нямаше отдавна да ги няма.
  • 63 Гост

    10 32 Отговор

    До коментар #15 от "Владо Черноземски":

    Воистина Воскресе братле, само такива като нас ще помогнат на България да стане рай каквато трябва да е. Това ще стане като се съберем и изритаме всичката червена сган която спъва развитието на страната ни.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 фак..ти

    5 27 Отговор

    До коментар #58 от "Българин":

    Е драги управляващи, задниците ви се видяха,че са червени.С нищо не се различавате от Путинското управление.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Българин

    8 11 Отговор

    До коментар #1 от "патриотъ":

    Христос Воскресе ! Но България и българите не. С такива патриоти няма как да стане. И Христос никой не го е виждал от нашите съвременници,но повечето хора вярват в него,в неговото дело и учение.
    Всеки народ си заслужава патриотите !
  • 68 гост

    19 3 Отговор
    до къде докараха България от 1989 до сега а?
  • 69 Disela

    19 6 Отговор
    Предсказанията ще се збъднат. Тея кравари искат трета световна.Както гледам следващата цел е Европа..Скоро ще стане много лошо.

    Коментиран от #70

  • 70 гост

    4 14 Отговор

    До коментар #69 от "Disela":

    С този калпав материал като теб България не я чака нищо хубаво.

    Коментиран от #74

  • 71 Дед Мороз

    3 23 Отговор
    Всички в този чат сте сбъркани комунисти
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Дани

    14 1 Отговор

    До коментар #9 от "русия е джудже":

    Знаеш ли поне какво са направи ли Англия за нас
  • 74 Disela

    5 3 Отговор

    До коментар #70 от "гост":

    По всяка вероятност няма да си жив за да разбереш че съм прав
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 манго мангала

    23 7 Отговор
    много ме е яд когато някой лъже повече от мен...англичанските джендъри обаче точно това правят...дали обаче те не взеха да си вярват на лъжите защото тово вече е от сферата на психиатрията...
  • 77 Куропаткин

    11 22 Отговор
    Руските джуджета са най-големите в света, а от тях най-голямо е Путю
  • 78 Българин

    3 5 Отговор

    До коментар #75 от "Mr 80 percent":

    На тебе явно вече ти е спукан капиляра.А пък и мисленето не ти е дадено по раждениеКазано по просто папагал.

    Коментиран от #83

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 F16

    15 3 Отговор
    Абе тоя са оправи много бързо дали не се е отровил с уиски .
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 оскар

    15 1 Отговор
    Каква е тази глупава "новина"? По-важно е, че МИ6 и ЦРУ са решили Скрипалови да живеят в САЩ със сменена самоличност. Ясно, имало е сценарий и сега трябва да мълчат актьорите. А след време при напредналата фармация някой ще умре от недоказуем инфаркт или инсулт...
    Христос воскресе, християни!
  • 83 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #78 от "Българин":

    Хахаха "Казано по просто папагал."...каза, "човекът", който можеше единствено да цитира чужди мисли.

    БРАВО, имаш чувство за самоирония. Заслужи си просото!
  • 84 спийди

    10 2 Отговор
    Как изпращача ще прати съобщение - доставено ???
    По тая логика -получателя трябва да напише - изпратено !!!!!
  • 85 РаТе1кл

    7 0 Отговор

    До коментар #42 от "Велин":

    Бат Мишо, ама ти вече почна да издаваш секретна информация...
    Верно, че 102-ките вече са антики, и БДА-то е стара технология, но принципа и в цифровите "грами" е същия.
    Тия, дето си ги разкодирал, аз съм ги пращал, а често и приемал с моята 830-ка, разпънат из някои от полигоните, с бумтящ агрегат, най-често Сл...
    Там, далеч от хорската суета, слушахме шпионите на НАТО и разбира се - Радио Лаксемберг :-)
  • 86 Snow

    14 2 Отговор
    Искат територии това е икономическа война.И ние им трябваме за пазар да пробутват всичко което на нас не ни трябва.Защото си го произвеждаме .Ама те го съсипаха.Англия е в тесни финансови връзки с Америка .Русия пречи на плановете
  • 87 Авраам

    11 0 Отговор
    Защо това излезе чак сега, след толкова много скандали!?
  • 88 Осуалд

    11 0 Отговор
    По скоро смената самоличност ще е само паравана да потънат в неизвестност. Ако съм на тяхно място ще поискам убежище в .... Русия. Вероятността да умиришат някоя канавка е много голяма. С такива приятели, врагове не ти трябват.
  • 89 Еретика

    21 2 Отговор
    Англичаните ще донесат вода от девета земя само и само да оправдаят лъжите си.Каква е гаранцията че не техни агенти не стоят зад тия съобщения.Гаранция че всичко те са организирали.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Дани

    11 1 Отговор
    Абе това са ъбсурдни глупости.Кои би написал секретно супщение с думите,ПАКЕТА Е ДОСТАВЯН.
  • 92 Факти

    2 13 Отговор
    ПУТЛЕРАСТ ЛИЛИПУТИН ПУТЛЕРЧОКОВ
  • 93 РРР

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "Румяна Костова":

    Само паспортите на руските диверсанти не са открили "случайно изгубени" до кофата за боклук на МИ-6...
  • 94 Иванчо

    10 0 Отговор
    ...чак пък толкова тъпи да са руснаците, че ачик ачик да пишат думите пакета...доставен...а стига бе... :) Ми кво му е секретното.Има други способи за тайни съобщения...и що им е да пращат съобщение и на кого като има други методи...например пращат "малка нощна музика "...песничка, която това да означава...
  • 95 Бате Влади.

    1 3 Отговор

    До коментар #38 от "Бат Мишо":

    Те руснаците през ВСВ не са чували за Енигмата, добре че англичаните крадат екземпляр от немците,та нещата потръгват. Ковънтри е сринат от Луфтвафе, въпреки че са разшифровани информацията за предстоящото нападение, но са пожертвали града за да не разбере Хитлер че подслушват и разкодират обмена. И днес е така, но не е само това. Самият факт че ви хвърлиха всички от ( анти) българската тролската да плюете е вече доказателство. Плюенето срещу вятъра е неблагодарна работа - сега и профилите ви излизат наяве.
  • 96 ГОСТ

    9 1 Отговор
    Много странна статия.Тия шпиони да не са олигофрени, е толкова лесно ще могат да им прихванат и разберат кореспонденцията,Нима нямат друг по-прикрит начин .Трябва да си много наивен, за да допуснеш, че в века на технологиите, ще си пишат толкова наивно елементарно . Не съм русофил, нито англофил.Просто не искам да вярвам на болни фантазии.
  • 97 Ну погоди

    11 4 Отговор
    Руснаците са невинни , руснаците не биха посегнали на живо същество , КГБ не е съществувало и ГУЛАГ също , руснаците понеже са най-православните за воини и убииства не са си и помисляли , те просто искат мирно и по братски за си хрупат тихо радиоактивната детелина и да се усмихват на всички . А гадните Англичани и техните роби САЩ и ЕС искат да им вземат пасището и да строят молове , и да правят долари , фашисти .
  • 98 Манго Мангала

    7 3 Отговор
    Англичанските джендъри много се омотаха в лъжите си...Коя е днешната...щото всеки ден ги сменяват...Почвам да се съмнявам дали е имало изобщо някакво отравяне... А иначе...да де ...за предателите - смърт...Правя го всички - и американците , и евреите , и дойчовете...англичаните да не се правят на големи сфетци ,щот не са...
  • 99 Гост

    3 2 Отговор
    Тереза вече не си вярва това което говори но нашите идиоти и вярват.

    Коментиран от #100

  • 100 MaЦква

    3 1 Отговор

    До коментар #99 от "Гост":

    Така като гледам и чета, това сайтченце се посещава само от пенсионирани комун-kykyндели, о.з. зкпчета и носталгични фатмаци от МВР. A нeкой олгински трол дава тон за песен. Дерзайте, тъпapищчи, ходом марш към светлото бъдАще на Задунайский Милиционеристан!!
  • 101 Обществен Враг

    1 0 Отговор
    СТИГА СТЕ ЗАНИМАВАЛИ НАРОДА С ТАЯ УТРЕПКА !!!!!
  • 102 Поне

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бако":

    По сте искрен в увереността си, че Кремъл е осъществил отравянето на Скрипал.
  • 103 Поне

    0 0 Отговор
    По сте искрен в увереността си, че Кремъл е осъществил отравянето на Скрипал.
  • 104 Т. П.

    0 0 Отговор

    До коментар #40 от "Бат Мишо":

    Толкова ли са изостанали рашките, че работят още с перфокарти? Или Вашите познания са отпреди 40 години?

    Коментиран от #106

  • 105 Умерен главорез

    0 0 Отговор

    До коментар #46 от "Иян":

    Гьоринг

    Коментиран от #107

  • 106 РаТе1кл

    2 0 Отговор

    До коментар #104 от "Т. П.":

    Смеете се на перфокартите, но нека ви светна нещо - руснаците държат над 10 000 консервирани локомотива (на твърдо гориво и на дизел/мазут) скрити в стари ЖП тунели.

    Също така, релсите им са с около 21 см. по-широки от стандартните, по които се движат всички влакове по света. Имат и десетки подземни естествени резервоари, дълбоко в Сибир, пълни с различни горива.
    Там някъде са и подвижните балистични ракети с ядрени глави, които сменят местоположението си на всеки 8 часа.

    И в 3000-ната година, за да накараш една страна да капитулира, само самолети, ракети и ядрени бомби няма да са достатъчни, и в 3000-ната година също ще трябва жива сила, която да завземе територията. А тая територия е 1/7 от сушата, като поне 50% от нея е разположена в крайно неблагоприятни климатични условия.

    Някак си не си представям как малолетни, малодушни и разглезени третополови американски войничета ще се бият в подобни условия, с хора, които са родени по тези места, и цял живот са газили в снега и ледената кал, с мокри крака и дрехи, и са плували в замръзналите езера.

    Така че, ако в света стане нещо важно и фатално, и когато ЕМИ удари и спре всички електронни сателити, устройства и комуникации, тогава ще се разваме на комуникации с перфокарти и на аналоговата техника............
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 ХаХа

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "патриотъ":

    Ти не си ПатриотЪ, а ПатриотЬ.
  • 109 Гост 1

    1 0 Отговор
    Мдааа ! За съжаление само др.Пут(К)ина знае за какво иде реч ! И УРОДЛИВОТО КГБ...
  • 110 Бай Оня

    2 0 Отговор
    Англосаксите са проклятие за света! В момента са нищо, но си мислят че са империя като преди 100 години! Всичко това с предателя Скрипал е пълна лъжа, евтина холивудска боза.
    Англосакските трябва да ги мразим, заради Берлин 1878 г., заради Ньой 1919 г., заради свинята Чърчил и бомбардировките над София, както и заради това, че те са главната причина гърците да ни вземат Беломорието!
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: