Last news in Fakti

10 Април, 2018 19:38 5 837 18

Русия: Котката на Скрипал е на мисия

  • сергей скрипал-
  • котка-
  • великобритания-
  • мария захарова-
  • мисия-
  • коткина

Бившият руски шпионин вече не е с опасност за живота

Русия: Котката на Скрипал е на мисия - 1
Снимка: БТА/ AP

Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова се пошегува с избягалата котка на Сергей Скрипал. Това се случи в ефира на телевизионния канал „Россия 1”.

Захарова коментира темата за отравянето на бившия руски шпионин и съдбата на неговите домашни любимци. По-рано британските власти обявиха, че двете му морски свинчета са били мъртви. Една котка е била намерена в тежко състояние и ветеринарен хирург е решил да я евтаназира, за да сложи край на мъките й. За втората котка се смята, че е избягала.

„Що се отнася до втората котка под кодовото название Муся, която единствена от четирите животинки е успяла да избяга – мога да кажа, че подполковник Коткина се намира на територията на Великобритания и изпълнява възложената й мисия. Повече не мога да издам нищо”, заяви Захарова.

Газета.Ру припомня, че в руското посолство в Лондон са нарекли умрелите животни на Скрипал „неудобни улики”, предаде Нова телевизия. Лондон не уточнява дали домашните любимци на Сергей Скрипал са починали от отравяне вследствие на атаката с нервнопаралитично вещество срещу своя стопанин, или от глад.

Печалната участ на животните, отглеждани от бившия руски шпионин, беше направена публично достояние от британската полиция повече от един месец след покушението срещу него в Солсбъри в началото на месец март.

Британската полиция смята, че Сергей Скрипал е бил изложен в своя дом на действието на химическото вещество заедно с дъщеря си Юлия. Най-висока е била концентрацията на дръжката на входната врата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рубладжийче

    11 71 Отговор
    Маша Долбаная е символ на руската мисъл, култура и красота.
  • 2 Ало

    8 61 Отговор
    Мое мнение е че много прелича на Орешарски хаха

    Коментиран от #16

  • 3 Cowboy

    12 79 Отговор
    Много грозни руските крави, бе. И цицки немат. Сигурни ли сте, че е крава. Да не е коза. Щото дребна и кльоща изглежда. Те явно такава им е расата. Калпава и нефелна. Гледам и президента им джудже. Нашият на срещата в Азия го повдигаше като бебе да го чуе кво ломоти. Остроумие на кранта за горкото коте.

    Коментиран от #10, #15

  • 4 доларджийче

    73 9 Отговор
    Представям си, колко агенти на Короната сега преследват горката котка, за да не попадне във "вражески ръце" и да бъде използвана като доказателство за малоумния им план....
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Иванов

    14 21 Отговор
    След щателно търсене Чапай и Петка открили избягалата котка на Скрипал и тръгнали да се връщат в Москва. Чапай наридил на Петка да се епилира и облече в женски дрехи, като му дал и паспорта на Анка картечарката. - А черната котка, попитал Петка. - Под полата, за по- голяма достоверност и прилика с титулярката на паспорта, отговорил Чапай.
  • 7 патриотъ

    55 9 Отговор
    Най-голяма е била концентрацията на отровния газ "Новичок"в главите на Борис Джонсън и Тереза Мей,както установи разследването на най-силното разузнаване на света,Ми-6,което показа блестящи резултати и професионализъм.Наистина са велики и няма други такива на света.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 майната му на путкин

    5 41 Отговор
    Цинична руска ку_ва!
  • 10 Гост

    26 4 Отговор

    До коментар #3 от "Cowboy":

    Ей коубой, сигурно Холивуд плаче за теб красавеца. Да говори някой с теб, трябва да легне на ниво нула.
  • 11 Голям прос

    37 6 Отговор
    Не знам тия русофоби какво ги движи, най-вероятно пари. Сигурно е хубаво на краварска ясла. Значи което е казано от англичани е вярно на 100%. Ами доказателствата издишат, умници. Това не ви засяга, нали. Такива като вас ще разпалят световна война. Защото и най-толерантния няма да изтрае простотиите на краварите. Доколкото знам, те са с най-голям военен бюджет, просто защото оръжията са им с най-голяма себестойност. И тоя път ще ядат голям бой, няма да има някой да се бие заради тях. Тъпанари

    Коментиран от #12, #13

  • 12 Све

    27 1 Отговор

    До коментар #11 от "Голям прос":

    Пари 💰 ???????
    Продават се за стотинки гащниците.
    И не им е трудно
    Без характер, морал и мозък……
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Иванов

    6 13 Отговор
    Иванчо в час по логика. Добринкова го пита за черната котка на дъщерята на Скрипал и възможно ли е заради една котка да започне война. - Възможно е, отговаря Иванчо, но само ако котчицата на Мария Захарова е руса.- Защо, пита учителката. - Заради антагонизма!
  • 15 Българин

    36 1 Отговор

    До коментар #3 от "Cowboy":

    За твоя информация рускините са едни от най хубавите жени в Европа. Младите. Другите си падат мамаши. Не всичките. Ама то и тук си е така. Пък и не само тук. Ако не ти харесват, може да се огледаш в Англия, или Италия. Там с комбайн да косиш и търсиш едно хубаво няма да намериш. Само крави от сой. Бил съм там и съм видял Ако видиш нещо засукано, семето няма да е английско. Нищо, че има английско гражданство. Който не вярва да отиде да види, пък после да пише. Изобщо славянките са най хубави.
  • 16 Ььььь

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ало":

    Научи се да пишеш.....Цървул
  • 17 Котето

    10 0 Отговор
    На Марс съм.
  • 18 Станчо

    15 1 Отговор
    Да живее православието
Новини по държави: