Last news in Fakti

12 Април, 2018 06:28 1 865 10

Брекзит е един от най-тъжните моменти за Европа

  • доналд туск-
  • великобритания-
  • брекзит-
  • излизане-
  • ес-
  • тъжен

Разводът между Лондон и Брюксел наближава

Брекзит е един от най-тъжните моменти за Европа - 1
Снимка: БТА/ AP

Председателят на Европейския съвет Доналд Туск определи излизането на Великобритания от Европейския съюз като един от най-тъжните моменти в съвременната европейска история, предаде „Политико“.

Доналд Туск заяви, че е „разгневен“ заради излизането на страната от общността, каквото беше желанието на близо 52% от британските граждани на референдума през 2016 година.

Председателят на Европейския съвет посочи също така, че трябва да се сложи край на разделението. Той каза, че Лондон и Брюксел се опитват да решат въпроса с ирландската граница, за който има несъгласие между страните.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El comandante

    14 3 Отговор
    Щом плъховете бягат значи кораба потъва!!! Не се бутайте впда ще има за всички останали глупендери!

    Коментиран от #7

  • 2 Гудьо

    12 5 Отговор
    Дано в най скоро време целия Европейски съюз да се разпадне!
  • 3 Евала баце

    9 1 Отговор
    И за какво ви е тъжно гуссин джендър,тоя скапан кенеф наречен ЕС е крайно необходимо да се разпадне,не може малоумни джендър-чиновници от скапания Брюкселистан да решават как баба ми на село да си коли кокошките и да я карат да купува баскетболна топка за да си играело прасето в кочината та да е щастливо ?!?!!Няма как да убеждавате нормалните хора в съществуването на "трети пол" и други малоумия...няма как....!!!!!!
  • 4 Румяна Костова

    9 1 Отговор
    Най-тъжното е,че европейската общественост е допуснала политици като Меркел,Мей и Макрон да излязат на сцената.Тъжно е когото миналата година Ватикана одобри представянето на сатанинска мода в църква,която беше дизайнерката със сатанински символи.Тъжно е когато в европейски град попадаш на плакати за театрална постановка,на който 50 годишни мъже са в здрава,мъжка прегръдка и се целуват в устата.Ето ,това е тъжно.
  • 5 ЗайоБайо

    7 0 Отговор
    ЕУ е античовешка конструкция, която служи само на финансовите елити. Опитват се да направят Съединени европейски щати.
  • 6 Тодоров

    6 0 Отговор
    С удоволствие ще почерпя когато тази гнусна, интригантска и страдаща от свръхмания за величие държава напусне Европейския съюз. От Англия нищо добро не сме видяли или получили - само презрение. Чърчил искаше да сади картофи на мястото на София. Но напоследък ми се струва, че нещо не им се напуска ЕС и търсят поводи да останат. Какъв по-добър повод от измислената РУСКА ЗАПЛАХА. Като начало случаят Скрипал. Следва военна намеса в Сирия - заедно с джендърска Франция и самовлюбените каубои. И когато дойде време да напуснат през 2019 г., ще се окаже, че пред СВЕТОВНАТА РУСКА ЗАПЛАХА е по-добре да не излизат от ЕС. Май...а им.
  • 7 Цола Драгойчева

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "El comandante":

    Альоооо, Бойчиновции, кажете на оня идиот "команданта", че въстанието пропадна. Да излиза от храсталака.
  • 8 Кака Гинка

    2 0 Отговор
    Вярвам,че им е тъжно на еврочиновниците - когато се разпадне ЕС (май няма да е след дълго) ще им отидат службиците...
  • 9 патриотъ

    2 0 Отговор
    Европейския съюз няма нужда от Британия и колкото по-бързо се махнат,толкова по-добре за нас,ама нещо взеха да дават на заден ход,педалите.Нещо не им се излиза,но ако останат,съюза е обречен да се разпадне.Пък и не виждам причина да жалеем за разпадането му,предвид злините,които ни донесе до сега!
  • 10 no name no face no number

    0 0 Отговор
    много си е хубав момента една малка крачка към нещо по добро
Новини по държави: