Last news in Fakti

15 Април, 2018 15:44 4 231 11

Молдова иска коридор за руските войски

  • молдова-
  • приднестровието-
  • русия

Водят се преговори с Украйна

Молдова е поискала от Украйна да осигури коридор за изтеглянето на руските войски от Приденстровието, съобщи UNIAN.

Коридорът се договаря от молдовския премиер Павел Филип. Според руски представители изтеглянето на техни военни през Украйна ще е проблем, заради обтегнатите отношения между двете страни.

Все пак към момента подобно изтегляне все още не е договорено. Преговори за това се водят с Молдова през последните години.

В миналото Русия е поела ангажимент за изтеглянето на войските си. Руските власти обаче не смятат, че момента за това е дошъл.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шлемник байкалскии

    20 7 Отговор
    Е ще трябва да минат 45 години!
  • 2 Бай хой

    51 23 Отговор
    А кога ще се оттегли американския окупационен корпус от България? Това ни интересува. Какво ни занимавате с хибридната фашистка война. Не ни интересува.

    Коментиран от #3

  • 3 Рубладжийче

    24 47 Отговор

    До коментар #2 от "Бай хой":

    Какви окупационни войски, бе путиноид? Надъхал си се с руска пропаганда, като ромче с лепило. Къде са тия американци дето ти се привиждат, колко са, какво въоръжение имат? Съвсем се побъркахте руските ибрици.

    Коментиран от #7, #10, #11

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Браво Молдовци

    11 37 Отговор
    Тихо, тихо и без светлинки, нощем, по терлъци да изчезват. Щото в противен случай знаят кво ги чака. Бягат кат хлебарки от ЕДИН туит.

    Така ще е тя. Тихо, кротко, срещу малко хляб и бояришник ще си оберат наглите руски морди от всички окупирани земи.
  • 6 Kcaniba

    33 9 Отговор
    явно Молдова с една ръка подписва анексиятя си от страната на Румъния, а с друга дава възможност за анексия на Усраина от страната на Русия.
    Слажна комбиназия се разиграва там!!
    България и Германия , кога ще дадат коридор на краварските окупационни войски, та да изчезват на майната си!!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Еее

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "антигей":

    Добър коментар,браво
  • 9 Да да

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "антигей":

    Да попитам - ако те опънат 30 пъти от 100 опита,гей ли си или още не?
  • 10 един от всички

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Рубладжийче":

    Щом не знаеш,че в България са разположени чужди окупационни войски (за първи път в историята на свободна България),скрий се и недей нищо тук писа.Ами започвай да се просвещаваш! Просто,както сега Ирак и Сирия ,за следващ етап,се подготвят Балканите да са полето на военните действия -това е вън от съмнение.Плановете си личат -още откакто нападнаха Югославия,откъснаха територия,приемат "по спешност" в Нато -България,Румъния,Албания,Черна Гора ,наредиха ни да сключим договор с Македония,за да я засилят и нея "в кюпа" ,не искат да оставят някой да се измъкне сух и невредим...! Сега за нашето европредседателство,отново ни наредиха приоритет да са ни Западните Балкани -не позволяват нещо Българско да е приоритет ,като например -24 май-уникалният за света културен празник,можеше да се почита и в цяла Европа. Но уви -нямаме правителство просто. Западни Балкани,та Западни Балкани -ясно е,че войната ще е именно на Балканите -:( Американците неслучайно ни окупираха...!
  • 11 jfoxfk

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Рубладжийче":

    Дори когато българия беше член на Варшавският договор у нас нямаше нито една руска военна база ... А сега американски има!!