Last news in Fakti

25 Април, 2018 20:04 4 522 4

Смразяващи подробности за убитата българка в Италия

  • италия-
  • българка-
  • полиция

Тя е била удряна с тежък предмет

Появиха се смразяващи кръвта подробности за смъртта на младата българка, намерена мъртва и гола от кръста надолу, край затрупан с боклуци италиански плаж. Българската проститутка бе намерена убита в Сицилия. Загиналата е 30-годишната Николина Маринова. Трупът й бе намерен край плаж до Катания гол от кръста надолу. И най-вероятно е престоял там три дни, хвърлен до стена, пише в. „Телеграф“.

На тялото се натъкнала германска туристка, която тичала за здраве край плажа. Изведнъж обаче пред очите й се показало тялото на жената, голо от кръста надолу и подпряно на циментова ограда. Първоначално германката помислила, че това е пияна или дрогирана жена, но по-късно установила, че е мъртва, и извикала полиция. Първият преглед на убитата Николина бил направен от екип от патолози на болницата в Катания, начело с д-р Каталдо Рафино.

Лекарите констатирали множество рани по главата, които най-вероятно са били предизвикани от блъскането в твърда повърхност или удар с тежък предмет. Цялото й лице, по което имало малки прорезни рани, било покрито с кръв, косите й били също сплъстени от кръв. Докторите не установили следи от сексуално насилие върху Маринова, което евентуално би предхождало убийството. По-точна информация за причините за смъртта на сънародничката ни се очаква след предвидената за края на седмицата аутопсия на трупа.

Предполага се обаче, че е гръмната в лицето. Разследването на случая е поверено на прокурорски екип към Съдебната палата в Катания, ръководен от магистрата Инацио Фонцо. Според събраните от полицията сведения нашенката се е подвизавала от доста време като жрица във втория по големина град в Сицилия и е работила в един от най-долнопробните му райони.

Предполага се, че е била убита или от недоволен клиент, или от сутеньор, на когото вероятно е дължала пари или услуги. В този район на Сицилия работят близо 70 български проститутки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 258

    26 2 Отговор
    70 проститутки само в ...този район. Затова в БГ не остана нито една свястна .... все крокодили.

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Емигрантска измет

    5 5 Отговор
    Каквото търсила това е намерила
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Суйо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "258":

    70 в Сицилия, в Ломбардия значи 570. А за свесните-напротив, все повече плеймейтки се въдят. Явно е на мода - хем те оправят, хем пари печелиш(100лв). Виж "какво става" на ввв.адамиева.инфо, на латински разбира се.
Новини по държави: