Last news in Fakti

8 Май, 2018 10:26 4 182 62

Путин с грандиозни планове за Русия

  • русия-
  • планове-
  • владимир путин

Той иска страната да стане от петте най-големи икономики в света

Руският президент Владимир Путин обяви плановете си за развитието на страната, съобщи РИА Новости.

Той подписа указ за националното развитие на Русия в периода до 2024 г. Документът включва предписания за социални и икономически въпроси. На министерския съвет се препоръчва да намали нивото на бедността два пъти през следващите шест години.

Предвижда се до шест години Русия да стане част от петте най-големи икономики в света. Икономическият ръст трябва да е над световния. Инфлацията не бива да преминава 4%..

В документа се посочва, че правителството трябва да обезпечи глобалната конкурентноспособност на руското образование през 2024 г. Русия трябва да влезе в петицата на световните лидери в областта на научните изследвания.

Путин встъпи в своя четвърти президентски мандат. Той обяви, че основната му цел ще е подобряване на икономическото състояние на руснаците.

През последната седмица в страната имаше редица протести. Хиляди искаха социално равенство и свободи. Очакват се още икономически реформи в страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цаца

    21 54 Отговор
    Нищожния алкаш за 18 години я направи фекална яма, сега щял да я оправя...хахахаха
  • 2 Бостънският Удушвач!!

    29 21 Отговор
    Голям гад тоя Путин бе,не се спря с тия магарии да рови с боксова ръкавица в задника на Тръмп и на блюдолизците му в EU и най вече у нас!!
  • 3 Кcaniba

    46 15 Отговор
    много тъжна вест за всичкото трол, амерскигъзоблизец, соросня, нпо и жидомасон рая!!!!
    Русия, освен че е най силната в момента, на път е да стане и икономическа суперсила!!!!
    Ред памперси, ред сополи!!!!
  • 4 Ристе

    12 25 Отговор
    За съжаление скоро руската федерация ще фалира, рублата е се търси все по усилено на международните пазари.

    Коментиран от #10

  • 5 шлемник байкалски

    16 28 Отговор
    Той до сега толкова години успя да унищожи икономиката и да нивото на Южна Корея сега ще ги доближи до икономиката на Северна Корея !

    Коментиран от #6, #9, #16

  • 6 Да уж

    10 8 Отговор

    До коментар #5 от "шлемник байкалски":

    Вашия коментар за коя страна се отнася и за кой лидер?

    Коментиран от #8

  • 7 русия е джудже

    16 22 Отговор
    Тоя пак ще зомбира и без това загиналия руски народ.Тоя подписан указ до една година ще отиде в коша ,след като на всички им стане ясно ,че Русия НЕ Е в състояние да се развива.Русия не е технологична и не помага с нищо за иновациите по света.Русия е икономическо джудже ,валутата й не струва.Хората извън Москва тънат в мизерия ,а на места нямат дори ток и пътища.Иска им се много на руснаците да са сред водещите държави ,но проблема е ,че това никога няма да стане ,понеже имат повече общо с джунглите от колкото с развития свят.Дори Бангладеш имат по-голям шанс за развитие от тея ватници.

    Коментиран от #13

  • 8 шлемник байкалски

    11 19 Отговор

    До коментар #6 от "Да уж":

    За същата статия и за същия нещастен лидер който си промени конституцията защото не може да се раздели с властта по нормален начин!

    Коментиран от #11, #12

  • 9 Реално

    35 9 Отговор

    До коментар #5 от "шлемник байкалски":

    Когато Путин прие властта от Елцин,реално Русия нямаше икономика-бяха същите като нас сега. След 10 годишното управление на либерал демократите на Елцин и "помоща" на САЩ --Русия беше пред разпад. Сега е в топ 15 на силните икономики и точно това е заслуга на Путин. То малко трябва да се чете-а не само да се цъка пубертетски спам по форумите.

    Коментиран от #24

  • 10 Да уж

    31 11 Отговор

    До коментар #4 от "Ристе":

    Русия вече е супер държава.
    Малки хора имат малки хоризонти, големи хора- големи.
    Щом плюят по Русия, значи всичко в Русия върви добре. Що не си гледате в собствената паница, не ми е ясно.
  • 11 Да уж

    9 5 Отговор

    До коментар #8 от "шлемник байкалски":

    За арменския ли?
  • 12 А стига бе

    25 8 Отговор

    До коментар #8 от "шлемник байкалски":

    Тя и Меркел промени реда и фикцията на избори в Бундестага-и тя е четри мандата--ама не пищиш за демокрацията там. Точно заради това лицемерие ви намрази народа -затова и вашите соросоидни партенки вече ге вървят.

    Коментиран от #17

  • 13 Да уж

    12 8 Отговор

    До коментар #7 от "русия е джудже":

    Ами.....никой не ви пречи да го мислите, никой не ни кара да четем това което мислите и никой не може да ни забрани да направим извод за вашето мислене- то е на абсолютен неграмотник.

    Коментиран от #20

  • 14 Справедлив

    24 6 Отговор
    Щом Путин е казал,значи ще го направи. Мъжкар е и винаги е спазвал обещанията си-най-вече дадени пред народа си...
  • 15 Ььььььь

    21 8 Отговор
    При Братушките "нема лабаво". Казано-сделано. Точка.
  • 16 Доктор Охболи

    22 8 Отговор

    До коментар #5 от "шлемник байкалски":

    ... до икономиката на Сев Корея, която произвежда всичко - от смартфони до балистични ракети. За разлика от България, която произвежда само драскачи по форумите.
  • 17 Да уж

    7 12 Отговор

    До коментар #12 от "А стига бе":

    Те са надхвърляли глуповата политика по времето на соца, когато ограничаваха медиите, информацията и ходенето по чужбина.
    Сега същото. Не знаят руски, нямат достъп до алтернативна информация, ограничават ги с това, което казват по указание на вашингтонски обком срещу Русия, в Русия сами не са ходили и не могат да си го позволят, вероятно.
    Разликата е във това, че във времената на соца хората били образовани и мислещи, а сега и в това ги ограничиха.
  • 18 onq s konq

    12 14 Отговор
    Според подписания Указ за развитие на Русия НИВОТО НА БЕДНОСТ трябва да се намали 2 пъти.Което значи че руснаците трябва да станат 2 пъти по-богати.Което пък значи,че от сегашните 270лв мин.раб. заплата трябва да се изравнят с нашите 510лв.И всичко това-СЛЕД 6 ГОДИНИ!...Отделно пък че си е САМО ПОЖЕЛАНИЕ.И възниква въпроса-"КАК ЩЕ ГИ СТИГНЕМ РУСНАЦИТЕ?"...А отговорът е прост:"КАТО СЕ ОБЪРНЕМ НА ОБРАТНО И ХУКНЕМ СРЕЩУ ТЯХ!"

    Коментиран от #19

  • 19 Доктор Охболи

    14 7 Отговор

    До коментар #18 от "onq s konq":

    В Русия под чертата на бедността са 20 млн души от 146 млн. В България под чертата са 1,7 млн от 6,5 млн ... Почвай да смяташ кой накъде трябва да бяга.

    Коментиран от #22

  • 20 русия е джудже

    9 10 Отговор

    До коментар #13 от "Да уж":

    Това не е мислене ,а са факти бе ,неадекватен путинофил.Защо въобще си хабиш мазните пръсти да пишеш мнение ,при положение ,че дори нямаш опорна точка ?
  • 21 Рубладжийче

    10 11 Отговор
    В началото на президентсването ис джуджето искаше кочината да достигне по БВП Португалия. така и не стана. сега имал високи цели-пета икономика в света!!!!????

    Та руската кочина няма икономика, тя не ПРОИЗВЕЖДА, тя ДОБИВА.
    Тя е СУРОВИННА ИКОНОМИКА.
    А със суровинна икономика не се става пета икономическа сила в света. Но е повод за гордост на руските ватници, че в бъдеще ще бъдат ВЕЛИКИ.

    По времето на СССР е имало лозунга "Догнат и перегнат"

    "Да достигнем и надминем" .Америка или Гнилия Запда според случая. нито едното не стана , нито другото.

    Така ще бъде и с грандиозните планове на джуджето да превърне руската кочина в пета икономическа сила.
  • 22 onq s konq

    12 10 Отговор

    До коментар #19 от "Доктор Охболи":

    Никога не забравяй че "Дяволът е в детайлите":)Попитах Гугъла "Колко руснаци са под чертата на бедността" и той каза-20 милиона души-точно колкото казваш и ти.После обаче го попитах "А колко Е ЧЕРТАТА НА БЕДНОСТТА В РУСИЯ?" Отговорът бе:"В Москва,Хабаровска област и още 2-3 големи града е 10000 рубли,в останалата "необятна Русия-5000 рубли".Ако приемем че СРЕДНО ЗА РУСИЯ ЧЕРТАТА Е 7000 РУБЛИ,то простата сметка е като разделим 7000 на курса в момента 70 рубли за лев и се получава...100ЛЕВА...СРЕЩУ 350ЛВ В БЪЛГАРИЯ!Изводът е че това което говориш си е ЧИСТ ПОПУЛИЗЪМ,Т.Е. ИЗМАМА и по-лошото от него е само чист РУСКИ ПОПУЛИЗЪМ:)

    Коментиран от #31, #32

  • 23 Диди

    7 9 Отговор
    Путин може да постигне успех в икономиката само с помоща на други страни.Но той няма да се обърне към тях,тъй като с това ще покаже,че все едно им пада на колене.С една дума в Русия едва ли ще има желаното от него развитие.Жалко за руският народ,но от друга страна те са си го избрали.
  • 24 гост

    10 8 Отговор

    До коментар #9 от "Реално":

    Сега малко да ти охладим "патриотичния" плам , че ще вземеш да прегрееш ! Петата и шестата икономики в момента са Великобритания и Франция и имат БВП съответно 2,7 и 2,6 трилиона и рагистрират ръст от 1,5-2 % , тоест след 6 години ще имат над 3 трилиона в най-лошия случай ! За по-предните няма да говоря , но следващите между тях и Русия са Индия (!!!!!!) , Италия , Бразилия,Канада и Южню Корея ! Всички те без Италия имат растеж от 3-5 % , а Индия над 7 ! Любимците ти в момента имат 1,2 трилиона и растеж около статистическата грешка под 1 % !! Даже ако приемем , че от утре "господ" Вова направи растеж над 10% което не е било в историята дори на Китай , след 6 години ще имат 2,1 трилиона , което пак подчертавам е НАПЪЛНО НЕВЪЗМОЖНО и ще бъде далеч ПО-МАЛКО !!!! Най-близката Южна Корея има в момента над 1,4 и растеж в ПЪТИ ПО-ГОЛЯМ от Русия , а след нея има едни държави като Австралия , Мексико , Испания и Индонезия които са над 1 трилион и с доста добри растежи !!! Та мисълта ми е , не в първите 6 , в първите 16 няма да е Русия след шест години , а след следващия срив на петрола , който се очаква до 3-4 години максимум , даже първите 20 ще бъдат най-вероятно само мечта , ама то пак ще бъде по-вина на "врага" , нали ??!!

    Коментиран от #58

  • 25 irr

    7 12 Отговор
    Русия неможе да се надбягва със световните икономики,първо защото е прекалено дребна на тази тема и второ ,защото ще се случи същото като с СССР.Русия е на нивото на Индонезия или Мексико ,само че с няколко пъти по-голямо население.Руснаците са 140млн. и имат предпоставки да бъдат сред водещите във всичко с това население,но просто са си неможачи.Руския народ не е способен да се развива ,не случайно не произвеждат нищо и не помагат с иновации по света ,а само черпят ресурси,защото другото е сложно за тях.Смятайте ако ги нямаше ресурсите ,Русия щеше да прилича на Уганда.
  • 26 стоян георгиев

    8 5 Отговор
    тоя пак почна!!!!трябвало тва трябвало онова....трябва другарю путин ама със система командвана от милиционери няма как да стане.ще си останете африка със сняг докато не смените чипа си ,а това ще стане само ако русия мине през катарзис.

    Коментиран от #27

  • 27 експерт

    10 8 Отговор

    До коментар #26 от "стоян георгиев":

    Русия е много по- напред от колониалните кочини.
    Там земята е изключителна държавна собственост, а кочините - отдавна разпродадени.

    Коментиран от #29, #30

  • 28 Браво не сте забравили историята си

    7 2 Отговор
    Мога да им кажа само едно..... УСПЕХ. Това е правилният път за развитие, а именно да се гонят първите.
    Явно Рейгън им държи още влага, а ситуацията все повече напомня на студената война.
  • 29 стоян георгиев

    8 3 Отговор

    До коментар #27 от "експерт":

    разпродадени и кочини ама руснаците умрат да избягат в кочините ,а никои от кочините не сака в благоденстващата русия.дори в българската кочина за последните 20 годинини избягаха 50000 руснака интересно защо не си стоят на държавната земя в готината русия.смяххх!!!!и само да ти кажа от държавното по-лошо няма .затова в канада дето е разпродадена вземат 7000 долара на месец ,а в държавната русия 500.
  • 30 гост

    5 4 Отговор

    До коментар #27 от "експерт":

    Русия е вече БЕЗНАДЕЖДНО ПО-НАЗАД от "колониалната кочина" Индия , а за същата такава Китай да не говорим !!! Пък ако ще задълбаваме САЩ също са бивша колония !! Та си в ГОЛЯМА грешка с "колониите" !! Обаче по-важното е , че вие русолюбците въобще не можете да схванете , че световната икономика е мрежа от зависимости и Раша НЕ МОЖЕ да се "развива" сама за себе си , както си въобразяват невежите лузъри !! Не може да си скаран с държави , които държат над 75% от световните обороти , да имаш мижавите 1,5 % от същите и да ми говориш за "бурен" растеж !! Просто няма как да стане , единствения начин е да идеш при батковците и да помолиш да те пуснат на СТАЖ във "фирмата" , а пък някога може и да дораснеш за младши съдружник , ама кога и дали зависи от това дали си бил достатъчно "полезен" на същата !!!
  • 31 Доктор Охболи

    5 7 Отговор

    До коментар #22 от "onq s konq":

    Понеже се бараш умен, я кажи в Русия с левове ли пазаруват? Да не се окаже, че 10000 рубли са повече от 350 лв. Пишман икономист си. порови в нета какви са цените в Русия и какви са тука, после смятай кой беден, кой не.
  • 32 Доктор Охболи

    3 7 Отговор

    До коментар #22 от "onq s konq":

    Ох, умният той. Знаеш ли колко пенсионери получават под 200 лв пенсия? Те за 350 лв жив ще те изядат. Останалото е див популизъм мейд ин булгаристан

    Коментиран от #33, #52

  • 33 гост

    3 4 Отговор

    До коментар #32 от "Доктор Охболи":

    А ти , "умния" , да си чул , че от тази година МИНИМАЛНАТА пенсия в България е 200 лв !!!! Което ще рече към 14-15 000 рубли ! Та чакаме да ни осветлиш КОЛКО българи вземат ПОД 200 лв пенсия ??!! Да не говорим , че тия на минимална са под една трета !!

    Коментиран от #35, #46

  • 34 Цар Освободител

    8 7 Отговор
    Един безплатен съвет другарки и другари. Качете си Street View na Google Maps и огледайте руските градове! После мръднете на запад!
    Аз току-що направих точно това: хубавичко огледах грознит квартали на Ленинград, после мръднах само няколко километра на запад и се разходих по бившите губернии Финландия, Естония. Разликата е поразяваща. Русия е една бедна, западнала и много, много грозна страна управлявана от най-човеконенавистната комунистическа клептокрация в света.
    Руснака работи за 200 eВра на месец и се бута в смръдливте разкапващи се панелни комплекси.
    Хората които успяха да се освободят, си построиха уреден, богат, нормален живот. Огледайте Хелзинки, другарки и другари, и го сравнете с грозната дупка Ленинград. Street View не лъже.
    И още нещичко, другарки и другари. Създателят на Google е руснак, но руснак в Калифорния, не в Съветския съюз за който си мечтае Путин.
    Жалко за руския народ!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Бесен пес

    2 1 Отговор
    леле 95% от хората които коментират в тая статия и този сайт като , просто търсят да напишат някаква глупост ... Голяма злоба се разпростира в тоя народ .. ТЪЖНО
  • 37 един от всички

    6 8 Отговор
    Ами средната месечна заплата в Русия и сега си е по-висока от българската. 38 -39 хил. рубли е, което си е 1000 лв български пари. Но там пък бензина е много по-евтин,отоплението,парното е направо без пари,както и много други продукти. Само в Москва си е скъпо,но там пък средната работна заплата е 100 хил. рубли,което е 3 хил. лева близо. Вярвам,че Путин ще успее -всичко което е казал,все е ставало. Когато дойде на власт преди 20 год ,завари една разруха,разбита промишленост,никакво селско стопанство, завладяна от чужденци добивна промишленост и търговия,криза в науката,изкуствата и спорта,отрицателен демографски прираст,разпадаща се,и деморализирана армия...! С една дума -нещо като днешна България.Но Путин успя да възстанови ВПК ,науката,изкуствата,всичко върви добре,здравеопазването е на много по-високо равнище от нашето,създаде огромна и добре въоръжена армия..възвърна световното величие на държавата си...! Постига стандарта на живот малко над българския,но БЕЗ ЗАЕМИ ,както го прави наш Бойко-:) Русия,за разлика от повечето западни държави, НЯМА ДЪЛГОВЕ !

    Коментиран от #38, #39, #41, #59

  • 38 222

    8 6 Отговор

    До коментар #37 от "един от всички":

    Стига си сравнявал държава като Русия с България.Русия е с население 140млн. и с претенции да бъде водеща държава,въпреки че е неуспешно.Смешен е самия факт ,че можем да я сравняваме с България.Защо не я сравняваш със САЩ,Китай,Япония или други сходни държави ? Даваш някакви лъжливи факти.Средната заплата в Москва е 1600лв. а в останалата част на Русия средната е колкото нашата,а минималната им е по-ниска от нашата.Стандарта им на живот е по-беден от нашия ,а някои продукти са по-евтини ,а други по-скъпи.Така,че нещата са на кантар.Русофилските мантри можеш да си ги въртиш някъде другаде.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 ПЕНКО

    2 5 Отговор
    ЗВАЕТЕ ЛИ ,ЧЕ ЯПОНЦИТЕ СА НАРЕКЛИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ СИ АВТОМОБИЛ /ПИКАП / " Т У Н Д Р А " ?!?! РУСИЯ Е ОТПУСНАЛА НА ЯПОНИЯ ДОБИВ НА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ОТ ТЕРИТОРИЯ КОЛКОТО НЯКОЛКО БЪЛГАРИИ /ДОБИВАШ -ЗАЛЕСЯВАШ/ ...НЕ СКЪПО !!!
  • 41 Кольо

    8 6 Отговор

    До коментар #37 от "един от всички":

    Едно не мога да разбера. Гляма била Русия, развивала се, силна й била икономиката , заплатите големи,.... пък бягате да работите и живеете в "западналия" Запад. Е как става тоя номер??? Как едно русофилско чучело не отиде да бачка и живее в шибаната напреднала Русия бе , мамка ви проста? Мога да се обзаложа , че даже на екскурзия не сте ходили там. Егати наглото същество е това русофила.

    Коментиран от #42, #47

  • 42 гост

    4 3 Отговор

    До коментар #41 от "Кольо":

    Те няма и да идат , даже да имат пари , не това е целта на "философията" !! Главното е да се доказва на такива като тях , че не те самите са виновни за безсмисления си и пропаднал живот , а "врага" от запад който им "пречи" !!! И задължително "държавата" трябва да се погрижи за тях и да им поднесе всичко на тепсия , щото те са единствени и незаменими и ако те "управляваха" ехеееей , и така нататък !!! Изобщо комунизма си отива , ама не съвсем !!! Дайте другари и другарки да дадем , раииш !!! Ама на наште повече естествено , щото те са "верни" !!!
  • 43 Гошко хубавеца

    1 3 Отговор
    Вярно, имат добра промишленост, но само ВОЕННА, А ТЯ НЕ СЕ ЯДЕ бе хора.
  • 44 Нов та дрънка

    2 0 Отговор
    Грандиозни планове. Че той веке управлява 18 години.
    Епа ако е имал да ги е направил досега !
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Да уж

    1 0 Отговор

    До коментар #33 от "гост":

    200 лева това са 100 евро
    100 евро това е 7 Хил. Рубли
    7 Хил 400 рубли е социалната пенсия в Русия , която дават за 5 години трудов стаж.
  • 47 Да уж

    1 1 Отговор

    До коментар #41 от "Кольо":

    И да искат няма да могат да работят в Русия. В Русия има квоти и строги правила за чужденци. Могат да намерите фирма и работодател, който да ви харесва и който ще си направи труда да оформи документи за да получите право на работа в Русия
    Но вие трябва да бъдете уникален специалист.
    Ако искате да работите роб на плантации за ягоди или чистач или сервитьор, както сте свикнали в страните на запада, няма да стане, такава работа у нас се върши предимно от гастарбайтерите от Средна Азия. Сортирай

    Коментиран от #48

  • 48 Кольо

    1 1 Отговор

    До коментар #47 от "Да уж":

    Виж къде бил ключа за палатката. И за туристите сигурно има квоти. Да не би някой да се излъже да види великата руска цигания. То за това ли западните скъпарски курорти са пълни с рубладжии? Защото в Русия всичко е "прекрасно". Абе тая Лада Веста да не би да са я правели "уникални" специалисти, че като гледам нещо не се харчи?

    Коментиран от #49, #50

  • 49 Да уж

    2 0 Отговор

    До коментар #48 от "Кольо":

    За да отидете в Русия на екскурзия много ягоди трябва да наберете на английските плантации. Скъпо е. Малко българи могат да си го позволят.
  • 50 Да уж

    0 1 Отговор

    До коментар #48 от "Кольо":

    Странно че съпарските курорти не се пълнят с левовджии.😀
    Нали вие сте в Евросъюза и сте толкова богати, че съжалявате руснаците, които това лято ще навъднят българските курорти в това число. Те не са рубладжии, в България идват само копейкаджии, нали не е скъпарска дестинация е България.
    А вие на Байкал пожалуйте. Милости просим.😀

    Коментиран от #51, #55

  • 51 Доктор Охболи

    1 0 Отговор

    До коментар #50 от "Да уж":

    Не се хаби да обясняваш на глупаци нищо. Те никога не са излизали от махлата, за тях чичко гугъл е върха на познанието.

    Коментиран от #53, #54

  • 52 Доктор Ох Боли

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "Доктор Охболи":

    .... ха ха ха....ама ти знаеш ли колко илядарки метат от балконите?.... ха ха ха..... с 300 лв. пенсия.... зъби нема...дрехи нема..... по 50 бона мета от балконите.... Тва.... да се смееш ли да плачеш ли.... Тъжно но истина.... Sad but true.... едни хора зад океана така казваха.... ха хаха.... Тва може ли да стане в ....Шампионската Лига... ха хах а....
  • 53 Доктор Ох Боли

    0 0 Отговор

    До коментар #51 от "Доктор Охболи":

    ...зема си сложа 1 аватар... ха ха ха...
  • 54 Доктор Ох Боли

    0 0 Отговор

    До коментар #51 от "Доктор Охболи":

    ...с руското знаме..... ха ха ха.....аааааа
  • 55 Кольо

    2 2 Отговор

    До коментар #50 от "Да уж":

    Рубладжии, копекаджии и всичките на опашка да ходят в Турция и Египет. Хохохохохо какво каза? Байкал или байкалче? Хохохохохо Великата лимузина на Путин с двигател на ПОРШЕ Хохохохохо , а руските флагчета на предния капак били китайски Хохохохохо

    Коментиран от #56

  • 56 Кольо

    2 0 Отговор

    До коментар #55 от "Кольо":

    А в западните скъпарски курорти , новите руски новобогаташи , забогатяли и окрали страната по времето на Елцин. Хохохохохохо А тъпия беден руснак патки пасе , гласува за Путин и идва на евтиното българско черноморие Хохохохохо Колко са жалки рубладжиите Хохохохохо
  • 57 Доктор Ох Боли

    1 2 Отговор
    ...тука ...ако трее напраа едно заключение така..... Много от ...българите.... убави ора... ама в ...моментно затруднено ... финансово положение... си мислят за Русия.... Това е грешка!.... Трее да им кажа......... България е в Евросъюза...и от това по- убаво нема!.. Тва е Шампионската Лига..... РИМ +.... Кво ве трее още?.... ха хаха..... обаче.... Ако си мислите, че трее сички да станете милионери.... ха ха ха..... тва е заблуда.... Може да станете....може и да не станете.... Най-вероятно нема да станете.... ха ха ха.... В....Евросъюза имате избор....
  • 58 Знаещ

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "гост":

    Ето нещо доста по-достоверно от фантазиите на една форумна мишка: “Икономиката на Индия ще изпревари тази на САЩ, а Китай ще бъде първа икономическа сила в света през 2050 година. Тази прогноза прави в свой доклад консултантската фирма PricewaterhouseCoopers (PwC).
    Все повече развиващи се икономики ще доминират в топ 10 след около 30 години, Русия ще е водеща в Европа, а Франция ще изпадне от класацията.“

    Коментиран от #60

  • 59 Цар Освободител

    1 2 Отговор

    До коментар #37 от "един от всички":

    Хич не си в час, приятелче! Ако средната заплата между теб и Бил Гейтс е 6 милиона долара, това означава ли че ти получаваш 3 милиона? Не. Същото важи за средната заплата в Русия. Досега са изнесли 2 ТРИЛИОНА долара навънка, най-вече в Лондон и Ню Иорк. Един от народа там получава толкова колкото да оцелее - €200.
    Аз обичам Русия. Но това което е на власт в Кремъл я смуче като змия вече сто години. Жалко за руския народ!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания