Last news in Fakti

12 Май, 2018 08:31 5 495 112

Американски генерал: Русия разбира само от сила

  • русия-
  • сащ-
  • сила-
  • нато-
  • алианс-
  • генерал-
  • бен ходжис

Русия иска да убеди членките на НАТО, че алиансът не може да ги защити

Американски генерал: Русия разбира само от сила - 1
Снимка: БТА/ AP

НАТО трябва да демонстрира единство в противопоставянето с Русия, която „разбира само от сила“, обяви бившият командващ сухопътните войски на САЩ в Европа генерал-лейтенант Бен Ходжис.

„Русия е голяма държава с голяма история, но хората й разбират само от сила. Ако нашият алианс не демонстрира единство и решимост, то ние само ще поощряваме тяхната агресия", коментира генералът в интервю за полския телевизионен канал TVN24.

По думите му Москва си е поставила за цел да подрива принципите на Европейския съюз и НАТО и да убеждава членовете на алианса в неспособността на организацията да ги защитава.

Отношенията между Кремъл и Запада достигнаха най-ниската си точка от Студената война заради конфликта в Източна Украйна и анексирането на Крим. Американският генерал каза още, че Русия използва средствата на хибридната война и дезинформация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Dhjfrthhg

    26 120 Отговор
    Само бой по ушанките

    Коментиран от #2, #21, #49, #100

  • 2 Дони

    109 22 Отговор

    До коментар #1 от "Dhjfrthhg":

    разбралия с ушанките, днес щеше да пишеш на турски, и с фес. То бива ли толкоз простотия, пфу

    Коментиран от #15, #24, #29

  • 3 Бай хой

    118 20 Отговор
    Естествено че Русия разбира от сила. И знае как да я използва в полза на доброто и хората. Това го разбраха по трудния начин и гитлер и наполеоне бонапарте. По тяхния 'славен" път вървят уверено и сащ и нато.
  • 4 релито е такова

    107 13 Отговор
    Даммм болни американски мозъци има колкото си искаш...А що се отнася до защитата от НАТО всичкия я видяхме при проблема на Турция(втората по сила армия в НАТО) със сваления руски самолет---какво казаха официално от НАТО--"Оправяйте се сами..."....И тогава Ердоган почна да прави таманета пред Путин..Другият показател--проблема Гърция-Турция--и двете са натовски държави.Какво каза НАТО-пак-"Оправяйте се сами"...И тогава питам-каква ни е гаранцията,че ако Турция покаже на практика амбициите си за нашите земи,НАТО няма пак да каже-оправяйте се сами????..А всички знаем каква "армия" имаме ние и каква турците---дотук с тъпите американски изказвания и смехории................
  • 5 niko

    75 8 Отговор
    Ха,само от сила разбира ли руснаците ! Ами те американските политици и военни от какво разбирали само? само да скимтят и да си мислят че цял свят да им играе по свирката . Май забравиха откъде са тръгнали преди 250 години и как са създавали свободна и независима държава и как са играели по свирката на англесета и францесета ааа.
  • 6 Kcaniba

    20 80 Отговор
    Империята на злото, откакто съществува само ,войни води и дрънка оръжие! Дори и срещу собствения си народ!!!Но света се променя към добро, цивилизованият и демократичен свят,осъзна какво представлява руския режим(много лъжлив,токсичен ,хибриден,....И.т.н)Русия усилено върви по пътя на СССР!Никой няма да търпи заплахите на злото и лъжата!НАТО е гарант, най-добрият в света!

    Коментиран от #46, #73

  • 7 мисли на един обикновен човек

    69 7 Отговор
    С безпринципната си и агресивна външна политика точно американците подриват устоите на ЕС и НАТО. Не може да обстрелваш с ракети страна, само по данни от Интернет! Не може да прекратяваш сключени дългогодишни международни договори без всякаква реална причина. Не може да гониш дипломати по недоказани хипотези. Не може да продаваш оръжие за милиарди на страни, доказани спонсори на тероризма в Европа! Америка трябва да разбере, че вече не е господар на света!

    Коментиран от #54

  • 8 ДДР

    26 5 Отговор
    Писна ми само то закани!!!
    Хайде сащ и русия да се сбият и да определят кой е по-по-най, но нас да не ни закачат!!!

    Коментиран от #12

  • 9 onq s konq

    12 64 Отговор
    Не знам за Русия щото не говоря с нея,но РУСОФИЛИТЕ всеки ден ме убеждават че НАТО не може да ни защити.Аз обаче също всеки ден не им вярвам на лъжите.Между другото русофила много се ядосва когато не му вярват-не знам защо!

    Коментиран от #11

  • 10 123

    31 8 Отговор
    Тоя шапкар с кво ли се е нагълтал?
  • 11 СиС

    39 4 Отговор

    До коментар #9 от "onq s konq":

    Конче,не е въпроса дали ТИ вярваш или не-има факти и хронология на събития от преди месеци и няколко години-№ 4 ги е описал доста точно и кратко-това е истината.А ти имш правото да вярваш или не-въпрос на избор.

    Коментиран от #20

  • 12 Бесен Язовец

    12 2 Отговор

    До коментар #8 от "ДДР":

    Няма как да стане, те само за пред нас се дървят, а иначе са дупе и гащи и един без друг не могат !
  • 13 да бе да

    29 3 Отговор
    русия се опитвала да убеждава страните членки в нещо си....ами нали самото нато в лицето на столберг заяви , че проблемите между гърция и турция са си техни проблеми и нато няма да се меси . с други думи нато НЯМА да защити гърция от 10 пъти по силната турция която след откриването на въглеводороди в гръцки води започна да има териториални претенция и постоянно да провокира гърция . нато се меси само където амариканскитефирми могат да се наместят в нефтени или газови находища
  • 14 Наблюдател

    14 43 Отговор
    Крайно време е защитниците на Русия са бъдат третирани като руски агенти застрашаващи националната сигурност на България.

    Коментиран от #17, #31

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 руския американец

    6 32 Отговор
    Русия е изядена отвътре. САЩ и Русия са инструменти, с които лобита водят политика за власт над света. Руските фенове странно мълчат, че в Сирия Русия все едно я няма. Там е съюзник с наблюдаващ статут . Сирия който не е решил той не я бомби ама Русия помагала. Пази семейството на Асад и толкоз. И си пази базите. Все едно Сота да си пазят само датчиците в складовете ви

    Коментиран от #22, #25, #47

  • 17 а за

    18 3 Отговор

    До коментар #14 от "Наблюдател":

    защитниците на америка и нато какво ще кажеш ?? хамериканците които се месят в България и имат полигони на родна земя ? путя е вреден за русия и руснаците но америка е вредна за селият свят

    Коментиран от #26

  • 18 Бесен Язовец

    25 5 Отговор
    Русия била агресора!!! а САЩ заплашват половината свят с война а до скоро и с ядрена! Америте разбират само от бой и заплахи Ким го доказа а сега Иран ще потвърди тезата
  • 19 The TRAPPER

    27 5 Отговор
    А краварите какво използват ? Какво приложиха в Япония, Виетнам, Авганистан, Либия, Ирак, Сирия и др. ? - дипломация ли Нато защо го направиха ? Базите по целия свят защо ги направиха ? Половината свят унищожиха и поробиха. Русия кого е закачила ? Ако не беше Русия сега щяхме да носим шалвари и фесове.
  • 20 onq s konq

    9 19 Отговор

    До коментар #11 от "СиС":

    Е бива ли са такива неща рано-рано ...да ме караш да чета глупавия 4?!Ааайде пак да обясня за неразбралите думите на НАТО и самолета на Русия:Ердоган навлезе в Сирия СЪС ВОЙСКА.Нямаше координация като янките със руснаците и реши че може да се направи на американец и да удари руски самолет.Руснаците протестираха И СЕ ВЪЗДЪРЖАХА от военен отговор САМО ЗАРАДИ САЩ.Тогава янките казаха на Ердо-"махай се от Сирия-нямаш работа там"!Е не...сякаш му казаха "стой там и трепи наред".И тогава вече САЩ вдигна ръце от Турция и каза "Ами тогава оправяйте се".ЗАЩОТО НАТО Е ОТБРАНИТЕЛЕН,А НЕ НАПАДАТЕЛЕН СЪЮЗ и никоя членка няма право да използва авторитета на пакта ЗА ЛИЧНИ САМОРАЗПРАВИ!!!Дано ти е станало ясно и на тебе:)

    Коментиран от #23, #28, #63

  • 21 абс

    15 5 Отговор

    До коментар #1 от "Dhjfrthhg":

    и хитлер така викаше...!!!

    Коментиран от #106

  • 22 НКВД

    15 6 Отговор

    До коментар #16 от "руския американец":

    Хаха разбирасе че пази базите то те са целта на агресора от Запад! И то доста добре се справя със задачата на пазач Русия в Сирия САЩ и алчна З.Европа щяха да са влезли 10пъти досега ако не беше Русия! Русия сложи палец на САЩ в Сирия
  • 23 не си кон а

    19 4 Отговор

    До коментар #20 от "onq s konq":

    магаре...нато бил отбранителен съюз...е коя страна членка отбраняваха щатите,англия и франция като бомбандираха сирия ?? това си беше точно нападение и то БЕЗ резолюция на ООН !! и точно нато се разправя с по-слабата сирия. за първи път чувам самолетоносачите да се ОТБРАНИТЕЛНО оръжие действайки на хиляди километри от америка
  • 24 Българин

    9 19 Отговор

    До коментар #2 от "Дони":

    Ако не беше Стамболов щяхме да бъдем Задунайска губерния, ти отдавна щеше да си умрял от Боярищник, а синовете ти щяха да са загинали. Единият в Украйна, другият в Сирия.

    Коментиран от #33

  • 25 СССРБАРЕТА

    15 6 Отговор

    До коментар #16 от "руския американец":

    миналата година Русия обяви изтеглянето си от Сирия! В момента Русия пази само и единствено своите военни бази всичко останало е помощ с инструктори и военна техника !!!
  • 26 Наблюдател

    7 22 Отговор

    До коментар #17 от "а за":

    Ние сме членове на НАТО и ЕС и това не подлежи на ревизия.

    Коментиран от #32, #36

  • 27 Ksaniba

    17 6 Отговор
    Империята на злото да се пробва срещу Русия тогава... Кравари, индианци, жабари, усраинци, хитлерюгенд, островните маймуни срещу Православната Цивилизация... Хайде де... Страхливци в памперси.

    Коментиран от #42

  • 28 СиС

    19 4 Отговор

    До коментар #20 от "onq s konq":

    Конче-не ме разсмивай..Причини може да има много за позицията на НАТО в случая Турция-Русия---НО резултата беше един----оправяйте се сами..и ако руснаците бяха ударили Турция,какво щеше да прави НАТО след като официално е заела тази позиция??? Нищо не казваш за проблема Гърция и Турция-пак е отбранителна позиция на НАТО-??? Ами къде е тази отбранителна доктрина при нападането на суверенни държави от Алианса---БЕЗ РЕЗОЛЮЦИЯ НА ООН-да ти ги изброявам ли тук??? Айде стига вече с НПО-лозунги---Нямам време за спорна дискусия-но се надявам сам и честно да си отговориш на въпросите ми.Лек Ден.
  • 29 goni

    9 3 Отговор

    До коментар #2 от "Дони":

    Съмнявам се че тоя би могъл да научи турски! Просто щеше да е неграмотен!:)
  • 30 Kcaniba

    6 25 Отговор
    Русия е заплаха за националната сигурност на България!Руските слуги , особено тези във властта, които изпълзява,като змий на слънце тези дни трябва да се махнат час по-скоро!Обвързването на икономиката ни с Русия,води до мизерия, корупция и недоверие! Антибългарите нямат място в Родината ни!

    Коментиран от #41, #61

  • 31 123

    16 6 Отговор

    До коментар #14 от "Наблюдател":

    Крайно време е защитниците на фащ да отидат в Белене

    Коментиран от #38, #101

  • 32 а бе трол

    7 6 Отговор

    До коментар #26 от "Наблюдател":

    не се опитвай да слагаш в една кошница нато и ЕС !!! ние като европейци имаме нужда от ес и това наистина не подлежи на ревизия но ЕС ТРЯБВА да напусне нато и сам да се грижи за сигурността си...дори и меркел и морегин вече открито го заявяват...това го кажи на шефовете си от козяк и на англетата.а нато е въпрос на време да залезе....конфликта между гърците и турците ясно показва , че не можем да разчитаме на нато да ни пази от апетита на ердо

    Коментиран от #37

  • 33 Бай хой

    9 4 Отговор

    До коментар #24 от "Българин":

    Даааа стамболов. Толкова бе полезен ч дори се пробваха да го размножат с калъчката. Та за предателите толкоз.

    Коментиран от #35

  • 34 лилипутин

    5 8 Отговор
    просия мизерна кочина.Само от здрав пердах разбират това северно дивашко азиатско + техния гном.
  • 35 Българин

    5 13 Отговор

    До коментар #33 от "Бай хой":

    Предателите сте русофилите, които избивахте българските патриоти като Стамболов.
  • 36 123

    11 4 Отговор

    До коментар #26 от "Наблюдател":

    Окупирани от нато
  • 37 Наблюдател

    6 19 Отговор

    До коментар #32 от "а бе трол":

    Само предател може да е против членството на България В НАТО. Къде са бъдем, с руската кочина и Путин ли?

    Коментиран от #40

  • 38 Наблюдател

    5 13 Отговор

    До коментар #31 от "123":

    Крайно време е русофилите да си стегнете багажа за кочината.
  • 39 Граф Монте Христо

    22 3 Отговор
    С три стари СУ 25 И 3 броя МИГ 29 от 70-80 те години на миналия век, които са в движение и то на 50% боеспособност, този генерал мисля че не е в час, относно нас източноевропейските армии. Вярно по времето на Варшавския договор бяхме ту 2 ра ту 3 та сила по мощност след руската армия, с около 400 бойни самолета и няколко хиляди танка и много установки ес 300. Но всичко изгни, а което не изгни се продаде за жълти стотинки на арабския свят. Тоя генерал да даде поне един самолет и един американски танк и тогава да говори за единство. Единство с голи пат.и на фронта не се постига...

    Коментиран от #44

  • 40 а бе трол

    8 3 Отговор

    До коментар #37 от "Наблюдател":

    един 500 млн ЕС няма нужда от организация като нато !! ес няма интереси по целият свят и както писах щом германия заговори за европейска армия значи това ще стане ! не представяй нато като гарант за нашата сигурност след като не ми отговаряш как нато защитава гърция от агресията на турция с думите...ами оправяйте се помежду си !!

    Коментиран от #45

  • 41 Румяна Костова

    7 5 Отговор

    До коментар #30 от "Kcaniba":

    Да,да,и аз това слушам в руските медии,,Ей сега да се оправим Сирия и ще се насочим веднага към България"Има различни фобии и много от тях успешно се лекуват от психолози и психиатри.Що не опитате и с русофобията,за да спите спокойно и да не ни плачете тук.
  • 42 Българин

    6 12 Отговор

    До коментар #27 от "Ksaniba":

    Да каква православна цивилизация говориш българофобе? Грузия и Украйна да не би да са в ислямската цивилизация? Или за вас, националните предатели в Православната цивилизация влизат единствено, тези, които се подчиняват сляпо на Русия и лижат всекидневно руски задници?

    Коментиран от #108

  • 43 nNn

    3 9 Отговор
    Ех братушките милите толкова се радваха на силата и мускулите, че им закърняха мозъците, и сега е въпрос на време да им атрофират и мускулите:) Но янкито е прав тези освен от сила от друго не вдяват:)
  • 44 по добре

    12 4 Отговор

    До коментар #39 от "Граф Монте Христо":

    е не американците да ни дават...щот ако им подадеш пръст ще ти отхапят...а ние сами да се въоръжим но умно !! на нас ни трябват силни ракетни войски с300 с400 с.... с които можем поне да неутрализираме самолетите на турците . освен това да се върне казармата но за около 3-4 месеца колкото младежите да се научат да държат автомат. може и с малко пари похарчени разумно да постегнем отбранителната си сила аааа и без ф 16 5 ръка

    Коментиран от #48

  • 45 Наблюдател

    4 10 Отговор

    До коментар #40 от "а бе трол":

    Руската гледна точка е известна, няма нужда да я повтаряш. А, че си руски трол е повече от ясно.

    Коментиран от #52

  • 46 :D :D

    8 2 Отговор

    До коментар #6 от "Kcaniba":

    Приятел, да не слънчаса нещо?!

    Коментиран от #71

  • 47 Румяна Костова

    10 6 Отговор

    До коментар #16 от "руския американец":

    Видях колко е изядена от вътре Русия на парада на 9-ти май и шествията на Безсмъртния полк,които всяка година са ро-многобройни.Тава значи,, Помним героите си и също ще защитаваме родината си ,ако се наложи"Че кой е казал ,че в Сирия няма руска присъствие?Има главно авиация,но и пехота също.И все пак американската е повече.Руснацине казват ,че САЩ имат в Сирия около 3000 военни.На бройката варира,тъй като има движение от лагерите,разположени в съседните на Сирия страни.
  • 48 Граф Монте Христо

    16 5 Отговор

    До коментар #44 от "по добре":

    Напълно съм съгласен за връщането на казармата поне 1 година. Но без авиация няма армия. Можем да купим от руснаците няколко ескадрили около 200 самолета чистак нови и поддържани до блясък изтребители МИГ 23 за жълти стотинки. Единственият проблем е съвместим софтуер, но той може да бъде монтиран от полски и унгарски специалисти. В момента самолетите ни също не са съвместими с НАТО, но този проблем със софтуера го имат и в немската авиация.

    Коментиран от #51

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 политолог

    11 2 Отговор
    А как НАТО решава проблема между Турция и Гърция,как защити Кипър-нещо ми е мътно
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 не наблюдател

    6 2 Отговор

    До коментар #45 от "Наблюдател":

    а американска подлога си...защо позицията ми европа сама да гарантира сигурността си да е руска ?? като икономика европа е по-силна от щатите....имаме и добро военно производство ...какво лошо има да сме независимо от америка или на теб ти харесва да си американски пудел ? колко струваха на френският данъкоплатец бомбандировките на макарон в сирия за да угоди на тръмп? защо трябва да има окупационни американски войски в европа ?
  • 53 termiNATOr

    2 7 Отговор
    Глупавата политика на самозалъгване и лъжи за някакво щещеще величие на мижетурката путкин е изключително мотивираща усъвършенстването на НАТО.

    За радост на рубашко-тюбетейките от Долно Българево плановете са и Беларус да е член на РС.НАТО.

    Коментиран от #58

  • 54 Браво

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "мисли на един обикновен човек":

    Мислите ти се споделят от милиони, а скоро и от милиарди хора по света.
  • 55 ЖША

    9 2 Отговор
    Нато беше създадено заради заплаха от Варшавския договор . Той вече отдавна се разпадна !!!! А защо не се разпадна тогава и Нато !!! Ясно е че Нато правят така че да са далеч от конфликтите който разпалват.
  • 56 677

    12 1 Отговор
    САЩ разбират от потъпкване на международното право, от незачитане на ООН и от световен рекет чрез създадените от тях Световна банка, ММФ и НАТО, това е, няма повече какво да говорим!
  • 57 Bingo

    2 14 Отговор
    Като гледам съотношението на плюсовете и минусите ми става ясно защо държавата ни е на това дередже. Докато русофилите са мнозинство ще си кретаме все на дъното в Европа. Надявам се поне повечето да са на пределна възраст че до десетина години да пукнат, че да почнат нашите деца градежа на нова България чиста от руски подлоги. Измислената "Демокрация" по Руски модел си я заврете знаете къде. През 89-та трябваше всички комунета да ви натовариме до девето коляно на кораби и да ви натирим към любимата ви Русия да си живеете в мизерията в каквато сте свикнали. Ама така щяхме да паднем на вашето ниво от 44-45-та когато избихте цвета на нацията ни.

    Коментиран от #103

  • 58 Бай хой

    6 4 Отговор

    До коментар #53 от "termiNATOr":

    То през всв беларус бе в коалицията на германия. И кво от това? Червено знаме над райхстага. Т34 при бранденбургската врата. Понял?
  • 59 Mi6osp

    11 3 Отговор
    Ким Чен Ун показа на дело,не на думи,че америкаците разбират само от сила.
  • 60 IDIL

    9 4 Отговор
    НАТО-Национална американска терористична организация САЩ-Сащисани американски щрауси, гнездото на злото
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 човек

    6 5 Отговор
    ЕС се разпада, същото става и с НАТО. И дано по-бързо се случи, че човечеството да си отдъхне от войни!
  • 63 Стамат

    10 7 Отговор

    До коментар #20 от "onq s konq":

    Ало промития къде ги четеш тези глупости бре. Заповедта за свалянето на руския самолет дойде от някакъв тегав кравар за да се види реакцията на Путин .После и турският генерал който е дал пряката заповед някак си изчезна Е разбраха ли тогава руснаците от сила .Май не им се сбъднаха мокрите сънища на алчните кравари .Тъпака Ердоган се довери на съюзниците си и какво стана благодарение на тях после ходи наведен половин година И кой му изправи кръста Путин .Не бяха краварите .И като си видя псевдо съюзниците що за стока са отиде от враговете им С400 да купува .За краварите като изключим Израел и Великобритания всички други държави са бушони за тях И след последните бомбардировки над Сирия руснаците разбраха ли от сила бе .С ПВО от 70 те свалиха повече от половината им модерни ракети хахахаха Само от сила разбирали .Ако не си чел история би трябвало да те позная по феса на главата безродник.

    Коментиран от #64

  • 64 Рублите не миришат

    5 6 Отговор

    До коментар #63 от "Стамат":

    Стамате , всичко свалиха , не половината . И на съюзниците и на Израел . Айде сега пийни един чай от маточина, че си се запенил нещо

    .

    Коментиран от #66

  • 65 Най-Великата страна USA.

    6 14 Отговор
    Много точен,коментар на Бен Ходжис.
    Справка и Чечения и Афганистан.След като видяха ,че немогат да вземат двете война,руснаците се изпариха оттам.След като позорно,бяха бити от муджахидините,след като понесоха свръх загуби в Чечения,какво стана! Ще ви кажа:КРОТНАХА СЕ! В Сирия така,ще стане а по-късно и в Измислените ДНР и ЛНР.
    Въпросът е САЩ да не отслабват примката около връта им. И за САЩ е трудно да играят навсякъде,разберете го,но само и единствено те могат да помогнат на онеправданите народи.
    Подкрепа за борещите се против Асад
    Подкрепа за Украйна
    Хитра постановка спрямо Северна Кореа,(целяща свалянето на режима и Обединение на корейския полуостров).
    Категорично отказване на Иран от ядрена доктрина,ако не желаят с добро,възможно е и Война,кораби и самолетоносачи в пълна бойна готовност за изпреварващ превантивен удар по Русия,в случай,че скочат заради аяатоласите да се правят на смели(не вярвам,да си рискуват матушка,заради едни иранци).

    Коментиран от #67, #77, #78

  • 66 Стамат

    6 2 Отговор

    До коментар #64 от "Рублите не миришат":

    Мога да се успокоя само от чая на жена ти но само при условие че ти не си гей.
  • 67 любопитен

    11 4 Отговор

    До коментар #65 от "Най-Великата страна USA.":

    Сънуваш и пръстите ти са в контакта?
  • 68 Българин

    7 10 Отговор
    Русофил =българофоб и национален предател!

    Коментиран от #76

  • 69 Да уж

    4 1 Отговор
    Не разбрах, какво има впредвид генералът, защото всеки, който искаше да покаже на Русия своята сила, се е прибирал, като побито куче у дома си или, по точно, ... не се е прибирал въобще.
    Не познават световната история, за това са тия приказки.

    Коментиран от #104

  • 70 Да уж

    6 2 Отговор
    Те са се притеснили от мирния "Безсмъртния полк", 😀че някои вдигнаха рев до небето, че е демонстрация на сила от страната на руснаците...Ами, да....силни сме, защото ние сме единни. За разлика от другите народи, ние се учим от грешките си.
  • 71 Kcaniba

    2 2 Отговор

    До коментар #46 от ":D :D":

    укрокозяшки трол е - пиши го слънчасал!!!
  • 72 по темата

    6 5 Отговор
    Сила демонстрира Наполеон, и Руснаците направиха парад в Париж

    Сила демонстрира и Хитлер, и Руснаците се разходиха до Берлин

    Да не се правят на силни джендърите отвъд океана, щото Руснаците им писна да правят паради в столиците терористите, които ги нападат, и са решили, следващата да бъде превърната в пустиня, за да не се налага да ходят до там.

    Коментиран от #84

  • 73 по темата

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "Kcaniba":

    Така е Империята на Злото избива милиони хора по целия свят, защото си мисли, че е недосегаема на Хамериканския Континент, но това вече е без значение за ракетите, които с радост ще я превърнат в пустиня, за което целият свят ще празнува ликвидирането на терористичната държава Сащ.

    Коментиран от #75

  • 74 юрист

    5 4 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: Русия иска да убеди членките на НАТО, че алиансът не може да ги защити...“ Абсолютно вярно. Неслуйно считам лицата, които пишат точно това 1:1, за руски платени шпиони. Няма как един човек да поддържа във времето тезата в цитата, при наличие на подписани международни договори от страна на България, ако не е материално стимулиран умишлено да пропагандира тази руска държавна теза. В същия момент, същите хора и дума не обелват, че русия е лидер в РУСКИЯТ ВОЕНЕН СЪЮЗ одкб и съвсем не е “сама и беззащитна“ пред НАТО или спрямо друг военен съюз- напр. африкански или азиатски. Такова двуличие не е характерно за обикновения българин, а само за платените руски коментатори.
  • 75 Kcaniba

    4 4 Отговор

    До коментар #73 от "по темата":

    именно!!!
    империята на злото - фащ!!!
  • 76 Стамат

    5 3 Отговор

    До коментар #68 от "Българин":

    За човек който не познава и не признава българската история е доста цинично да пише под името Българин . Руснаците са ти свалили феса от празната ти кратуна много преди да се родиш а господарите ти кравари те направиха тъп консуматор = на роб .И математиката като историята не ти е сила .Това че пишем против алчните американци не означава че сме българофоби.

    Коментиран от #85, #94

  • 77 Да уж

    5 3 Отговор

    До коментар #65 от "Най-Великата страна USA.":

    Не е за вярване, каква глупост е това.
    Просто не може да бъде, че в България вече има хора до такава степен неграмотни!!!
    Къде е Афганистан и къде Чечня?
  • 78 Kcaniba

    2 3 Отговор

    До коментар #65 от "Най-Великата страна USA.":

    хапчета?!?!
    Много слънчотрол е днес!!!
  • 79 стоян георгиев

    3 5 Отговор
    тва дето го казва въпросния генерал е фундамента на всичко.диктаторите разбират само от сила за тях дискусията е празна работа и въобще не работи.единственото от което разбират е силата.на сащ и трябваха бая годинки за да го разберат при путин,лошото е че и при ердоган ще се стигне до същата ситуация!
  • 80 Cvetan Peevski

    0 10 Отговор
    Отново го казвам -- тук Българи няма . Има американски и руски подлоги . Надпират се да докажат , коя бомба била по-хубава . А Нато е военно формирование . Значи служи за отбрана и за нападение . Както и Варшавския договор едно време .

    Коментиран от #81

  • 81 Да уж

    4 3 Отговор

    До коментар #80 от "Cvetan Peevski":

    Именно, едно време. А сега? Едно време един военен блок, срещу друг, а сега? Един блок от страни срещу кого?

    Коментиран от #86

  • 82 Морук

    6 2 Отговор
    Дааааа .за туй ли ограбвате хората по целия свят.каде за вода къде петрол.после ги учите на демокрация.съсипахте цели държави.подържате конфликти после.продавате им оръжие.за да им цоцкате от ресурсите.и да си тресете дебели те задници във големите луксозни коли големи подредени къщи.ааа да не забравим.вие изобщо не използвате сила.обикаляте света с маслинови клонки,
  • 83 Морук

    3 2 Отговор
    Приятел ние сме подлоги така и така.американци и руснаци си имат граница ми да одят там да си мерят чий е по голем.какъв чеп търсят тука

    Коментиран от #91

  • 84 русия е джудже

    4 6 Отговор

    До коментар #72 от "по темата":

    САЩ са най-богатата държава,най-развитата ,най-технологичната и с най-модернизираната армия за всички времена.Мислиш ,че ще позволят на някакви кремълски джуджета с допотопна военна техника и без никакво световно влияние ,да се разхождат до където и да било бе ватник ?

    Коментиран от #99

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Българин

    4 6 Отговор

    До коментар #81 от "Да уж":

    Срещу агресивната руска кочина, която е заплаха за човечеството.

    Коментиран от #89

  • 87 Баща небесен за всички хора

    1 2 Отговор
    Русиа господар на планетата Ванга

    Коментиран от #90

  • 88 ****

    8 1 Отговор
    Ами айде да ги видим как ще действат със сила в Русия,че нещо не ми е ясно,то на думи е лесно,докарват го,но забравят,че не стоят камилари стещу тях и след това останалият свят трябва да произвежда памперси за тях.
  • 89 Да уж

    2 1 Отговор

    До коментар #86 от "Българин":

    И как е там, разкажете, сигурно сте я посещавали тази кочина.😀
  • 90 Да уж

    7 3 Отговор

    До коментар #87 от "Баща небесен за всички хора":

    Русия е трън в очите на цялия "цивилизован" запад. Защо ли? Затова, че в морално отношение тя е недостижима за тях. Русия никога, за разлика от запада, не колонизирала територии, не ги ограбвала и не превръщала в роби населението на тия колонизирани територии, винаги новоприсъединените територии са превръщали в по богати от московските,
    никога в Русия не действала инквизиция такава, каквато на запада, фашистската идеология е рожба на западния свят, никой не може, като руснаците да се жертват в името на другите. Лицемерие, иизуитство, лукавство на запада винаги е било пускано в ход, за да се оклевети Русия. Ние не действаме така. Просто ще казваме истината, с доказателствата. Няма да се уподобяваме на антихристите.

    Коментиран от #92

  • 91 Да уж

    6 3 Отговор

    До коментар #83 от "Морук":

    Американците тук правят военни бази. Доколкото знам, надявали се в България, че покрай тия бази, ще живне икономиката на някакви селца и паланки, ама не - даже водата се носи от америка , както писаха в преса.
    Руснаците тук купуват и инвестират, почиват по морето, наливат пари в икономиката на България. Това е отговора на ваш реторичен въпрос.
  • 92 САНКЦИИТЕ ВЪРШАТ РАБОТА ЯВНО

    1 7 Отговор

    До коментар #90 от "Да уж":

    Всяко твое изречение е долнопробна пропагандна лъжа втълпена в малкото ти руско мозъче още в корема на избягалата от "руската прелест" твоя майка. И то още преди санкциите. Сега всеки руснак успял да открадне $ 100 000 бяга презглава от "ничтожная". Скоро ще маршируват по руските улици милионите от "Гладния полк" и ще носят снимки от готварските книги.

    Ама ти си седиш под натовския чадър и бълваш ли бълваш антибългарска диария. руснак е диагноза на болшевишки джихадист-травестит. И полов и ментален и духовен.

    Коментиран от #96

  • 93 БЪЛГАРСКИ БУНАКО

    6 1 Отговор

    До коментар #85 от "Българин":

    МЕРИ СИ ПРИКАЗКИТЕ ЧЕ ША СЪНУВАШ РУСКА ТПОЙКА В ЗАДНИКА ВИ....
  • 94 Вили

    1 7 Отговор

    До коментар #76 от "Стамат":

    Русия ни освободи от турците, за да ни направи руска губерния. През 1885 г. Сърбия ни нападна със съгласието на Русия. В 1916 г. Русия ни нападна откъм Добруджа. В 1944 Г. Съветската армия окупира България, и по заповед на Сталин бяха избити десетки хиляди български граждани.
  • 95 Няма ли кой

    5 1 Отговор
    Да изрине този смрадлив краварник. Вони,та не се трае.ТА,НЕКА KCANIBA НИ ПОЯСНИ,С КАКВО ТОЧНО ГО ИЗЛЪГА И КОГО И С КАКВО ЗАПЛАШВА РУСИЯ. ИЛИ СИ ДРАСКА,ЗА ДА НЕ ЗАСПИ.
  • 96 Да уж

    3 2 Отговор

    До коментар #92 от "САНКЦИИТЕ ВЪРШАТ РАБОТА ЯВНО":

    😀😀😀😀
    Всичко мога да бълвам, само не е нещо срещу България. Това е любимата ми страна. И най големите ми приятели са българи. Пиша за запада. Не смятам България за западна страна.
  • 97 Лопе де Вега

    1 4 Отговор
    В казармата разбрах колко тъпи са фуражките... Дойде време да разбера, че това е повсеместно! Тогава със същия патос слушах колко лоши са НАТОвците, сега обратно?! Аман от пропаганда! Ама какво искаш от генерали, които май управляват не само нас?! "Колко трябва да са ти изпили мозъка, за дастигнеш дотам". Нищо лично! Варшавски казармен лаф!
  • 98 Добрутро

    1 1 Отговор
    гусин генерал, радостно е, че най-после видяхте очевадното - след 30 лазарника комун-милиционерски "демократичен" преход!!!
  • 99 Морук

    2 3 Отговор

    До коментар #84 от "русия е джудже":

    Глупак си се родил.и такъв ше си отидеш.май гледаш дамо бнт
  • 100 Симо

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "Dhjfrthhg":

    Давайте де. Пробвайте се. За 30 минути Русия ще освободи света от най големия паразит на планетата. От САЩ ще остане само сгур и пролив между Канада и Мексико.
  • 101 Kpaйно

    3 2 Отговор

    До коментар #31 от "123":

    време е да почнем да ви цепим рубладжийските милиционерски тик.ви с окопните лопатки, та Белене ще ви се види направо мечта. Или да ви затваряме по стадионите както ген. Аугусто Пиночет Угарте се разправи с русифилистичната чума. Понял, трол?

    Коментиран от #109

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 До Bingo

    1 1 Отговор

    До коментар #57 от "Bingo":

    Не се мамете от съотношението на плюсовете и минусите, тук 2 трола с няколко IP адреса заработват всекидневно копейки. А и публиката на сайта е главно от неграмотни рубло-милиционерски лузъри, съдейки по граматиката, правописа и "дълбоките" мисли. Иначе сте прав, ама 1989 идеи като вашите се квалифицираха като "екстремизъм" от милиционер-десарската псевдо-опозиция.
  • 104 микропуйло

    3 1 Отговор

    До коментар #69 от "Да уж":

    Да уж, рАЗИЯтский троле:

    впредвид
    побито
    а то и да уж

    Е, поне си се научил да слагаш ПЪЛЕН ЧЛЕН където му е мястото. Аре марш в торфищата на маЦква река, дето так волно дъйшит челавек!

    Коментиран от #105

  • 105 Да уж

    1 0 Отговор

    До коментар #104 от "микропуйло":

    😀😀😀😀
    Не е добре така откровено да демонстрирате своята интелектуална импотентност.
    Когато няма аргументи, човекът започва да търси правописни грешки. Това е моветон. Още повече, да търсиш такива при чужденец.
  • 106 Cvb

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "абс":

    Хитлер беше велик! В момента Русия съжалява , че нещата тогава не се развиха по различно като коалиция с Хитлер. Колкото до момента единствено Русия е спасението на Балканите. Германия падна и Германия в момента не е същата! Zig Hail Russia е фразата в момента
  • 107 Наблюдател

    3 1 Отговор
    Русия е Велика ! Българските джендъррусофобчета само блеят , като загубили се овце !
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Generalissimo FRANCO

    0 0 Отговор
    На # 1 : ...само с бой не става. Трябва и малко education ! На # 2 : прав си ! Затова трябва да сме по-смирени ! На #1 и #2 : ...Бойко снема мораториума от АЕЦ Белене ! Това е новината на годината ! Господ е Българин ! Останалото е мълчание...(Шекспир)
  • 111 Манго Мангала

    1 1 Отговор
    ...абе хора , кажете му американец и повече не го обиждайте...
  • 112 Kcaniba

    2 0 Отговор
    Вива Пиночет!