Last news in Fakti

17 Май, 2018 14:10 8 566 54

Израел убива палестинци, защото нямало места в затворите

  • израел-
  • газа-
  • палестинци-
  • скандално-
  • изявление-
  • убийство-
  • клане-
  • михал мааян

Изявлението беше подложено на остри критики

Израел убива палестинци, защото нямало места в затворите - 1
Снимка: БТА/ AP

Представителка на израелското правителство направи шокиращо изказване за клането на палестинци в ивицата Газа. Десетки палестинци, сред които жени и деца, бяха убити от израелските сили на реда. Протестът бе заради преместването на американското посолство в Ерусалим.

Говорителката на израелското външно министерство Михал Мааян беше попитана от журналист на RTE защо израелските войници убиват палестински граждани. Тя отговори, че Израел „не може да вкара всички тези хора в затвора“, предаде „Дейли Сабах".

Изказването й веднага предизвика вълна от възмущение в социалните мрежи. Международната общност разкритикува Израел заради жертвите в ивицата Газа. Районът от десетилетия е размирна зона, но напрежението ескалира до червено след преместването на посолството.

С преместването на посолството си Съединените американски щати признаха Ерусалим за столица на Израел. Доналд Тръмп стана първият американски президент, взел това решение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El comandante

    85 15 Отговор
    Убивай мошета спаси Палестина!!!!

    Коментиран от #27

  • 2 Kcaniba

    111 5 Отговор
    т.е. използват опиър на нацистите, които убиваха евреите, защото нямало място в концлагерите!!!!
    Имената се менят, геноцида - не!!!!

    Коментиран от #6

  • 3 мъка

    80 2 Отговор
    Той и Хитлер така е нямал места в затворите.
  • 4 градски

    9 76 Отговор
    Путин и ушанките са виновни.
  • 5 УЖАС

    112 14 Отговор
    ТЕЗИ ВЕЧЕ НАДМИНАХА ХИТЛЕР ПО ГЕНОЦИД И ВОЕННОПРЕСТЪПЛЕНИЯ!!!!!!.....НЕ Е ИСТИНА КАКВА ЗЛОБА И ОТМЪСТИТЕЛНОСТ ПРОЯВЯВАТ КЪМ ПО-СЛАБИ И БЕЗЗАЩИТНИ!!!!!

    Коментиран от #11, #18, #54

  • 6 мъка

    18 1 Отговор

    До коментар #2 от "Kcaniba":

    Изпревари ме

    Коментиран от #7

  • 7 Kcaniba

    13 0 Отговор

    До коментар #6 от "мъка":

    Извинявай.
    Сл. път бъди по бърз ;)
  • 8 Иванов

    61 6 Отговор
    Разбира се, че Йерушалайм е столица на Исраел. А и един куршум е къде- къде по евтин от година в затвора. Пак нещата опират в икономиката. Примерно палестинцити ги стрелят, а нас ни морят с глад и мизерия. Отвреме навреме погалят Кратун и дадат някоя грамота на Цвичко и тези двамцата стягат фискалната политика, така, че човек даже не може и да диша. После ще кажат- Не бяхме ние! Море, вие сте, даже и поименно ви знаем кои сте- двата клона на Ротшилд в щатите и Франция и разни Ран, Ът и други явни и тайни жидове и шабесгои, да не ги изброявам всичките, защото списъкът е бая дълъг.
  • 9 Ужас...

    94 3 Отговор
    Ужас...това е пълно безумие. И всичко стана заради САЩ-решили те, че няма да се съобразяват с никой. А на евреите само това им трябва..Какво става с този безумен свят бе...А иначе пият за концлагерите...Къде са сега реакциите"на цивилизованият свят"--КАКВО Е ТОВА ЛИЦЕМЕРИЕ... Оказва се че същият този цивилизован свят са най-големите тирани-диктатори и убийци..

    Коментиран от #49

  • 10 Българина

    45 2 Отговор
    То и в нашитв затвори е пълно с плъховв, но баш еврейна сорос не дава, ще скочат бхк, ообщество и америка срещу България, аретте и още 100 юдейски организации. А съм за да трепем плъховете отпреди раждането им превантивно тихо и кротко с химическа кастрация. Плъховете са проказа за всяка държава, която трябва да се изкорени иначе ще останем без монаси, докотори и кой ли още не които ше са в затвора а плъховете сорос ще ги въди и тори
  • 11 Тоя геноцид за нищо го нямате

    14 51 Отговор

    До коментар #5 от "УЖАС":

    Никой нямаше да ги Барне тези беззащитните ако не протестират на границата с цел да я преминат и да убиват неверници ако опитват да нахлуят в Египет резултата едва ли ще е по-добър освен това с камъни и бутилки с гориво може да се убие човек и 60 от десетки хиляди не е геноцид още повече че имат най-висока раждаемост в света това ако е геноцид сега Германия щеше да се казва Израел а Турция щеше да е Армения но разбира се Турция отрича да е геноцид все пак 60души са повече от стотици хиляди
  • 12 Българина

    52 5 Отговор
    Нещо санкции реолюции?!?! А да забравих, ит днес нови санкции срещу Русия! Смятайте колко са самоуверени юдеите щом не им пука да кажат истината на гоите, че са сган за трепане, все пак талмуда е тяхната библия, а там пише че гоите са тор, пък ние 48! Хил изрода спасихме
  • 13 Маркс

    55 8 Отговор
    Мразя ги по рождение, но в началото не знаех защо. Като пораснах разбрах и смятам , че някой трябва да довърши работата на Фюрера.
  • 14 бббббб

    36 2 Отговор
    Почвам да се чудя дали бог е спасил евреите от Рим или дявола?!?!?
  • 15 Бесен Язовец

    35 2 Отговор
    ООН отново 🙉🙈🙊 после що имало радикален ислям
  • 16 ГосТ

    27 4 Отговор
    Ясно е, че хамерите са си дупе и гащи с чифутите. Сега останалия свят трябва да ги спре. В израел трябва да се действа с биологично оръжие. Дискретно. Путинката нема ли некой щам в ръкава, добри вирусолози имат,и знаем че не работят за ваксина срещу СПИН. Както са нагъчкани там,много добре ще им дойде некоя нова модификация на ебола.

    Коментиран от #20

  • 17 Нищо общо с геноцид

    12 44 Отговор
    Евреите не са убили и 50К палестинци общо освен това има множество атентати от палестинци и някои ги мразят в червата а турците които са убили към милион арменци които са в пъти по-добре от палестинци и нацистите които са убили няколко милиона евреи ги възхвалявате до небесата и се броите християни дори да оставим историята наскоро Турция нахлу в Африн уби към 5К кюрди от които според турците 289-500 цивилни без да са хвърляли камъни на границата и да опитват да преминат тогава ООН къде беше някой да го нарече геноцид?

    Коментиран от #21

  • 18 Расулюлах

    29 2 Отговор

    До коментар #5 от "УЖАС":

    Ти да видиш ротшилд и компания кви ги вършат на фондовите борси и що измами правят там лошо ше ти стане...само да ти кажа че цените на квото се сетиш зависят от това какво се наговорят едни 10 човека у целия свят и надолу по пирамидата всичко изпълнява заповедите...няма никакъв свободен пазар цената зависи от тва ко ше каже ротшилд и компания...още сега петрола може да стане 120 долара и нищо не може го спре това или 150 и така...с една дума евреите определят колко ще си беден
  • 19 Пламен

    43 4 Отговор
    Не трябваше да Ви спасяваме, ако знаехме какви, ще станете???!!!
  • 20 Расулюлах

    8 12 Отговор

    До коментар #16 от "ГосТ":

    Ма кво да има путинката като тои дава мило и драго за юдеите?та нали олигарсите му са юдей нали сталин спомогна да имат юдеите държава...аз не зная защо иран ирак либия сирия египет когато бяха силни преди десетилетия не нападнаха дружно юдеите и да ги изтрепят

    Коментиран от #26

  • 21 Подлого!

    12 2 Отговор

    До коментар #17 от "Нищо общо с геноцид":

    50 хиляди на година да!

    Коментиран от #24

  • 22 Расулюлах

    25 7 Отговор
    Юдеите трябва да бъдат ударени с ядрено оръжие а преди това да има сухопътна офанзива от милиони арабски воиници и да ги изтрепят
  • 23 НКВД

    16 4 Отговор
    В лагерите на смърта през ВСВ война са избити не повече от 1,5 мил.полски евреи др.са руснаци записани под еврейски имена до 6 мил!
  • 24 Мазен лъжец

    6 11 Отговор

    До коментар #21 от "Подлого!":

    Какви 50хил на година ако бяха толкова щеше ли да увеличават процента си в Израел да протестират на границата с Израел да имат най-висока раждаемост и прираст в % в Газа не Бангладеш или някоя африканска страна а Газа
  • 25 ДО СЕЛЯНИНА С КОНЯ

    22 1 Отговор
    А иначе много ЗНАЯТ като видят свастики някъде по света???
  • 26 ГосТ

    16 6 Отговор

    До коментар #20 от "Расулюлах":

    И ти си прав, те руснаците са контаминирани и те яко. Знаят къде да се мушат мушетата. Хубаво, фюрера беше почнал с хигиената, толкова бани беше направил човека,а ние го плюем. Тая мърсотия,дето я правят арабите в Европа, чифутите десеторно повече правят.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Никога не е бил

    23 5 Отговор

    До коментар #27 от "Izrael e velik":

    Няма и да бъде! ;) ... просто няма данни за величие, с мошенничетво, лукавост, алчност и несправедливост, никой не е станал велик.

    Само ДОБЛЕСТ може да те направи велик, а иСраел не притежава такава!
  • 29 ГосТ

    18 3 Отговор
    Добре бе,нали мюслите искат джихад,какъв по подходящ противник от чифутите. Да се организират и да ги почват. Битката за Йерусалим, вярно този път няма да е с християни а с някви мелези които са налазили Йерусалим , но какво по добро от това до изчистят свещеният град.

    Коментиран от #36

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Стефан

    5 12 Отговор
    Не че подкрепям еврейте, но това рано или късно щеше да се случи поради следните причини:
    Безконтролна раждаемост, липса на храна, вода, работа, образование, доходи и др. ще доведе до изчерпване на ресурсите необходими за живот.
    Масата народ ще тръгне към държави които имат ресурси рано или късно.
    Как ще бъдата спрени - или с конвенционални оръжия или с т. за масово унищожение.
    ТРябва да се вземат мерки да се спре б-та раждаемост, но ООН нарочно не иска да вземе...
  • 32 Хехехе....

    3 13 Отговор
    Сигурен ли си в крайния резултат? Кой кого ще изтрепе? Та арабите вече няколко пъти опитаха и резултатът беше винаги плачевен (за тях, разбира се....)

    Коментиран от #39

  • 33 Гост

    24 4 Отговор
    Всички несгоди и страдания идват от Американските капиталистическо империалистични свини.
  • 34 Гост

    13 6 Отговор
    Ако беше завладял света Хитлер нямаше да има такива проблеми защо го спряхте?

    Коментиран от #35

  • 35 El comandante

    20 2 Отговор

    До коментар #34 от "Гост":

    Никой не го е спирал. Най-голямата му грешка беше че нападна СССР.
  • 36 мето

    4 0 Отговор

    До коментар #29 от "ГосТ":

    ти си толкова прав че не може да бъде
  • 37 мисля че

    20 4 Отговор
    Хитлер не е трябвало да напада Съветския съюз а е трябвало да си довърши работата с евреите
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 ВИНАГИ ИМА

    3 0 Отговор

    До коментар #32 от "Хехехе....":

    Пъри път ;)
  • 40 Истина

    7 17 Отговор
    Нищо не казват за ислямистите палестинци,ако на палестинец му се даде власт тежко и горко на света,все евреите им виновни евреите си пазят държавата.Бог да пази Израел.
  • 41 др Менгеле

    10 4 Отговор
    Трудът ще ви направи свободни, еврейчета. Идва ви времето, много скоро. Тогава ще си платите за всички безобразия.
  • 42 джендъри и ку клук клан

    10 2 Отговор
    Къде са Европейските ценности? Къде е Свободна Америка да налага санкции? Къде е ООН? Вероятно, за тях палестинците не са хора....
  • 43 киро

    5 3 Отговор
    Аушвиц и Освиенцим да бъдат пуснати !!!!
  • 44 Да да

    2 4 Отговор
    Айде всички застъпници на циганите от Газа да им окажат помощ и да ги приютат в домовете си! Най-вече мюсолман-комунистите от БСП/ДПС! Помолете Пусин и Ердогъз да ги приютат,нали те са най-великите!
  • 45 Топлата вода

    2 2 Отговор
    Трумпета комплексиран направи тази глупост точно защото знаеше че е първият .Знаеше и че след това много палестинци ще умрат нали трябваше с нещо да го запомнят обаче .Дано само не го запомнят и с това че е последният президент на престъпната си алчна държава
  • 46 Съюза

    3 0 Отговор
    Американците са виновни за повечето размирици по света и скоро ще им се даде урок по уважение!Израел са малко крайни ,но държавата е създадена за контрол над арабския свят!
  • 47 плевен

    1 0 Отговор
    Чета и чак сега проумявам психиката на европеиските идиоти ,които напълниха континента с милиони араби.Следващото размножено поколение ще е с европейски паспорти и ще решава нашата политика.Както циганите у нас.Ще бъде.
  • 48 Osman

    4 3 Отговор
    Жалко че Хитлер не ви изби до крак жалки еврейски боклуци
  • 49 Koi

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ужас...":

    Не забравяйте че има и руски евреи те откъде са защо Русия се отказа да доставя с300на Сирия я помислете
  • 50 Чифути

    3 1 Отговор
    Нямам думи,но не съм и ни най малко учуден.
    Чифу-тина,еврейчугата не е като нас,нормалните хора.
    Такава жестокост и кръвожадност им е част ог гена и им е била винаги присъща.
    ИЗВЕР-ГИ !!!
    Генетично сбър-кани уро-ди.
    ТОВА са еврейските гади/ни.
    Самият факт,че избиването на евреите през 2СВ е РЪКОВОДЕНО от еврейски родове с цел изкуствено прочистване показва изрод-щината която стои вътре в тях.
  • 51 На сапун!!!

    1 1 Отговор
    Такава жестокост може само от еврейска Г А Д да излезе.
    НА С А П У Н !!!!!!
  • 52 Чичо ви

    0 1 Отговор
    Евреите са божий народ .така че не говорете против тях.а ИСус е от бога.вярвайте го.Ако ли не стойте си в джихада
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Koi

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "УЖАС":

    Що се Хитлер ви виновен Сталин дане би дае бил китка та той е убил повече руснаци и им е промил мозъците Израел прави това което трябва но не без разрешението на Сащ и Русия защото тия протести са организирани от иран с помощта и Ердоган най вероятно щото идат избори в турция