19 Май, 2018 19:11 8 099 35

Ликвидираха четирима терористи в Чечения, загина и полицай

  • чечения-
  • грозни-
  • рамзан кадиров-
  • терористи

Кървава атака срещу църква в столицата Грозни

Ликвидираха четирима терористи в Чечения, загина и полицай - 1

Четирима терористи са били убити, докато са се опитвали се да вземат заложници в църква в Грозни, столицата на Чечения. Загинал е и един полицай, а друг цивилен е бил ранен тежко, сподели лидерът Рамзан Кадиров пред репортери на ТАСС.

Нападателите са се опитали да завземат църквата "Свети Архангел Михаил", намираща се в центъра на града. Бързата намеса на властите е осуетила по-кървава развръзка.

"Според последната информация, която имаме, терористите са действали, следвайки заповед от западна държава", отбеляза още Кадиров. Той заяви, че по-най бързия начин е пристигнал на мястото на инцидента, "лично поемайки контрол над специалната операция", която е била извършена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    19 38 Отговор
    Бреййй. Къв е тоя Супермен?

    Коментиран от #18, #26

  • 2 Рубладжийче

    23 54 Отговор
    Дори и русофилите няма да се вържат на лъжите на Рамазанка Дирова, че убитите са действали по заповед на назована западна държава.

    Коментиран от #4

  • 3 Dhjfrthhg

    16 46 Отговор
    Че то там има ли църкви. То всички там са чалми.
  • 4 Гост

    53 21 Отговор

    До коментар #2 от "Рубладжийче":

    Смелчаго , отиди му кажи това в очите !

    Коментиран от #6

  • 5 Наблюдател

    56 18 Отговор
    Така се прави със западняшките агенти !
  • 6 Рубладжийче

    21 52 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Там дори и руснаци не ходят. Чечня отдавна е дерусифицирана. Русофили също няма. Законите на Русия не работят. А Рамазанка Дирова първа ще се отцепи от кочината, ако джуджето намали щедри те дотации.

    Коментиран от #20, #27

  • 7 Историк

    17 35 Отговор
    Рамзан е играл на футбол с отрязани руски глави.

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Историк

    16 41 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Самия Рамзан е искал руснаците да останат в Чечня. Дори им е писал плакати "Русские не уезжайте, нам нужны робы и проститутки! "
    За русофилите превеждам "Руснаци, не си отивайте, нужни са ни роби и проститутки!"

    Коментиран от #35

  • 11 Ирник

    22 6 Отговор
    Историка потурнак и безродник ще се радваш ако умреш в съня си.

    Коментиран от #12

  • 12 Историк

    14 23 Отговор

    До коментар #11 от "Ирник":

    Кое ме прави потурнак руски еничарино? Че не лижа мюсюлманския задник на Кадиров и този на антихриста Путин подобно на теб? А за умирането-всички ще умрем, но за там ред няма, така, че недей да ме плашиш.

    Коментиран от #23, #31, #34

  • 13 555

    5 10 Отговор
    направо се нас-аха от постановки
  • 14 патриотъ

    29 8 Отговор
    Кадиров е сериозен мъж и не хвърля думите си на вятъра!А Чечня е руска територия и не може да се отдели от Русия,както някои тук се изказват,пък и няма причини да се отделя!

    Коментиран от #30

  • 15 Иван4о е джендър

    17 2 Отговор
    Понякога се чудя откъде идва този стремеж да се подиграваме на сериозен вътрешен конфликт като този в Чечня. Рамзан Кадиров неслучайно е начело на Чеченската автнономна република и не прави опити за отцепване от РФ, защото знае, че е спасил народа си от пълно унищожение по време на Втората чеченска война. Впрочем, в Чечня пращаха новобранци-наборници от руската армия, които днес са в поделението и чакат колетче от мама, а утре пълзят из чукарите на чеченските планини. Затова ги убиваха като пилци.

    Чечня беше кървяща рана на лицето на Русия, в която потъваха приходите от нефт, генералитетът ползваше, за да продава незаконно оръжие /запитайте се къде отиде цялата армейска техника и въоръжение и боеприпаси от Западната група войски на СССР/.
  • 16 Иван4о е джендър

    12 2 Отговор
    Работата е и там, че ако Елцин и държавното управление тогава на Русия си бяха на мястото, до никакви въоръжени конфликти нямаше да се стигне. А то - руски армейски лица продават оръжие на терористи, Спецназ обучава силите на автономната република, накрая виновни няма.

    Искам да ви кажа и друго - самите руснаци от Грозни казват, че чеченците си заминават по селата и аулите, а в столицата на Чечня остават почти само етнически руснаци. Никакво разузнаване, поради което бомбите се хвърлят предимно върху руското население, което няма къде да отиде, за разлика от чеченците.
  • 17 Иван4о е джендър

    16 1 Отговор
    Разбира се, войните са войни и свидетелските показания за чеченски нападения над мирното руско население още преди конфликта 1994 година говорят достатъчно красноречиво. Но всичко това можеше да бъде спряно още в зародиш с една по-твърда силова политика откъм Кремъл. Защото руснаци воюваха с руснаци.

    Сега, по въпроса с отрязаните глави - много чеченци са играли такъв "футбол", защото са смятали, че ще им се размине. Просто няма закони, срещу теб престъпниците от Кремъл изпращат голобради момченца без подготовка и ти се кичиш със славата на голям боец. Факт е, че подразделенията на руската армия и ФСБ,, които отвръщат със същото на чеченците, всяват истински ужас между "големите чеченски "мъже"".
  • 18 антисоросоид

    11 5 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Джендер гост . Кадиров е заклет анитисоросоид .
  • 19 Иван4о е джендър

    19 1 Отговор
    И на друго искам да ви обърна внимание - в Русия това си беше Гражданска война, но на ограничен периметър. В България зрее от години тиха гражданска война - всяка година се появяват кадри от видеота, на които деца и родители се заканват да убиват българи. Масово има убийства, извършени от роми. От заканите и заплахите да се стигне до реални действия не е особено трудно при толкова ислямски фондации, организации и спонсори от чужбина и при толкова податливо на влияние и мразещо българите население. Ще се подигравате ли тогава на "ушанките", при положение, че непрестанно се оскверняват паметници на български символи и герои? Имате ли представа колко е лесно България да бъде дестабилизирана тотално по поръчение на чужда сила - дали "Ислямска държава", радикални ислямски клетки или самостоятелни потенциални терористи. ДАНС дали ще намери всичките? Онзи ислямист в Пазаджик получава смешни присъди, а мюсюлманското население в България се множи с по-високи темпове от християнското. Къде е радостното? Напротив, повече дипломация и въздържаност трябва!

    Ако мечката играе у съседа, може и теб да навести!

    Коментиран от #28

  • 20 Петър

    11 4 Отговор

    До коментар #6 от "Рубладжийче":

    Дотаций ли.. :) смешно ми стана. Чеченя,една от републиките с големи залежи на петрол да чака дотации... вярваш ли си...? Путин е дал карт бланш на Кадиров да си ръководи както той си знае. Има си и съд,но обикновенно присъдите се произнасят от шерията,мюсюлманския съд. Баща му също беше верен съюзник на Путин,още докато се водеше войната и преди да го убият,така че това не е някакъв каприз на Путин.

    Коментиран от #29

  • 21 НКВД

    17 3 Отговор
    Евалата, истински мъж! зарезал е кинтите и взима автомата и не му пука за утре!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Тухларов

    4 5 Отговор

    До коментар #24 от "гост":

    Слаба граматика и още по-слаби нерви ! Колко пъти си го пробвал дали е истински мъж ?
  • 26 ГЛЕДАЙ НЕГО И СИ ПРЕДСТАВЯЙ

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    БОЙКО !?
  • 27 ТАМ Е ПО-БЕЗОПАСТНО

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "Рубладжийче":

    ОТ колкото у нас !
  • 28 ГОТВИ СЕ

    0 8 Отговор

    До коментар #19 от "Иван4о е джендър":

    НИЕ НЕ ИДЕМ, НИЕ СМЕ ТУК.
  • 29 Рубладжийче

    6 4 Отговор

    До коментар #20 от "Петър":

    ..... Дотаций ли.. :) смешно ми стана. Чеченя,една от републиките с големи залежи на петрол да чака дотации... вярваш ли си...


    Вярвам си и знам, че русофилията е другото име на неграмотността, но ти чупи всякакви рекорди. Напиши "чечня дотации", намери някой да ти преведе от руски и сам се убеди, че Чечня е постоянно е сред най-дотираните региони в Русия.
  • 30 Рубладжийче

    5 6 Отговор

    До коментар #14 от "патриотъ":

    ....... Кадиров е сериозен мъж и не хвърля думите си на вятъра!А Чечня е руска територия....

    Колкото ти се български патриот, толкова и Кадиров е сериозен мъж. Той е обикновен бандит и убиец и спрат ли дотации те ще забрави клетвите за вярност към Русия. А за това, че Чечня е руска територия си прав, но е ДЕРУСИФИЦИРАНА територия. Сега руския етнически елемент там е около 10.000 и то повечето жени пенсионери, а преди само в столицата Грозни руснаците бяха над 200 000 от население 400 000. И Кадиров въведе законите на ширината и многоженството и жените ходят със забрадки "от уважение към традициите", както се изрази самият Кадиров.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Фейк държава

    3 3 Отговор
    Пълни измислици ! Никакви заложници не е имало. Престрелката е започнала в парк , близо до църквата . На криминална основа. След това бегълците са се укрили в църквата ,на там са били разстреляни.

    След като всичко приключва се започват снимките с участието на Кадиров за така наречената спецоперация , която той уж ръководи.

    Фейк държава !
  • 33 Doktora

    5 3 Отговор
    Не изпадайте в излишен емоционален вакуум.
    1: убитите служители на закона са двама!
    Полицаи, командировани от Саратов.
    От хората в църквата сс ранени двама. Единия вече е починал. Ликвидираните 4-ма изтода са терористи от ингушско-ставрополско-чеченска банда. Нещо ново за досега познатите формати.
    Рамзан Кадиров има неоспорима роля и огромен принос към окончателното укротяване и нормализиране на целия кавказки регион! Той алтернатива НЯМА!
    СЛАВА НА ГЕНИЯ-ВЪЗРОДИТЕЛ, В.В. ПУТИН!
    СЛАВА НА НАРОДА, КОЙТО БРЪКНА ТАКА ДЪЛБОКО В ЗАДНИКА НА АМЕРИКАНСКИЯ БАЛОН, ЧЕ ТОЙ ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ ИЗПУСКА Въздух към неминуемия си, исторически и геополитически залез!
    Аз се радвам от сърце, когато това се случва.
  • 34 RUSKI

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Историк":

    И ТЕЗИ ЧЕТИРИМАТА СА СЕ НАДЯВАЛИ,ЧЕ НЯМА ДА ИМ ДОЙДЕ РЕДА...
  • 35 Патерсън

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Историк":

    Кадиров, има пълна еднолична власт която се пази от Русия,Няма Русия, Кадиров ще го убият народа му за дни
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания