22 Май, 2018 12:29 2 554 5

Абрамович ще получи виза ако...

  • великобритания-
  • роман абрамович-
  • русия

Руският милиардер трябва да докаже произхода на парите си

Абрамович ще получи виза ако... - 1
Снимка: БТА/AP

Роман Абрамович трябва да докаже произхода на парите си, за да получи виза за влизане във Великобритания, съобщи Independent.

През тази седмица стана ясно, че руските власти са отказали виза на руския олигарх. Сега Абрамович ще трябва да докаже законността на средствата, които дължи във Великобритания.

Британските власти наложиха редица ограничения срещу руски бизнесмени след атаката срещу бившия двоен агент Сергей Скрипал.

Според британските медии наскоро Абрамович е подарил на руския президент Владимир Путин яхта за 25 млн. паунда. Той е сред 700 богати руснаци, които трябва да докажат произхода на парите си, за да получат визи.

Кремъл обвини Лондон, че разпалва антируска истерия, за каквато няма причина.

Британското правителство вече обяви, че молбите на богатите инвеститори за визи вече ще са обект на по-щателно разглеждане.

Абрамович има състояние от 9 млрд. паунда. Той нашумя, след като придоби собствеността нафутболния клуб Челси и се превърна във водеща фигура в британския бизнес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Великая русия

    7 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "че руските власти са отказали виза на руския олигарх"- не си е платил визата на богатира на двойни токчета!!!
  • 2 Kcaniba

    11 3 Отговор
    Трябва да разкрие схемите на джуджето,ако го направи знае какво ще го достигне,ако не го направи,сбогом" живот в гнилия капитализъм"Обратно в Русия,в завода стругар.Това очаква всички олигарси по света!
  • 3 Диди

    8 2 Отговор
    Руските олигарси да си влагът парите в Русия.Да,ама няма да стане,знаят защо.
  • 4 асът на асовете

    4 0 Отговор
    Има много други държави, които ще са доволни да посрещнат Абрамович като цар и той да си инвестира и върти парите там. Досега не им пречеше на тъпите островни грозници че руските олигарси инвестират в тяхната кочина, сега изведнъж нещо много се надървиха.............сами режат клона на който седят и съвсем скоро той ще се счупи и ще паднат, егати идиотите. Вместо да си погледнат тъпия остров, че се е превърнал в ислямски халифат те тръгнали да се карат с богатите бели хора дето им помпат икономиката.
  • 5 Didov

    0 0 Отговор
    Англичаните, са неузнаваеми! Много ме радват! Втората ми родина е UK! Търси се Българската Тереза Мей!
Новини по държави: