Last news in Fakti

25 Май, 2018 19:12 2 345 29

Лавров сравни сваления самолет със Скрипал

  • сергей лавров-
  • русия-
  • сергей скрипал-
  • сравнение-
  • самолет-
  • доказателства

Според Кремъл и в двата случая няма доказателства

Лавров сравни сваления самолет със Скрипал - 1
Снимка: БТА/ AP

Руският външен министър Сергей Лавров заяви, че разследването на катастрофата на малайзийския самолет напомня на случая „Скрипал“. Общото е, че и в двата случая няма никакви доказателства, заяви дипломатът, цитиран от ТАСС.

„Много ми напомня на случая със Скрипал, когато казаха, че много вероятно руснаците да стоят зад него, но веднага съобщиха, че разследването ще продължи и ще отнеме време“, заяви Лавров. Британските служби

„Налага се усещане за дежа вю, при което нашите партньори са решили в случай, в който са загинали стотици хора, да спекулират за това - заради постигането на своите политически цели“, каза още руският външен министър.

Русия отрича вина и за сваления самолет. Изводите на международния разследващ екип са, че руска бойна бригада стои зад атаката. Близо триста души загинаха при нея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 среднощен

    46 7 Отговор
    Сергей Лавров е един от малцината, които знаят какво точно се случва по света!
  • 2 Kcaniba

    38 7 Отговор
    Лавров - героят на нашето време, знае какаво говори!!!
  • 3 MI6

    30 6 Отговор
    Доказателствата ние ги изработваме "пиич"!!!!
  • 4 Историк

    9 40 Отговор
    Руската наглост и цинизъм са пословични, но шайката на Путин ги издига на нови висоти. И това са индивиди, които се кълнат, че са православни християни!

    Коментиран от #7

  • 5 наблюдател

    31 6 Отговор
    Ясно е, че Западът се стреми по всякакъв начин да настройва обществеността срещу Русия. Вероятно като оправдание за бъдещата война. Либералният модел е в дълбока криза и се нуждае от нови пространства и нови "роби". Само че, не всички хора са тълпа и стадо. Някои все още могат да използват главите си. Каква би била изгодата на руснаците, да свалят този самолет над Украйна? А каква би била целта на украинците да го свалят? Елементарни въпроси и отговори.
  • 6 Бесен Язовец

    27 4 Отговор
    Лавров е мн.мъдър мъж!
  • 7 Вертикал

    10 5 Отговор

    До коментар #4 от "Историк":

    Това с "индивидите и православните християни" не го разбрах!? Православен, означава ЛИЧНОСТ! Ако очаквате православните християни, заради своите морални ценности, да бъдат послушни роби, много се лъжете! Свободата е дар от Бога! Но с думите на Сервантес ви отговарям: " Свободата Санчо е на върха на копието...!" Ако не четете руските класици, то поне западните четете!

    Коментиран от #10

  • 8 Гост

    4 18 Отговор
    Чета коментарите и за пореден път осъзнавам,че българинът може да е в Европа,но по акъл си е останал в някоя руска губерня или турска махала.В Русия няма нищо добро и градивно,това е жестока мафия която убива и тормози този свят,а вие които защитавате великия Путин и компания вземете самолета и отидете в някой град в Русия голям колкото Русе да видите за каква пропаганда и промивка става въпрос.

    Коментиран от #9, #27

  • 9 Бай хой

    17 3 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Неграмотнико половината континент Европа е руска губерния.
  • 10 Историк

    1 12 Отговор

    До коментар #7 от "Вертикал":

    Индивиди са съществата, които лъжат нагло и безочливо. И тези същества има претенцията да са християни при това Православни! В православното християнство няма Божа заповед, която са гласи "Лъжи колкото можеш, стига да ти е изгодно". Сега разбра ли? Или просто си тролиш.?

    Коментиран от #12

  • 11 Общото е

    1 13 Отговор
    Лавров знае, че и двете са дело на Русия. Но не е лесно да си го признаеш
  • 12 Вертикал

    16 2 Отговор

    До коментар #10 от "Историк":

    "Пилат Му рече: що е истина?..." По-склонен съм да търся "истината" в най-"малката православна община", отколкото в най-богатите градове, сочени за пример, а всъщност, много наподобяващи на Содом и Гомор! От къде дойдоха "еднополовите бракове", "джендарството" и цялата гнусота на "либералното съвременно общество"?

    Коментиран от #13

  • 13 Истината

    2 12 Отговор

    До коментар #12 от "Вертикал":

    Недей да отклоняваш въпроса. Руските лъжеправославни християни лъжат като за световно. Няма по-големи лъжци от шайката на Путин.

    Коментиран от #14, #15

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Вертикал

    9 2 Отговор

    До коментар #13 от "Истината":

    Мислите ли, че Бог не е видял всичко!? Той е допуснал най-великата православна държава да бъде управлявана от тези хора! Дали е случайно това!? Не мисля!

    Коментиран от #16

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Вертикал

    8 2 Отговор

    До коментар #16 от "Истината":

    Аз съм православен свещеник, приятелю! Да не дава Бог никога да се опълчвам срещу Неговия Син, Нашия Господ Иисус Христос! А ти, кой си!

    Коментиран от #18, #28

  • 18 Истината

    1 9 Отговор

    До коментар #17 от "Вертикал":

    Православен свещеник няма да защитава във форумите руската кочина, бе шегаджия. Ти си обикновен русофил. И Господ трябва да е голям майтапчия да допусне цигарения поп Киро Гундяев да стане патриарх на Русия а негодника Путин да се прави на православен християнин и да избива невинни хора.

    Коментиран от #19

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 гост 2

    0 6 Отговор

    До коментар #16 от "Истината":

    "Не може да избиваш и ограбваш по-слабите си съседи и да се наричаш християнин" ... Явно за повечето християни твърдението ти или не е валидно или ако не са съседи може?!
    ... Ти поне мъничко история чел ли си...някаква изобщо...или поне новини не гледаш ли?
    Много сте ми смешни с тия тотално неадекватни на писанките ви бикове. НИЩО ОБЩО!

    Коментиран от #23

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 гост 2

    0 3 Отговор

    До коментар #21 от "гост 2":

    Никове ... Стана досадно
  • 23 Истината

    1 9 Отговор

    До коментар #20 от "гост 2":

    Единствено от руската кочина вият до небето, че са единствените пазители на християнския морал.

    Коментиран от #25

  • 24 Вертикал

    2 4 Отговор
    Всеки свещеник е призован да проповядва! Уважавам вашето мнение, относно това как се получава днес властта, било тя светска или църковна! Много сте близо до истината, че неправилно се получава тя днес! Когато споменах Бога за Неговия Промисъл относно властта и от къде се получава тя днес, прочетете внимателно и ще видите, че съм назовал санкционирането на тази власт от Бога, не Негова Воля, а Негово допущение! Има разлика! От последният ваш коментар, пак не разбрах, вие кой сте?
  • 25 гост

    6 2 Отговор

    До коментар #23 от "Истината":

    Ами зависи от гледната точка. Ако имат впредвид морала на християнското семейството и на ролята в него на мъжете и жените, може би са прави, като гледаме останалата содомо-гоморска част на християнството.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Мм-хм

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    А аз като чета поста ти, та се сещам за един герой на известен български автор. Разликата е, че може би си по-грамотен. Не се обиждай, в душичката ни е - не в губерните или махалите.
  • 28 Баба Гуси

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "Вертикал":

    Филарет, ти ли си бе, душицо? :*

    Коментиран от #29

  • 29 Вертикал

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Баба Гуси":

    Йоан ми е името! Това с "Филарет" е жалка история!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания