28 Май, 2018 10:20 2 290 9

Тръмп: Северна Корея има брилянтен потенциал

  • северна корея-
  • потенциал-
  • сащ-
  • северна корея-
  • президент-
  • ким чен-ун

Подготвя се среща между Тръмп и Ким Чен-ун

Тръмп: Северна Корея има брилянтен потенциал - 1
Снимка: БТА/ AP

Северна Корея има „брилянтен потенциал“ и един ден ще бъде велика икономическа и финансова нация. Това заяви американският президент Доналд Тръмп, цитиран от „Скай нюз“.

Държавният глава направи този коментар в Туитър, добавяйки, че американски екип е пристигнал в Северна Корея и ще се срещне с местни представители. Целта е в крайна сметка да се осъществи срещата на високо ниво между Тръмп и Ким Чен-ун.

Тръмп написа, че Северна Корея има брилянтен потенциал и един ден ще го оползотвори. Ким Чен-ун е съгласен с мен, това ще се случи, добави още американският президент. В четвъртък той отмени планираната за 12 юни среща, но след това намекна, че такава все пак може да се състои.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Morgoth

    11 6 Отговор
    Южна Корея е от страните с най-високо средно IQ. За Северна Корея няма данни, но може лесно да се предположи, че са на същото ниво. Потенциала на тази страна е огромен.
  • 2 ДОХ

    2 2 Отговор
    има потенциал за война ли , за друго ли ?
  • 3 ГосТ

    9 4 Отговор
    Има потенциал да се обедини с Южна Корея и заедно с Япония и Китай от другите страни да ви сцепят тр..ките. Надявам се в най скоро време ЕС да оправи отношенията си с Русия, като създаде безпрецедентна мегасила от бял тип. Дръпнатите са напред, но са си тегави. Не е цвете за мирисане техния строй. А тоя паляк да си изнася клоунадите на неговите избиратели.
  • 4 Русофоб-българофил

    2 12 Отговор
    В Северна Корея поколенията са изродени, ще минат столетия, докато се изтрие комунистическото минало и да измрат всички комуняги. Нищо не може да се оправи там, а са и много близо до руснаците. Никакво IQ не може да ги спаси все едно нас да ни спаси от напастта червена.
  • 5 PRIMORDIAL

    4 2 Отговор
    Спрете му туитъра на тоя бе!
  • 6 Дарко

    5 2 Отговор
    Да. Имат даже потенциал да ви напукат канчето ако продължите да ги тормозите
  • 7 един от всички

    7 0 Отговор
    Наистина ,и моето мнение е,че Северна Корея има може би най-качественото население на планетата! Икономиката й е изостанала поради това,че е изолирана,но все пак,имат силна наука,морал,култура .. каквито едва ли на друго място ги има. (лично съм познавал хора от там,докато бяха студенти в София. надълго и нашироко ми е разправял за своята страна,тези хора за просто изтъкани от честност,трудолюбие,морал,хуманизъм,отговорност,самоотверженост,родолюбие и човешко достойнство. Бил съм в над 30 други страни,на запад,вкл. отвъд Атлантика ,но никъде подобни качества не съм срещал! НИКЪДЕ!

    Коментиран от #9

  • 8 eли

    1 0 Отговор
    За съжеление единствино което няма е " водородна бомба ".
  • 9 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "един от всички":

    С радост чета написаното от теб.Скоро по-добър коментар не бях чел.Наистина пазара в България изроди нацията и тези които са натоварени и отговорни да се грижат за нашето здраве и да ни лекуват са го ударили на далавери печалбарство и човешкият живот и здраве за тях не струва и стотинка.Разбира се има и читави доктори но те са малко.Истината е че капитализма със своите предимства има и огромни недостатъци.И именно качеството на храната , здравеопазването ,престъпността ,циганизацията ,обезлюдяването като краен резултат са големият минус.