Last news in Fakti

4 Юни, 2018 21:25 7 099 21

Русия иска единен ЕС

  • русия-
  • владимир путин-
  • ес

Владимир Путин смята групата за най-важния икономически партньор на страната си

Русия не иска разделен ЕС. Това заяви руският президент Владимир Путин, цитиран от РИА Новости.

Путин говори преди планирано свое посещение в Австрия.

„Ние не искаме да разцепваме никого. В името на европейската и световната сигурност ние сме заинтересовани от един силен, процъфтяващ и единен ЕС. Това е нашият най-важен икономически и търговски партньор. Ние нямам нужда от дезинтеграция на този блок. Това трябва да е ясно на всички“, заяви Путин.

Виена предприема сериозни действия за безопасност по повод посещението на Путин. Мобилизирани са стотици военни и полицаи за осигуряването на сигурността в града.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грантаджийче

    41 7 Отговор
    Още малко.
    Докато европейците позволяват задокеанските говеда да мътят водата, единна Европа няма да има.
    Ама говедата закъсват необратимо и се връщат към предвоенното състояние на кочина - каквато са всъщност.

    Коментиран от #14

  • 2 плевен

    18 9 Отговор
    Момчета, колко смятате, че тежат вашите коментари, след като наричате двете най-значими нации "кравари" и "ушанки".Намирисва на чувство за малоценност.

    Коментиран от #3, #4, #13

  • 3 Грантаджийче

    27 7 Отговор

    До коментар #2 от "плевен":

    Абе тая "значима" нация що е толкова ГЛАДНА??

    Броят на граждани на САЩ, получаващи талони за храна по Програмата за подпомагане изхранването на населението (SNAP) е 42,4 милиона. Още един милион деца получават безплатен субсидиран обяд в училище и около 400 000 бременни жени и кърмачки получават мляко, краве масло, яйца и други хранителни продукти по програмата WIC. В общи линии, в около една четвърт от семействата в САЩ има поне един човек, който получава талони за храна или е включен в друга програма за облекчаване на кризата с храната. Но около 43 % от семействата без сигурност по отношение на храната не участвуват в нито една от цитираните три помощни програми.
    А?

    Коментиран от #6

  • 4 pinokio

    13 7 Отговор

    До коментар #2 от "плевен":

    Огромната част от войнстващите коментатори по световните проблеми, още нямат навършени 13 години. Съвсем нормално е да дрънкат за ушанки и кравари.
  • 5 Стига бе

    8 9 Отговор
    Лисицата иска в кокошарника !
    НИКОГА това е подло животно !

    Коментиран от #12

  • 6 Иванов

    9 8 Отговор

    До коментар #3 от "Грантаджийче":

    Синко, говедата не живеят в кочини, а в кравеферми. Наричай УСА Кравефермата, така ще е точно. Раша е Бензиноколонката. Трябва и тях да ги разчесваш редовно, щото само от бой разбират, инак ще дойде ден да те накарат да им целуваш мшризливите чизми. Инак добре пишеш, харесва ми. Продължавай напред!

    Коментиран от #7

  • 7 Грантаджийче

    15 3 Отговор

    До коментар #6 от "Иванов":

    Продължавам!

    В едно общество, което претендира за сериозно отношение към цената на човешкия живот и бъдещото на децата си, наличието на 50 милиона гладуващи хора – включително 17 милиона деца – би следвало да се приеме с тревога. Като се вземат предвид хвалбите на САЩ за способността да изхрани цялата планета, безразличието към нарастващия глад в страната е национален скандал.

    Но в САЩ от 2010 година новините за глада са ограничени в кратки съобщения на вътрешните страници на вестниците (А21 във Вашингтон Пост, нищо в Ню Йорк Таймс).

    Още??
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Дааа

    18 1 Отговор
    Така си е!!! Европа е най-големия пазар за Русия, и обратно. Търговски и научен съюз между Европа и Русия ще се превърне в най-голямата сила на планетата и на най-богатите нации
  • 10 Блага Крумова

    8 17 Отговор
    Ако САЩ не стоят зад Европа , Путин ще ги анексира като Крим !Така , че по скромно със САЩ !

    Коментиран от #11

  • 11 Грантаджийче

    14 5 Отговор

    До коментар #10 от "Блага Крумова":

    А ако баба ти беше мъжка, щеше ли да има дръжка?
  • 12 Демограф

    7 13 Отговор

    До коментар #5 от "Стига бе":

    Мечтата на Путин - Обединен под негова команда ЕС. В същност заедно с Дончо те пробват да разрушат ЕС и да си го поделят. Усилията им са перфектно синхронизирани. Нямат нужда от срещи.

    Коментиран от #17

  • 13 Да да

    6 13 Отговор

    До коментар #2 от "плевен":

    Ушанките май не са от най-значимите нации! Най-значимите са САЩ,ЕС,Китай!
    Няма как бензиностанция на която някои работят за 250 лв.да е значима!
  • 14 Пепи

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Грантаджийче":

    Хи-хи-хи....
  • 15 Голям прос

    11 4 Отговор
    Докато САЩ се месят навсякъде за щяло и нещяло, светът ще е под постоянна заплаха
  • 16 гост

    4 4 Отговор
    Малко му идват явно санкциите.
  • 17 ГосТ

    9 2 Отговор

    До коментар #12 от "Демограф":

    Хмммм Путин знае много добре, че с Европа шега не бива. Руснаците са истинска нация с историческа памет и държава , а не сбирщайн. Досега винаги се е отнасял с респект към ЕС,(с изключение на Крим, но просто няма как да позволи хамерите да направят бази пред вратата му,и това ЕС трябва да го осъзнае )
    Янкитата си въобразяват некви неща скрити зад океана и си позволяват арогантно поведение. Те никога не са имали нищо качествено, но сега гният много сериозно и го надушват. Предвид, че Русия е в Европа, мисля че Русия наистина е заинтересована да има силна Европа. И не Русия е тръгвала на завоевателни походи към Европа, а обратно.

    Коментиран от #18

  • 18 я па теа

    0 2 Отговор

    До коментар #17 от "ГосТ":

    каква историческа памет те гони? а и не били сбирщина руснаците? а какво са, според теб? на пътя на всички преселения, създадени от викингите като държава и после попилявана редовно от татари, монголи, кумани и какво ли още не, мужиците са докарани до състояние на непрекъснато желание за подчинение. за това там никога няма да сработят неща като свободна воля, демокрация и т.н. достижения на съвременния човек. в нито един период от историята си те не са били свободни хора.

    Коментиран от #19

  • 19 ГосТ

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "я па теа":

    Отиди да се разходиш в Петербург и Москва и тогава ми говори. Ренесанс бате,к'во да ти кажа. Който не е минал през него е селянин за мен. Точка. В исторически подробности няма да навлизам,защото е смешно да се сравнява история на Русия и нещото като история на сащ. Да прав си за викингите, оказа се,че руснаците са по близо до скандинавците отколкото до славяните. Това по сравнения на genome seq. Публикувано е в Nature и е доста интересна статия-произход на европейските народи. Ние сме клъстерирани с гърците,албанците и италианците от Бергамо.
  • 20 Иве

    0 0 Отговор
    Ако кравари и ушанки са те ние какви сме 😂
  • 21 Распутин

    0 0 Отговор
    Забавно. Пути иска да го играе комик сега, хайде стига.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания