5 Юни, 2018 19:20 2 183 34

Путин: Санкциите вредят на всички

  • русия-
  • владимир путин-
  • санкции-
  • австрия-
  • ван дер белен

Никой няма ползва от тях, смята руският президент

Путин: Санкциите вредят на всички - 1
Снимка: БТА/ AP

Русия преодоля всички трудности, свързани с външните санкции, заяви президентът Владимир Путин след преговори във Виена с австрийския президент Ван дер Белен. Путин посочи, че ограничителните мерки нанасят вреда на всички и затова всички страни са заинтересовани от тяхното премахване, предаде ТАСС.

"Санкциите, политически мотивираните ограничения и протекционизмът са начини за решаване на политически въпроси, които в крайна сметка не решават нищо. Те са вредни за всички - както за тези, които ги инициират, така и за тези, срещу които са насочени. Затова смятам, че всички ние сме заинтересовани санкциите да бъдат отменени", каза Путин.

Посещението в Австрия е първото задгранично пътувате на Владимир Путин след началото на новия му президентски мандат. То е свързано с 50-та годишнина от началото на износа на руски газ за Австрия.

Европейският съюз и Съединените американски щати наложиха икономически санкции на Кремъл след анексирането на Крим и конфликта в Източна Украйна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Jerry

    19 16 Отговор
    Велик!

    Коментиран от #5

  • 2 onq s konq

    17 13 Отговор
    Е как ще "вредят на всички" санкциите,след като точно благодарение на тях Русия стана не само по-силна,ами и САМОДОСТАТЪЧНА?
  • 3 НКВД

    13 21 Отговор
    Санкциите в едят на руската кочина и ще отпаднат тогава, когато отпаднат причините за налагането им. Толкова е просто. И това накрая трябва да се разбере и от психясалото джудже и от малоумните му фенове.
  • 4 патриотъ

    24 14 Отговор
    Путин е №1 в световната политика и доказа,че няма равен!На него трябва да се даде нобеловата награда за мир!

    Коментиран от #13

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ИХТАМНЕТ

    19 8 Отговор
    Санкциите правят Русия по- силна бе защо не казваш това!!
  • 7 Ристе

    10 11 Отговор
    Санкциите помагат на руската икономика, защо да вредят, ей я рублата е два цента какво се оплаквате.

    Коментиран от #8

  • 8 Грантаджийче

    16 10 Отговор

    До коментар #7 от "Ристе":

    Тя рублата може да е два цента, ама братушките продават като за световно. България се напълни с руски антифриз, руски моторни триони, руски АТВ-та, руски масла, руски електрожени...
    А говедата продават само квичене ача чрез такива кат тебе.

    Коментиран от #10, #14, #22

  • 9 Пешо

    10 12 Отговор
    Връщаш заграбеното падат санкциите.
  • 10 Рубладжийче

    8 13 Отговор

    До коментар #8 от "Грантаджийче":

    И с русофилчета се напълни, че не могат да живеят в кочината, горките.

    Коментиран от #12

  • 11 Тъпан

    7 6 Отговор

    До коментар #5 от "Рубладжийче":

    Чудесно си се описал! Браво!
  • 12 Тъпан

    8 2 Отговор

    До коментар #10 от "Рубладжийче":

    Уточни все пак коя е кочината...защото, ако са русофили, то те живеят в България...
  • 13 Рзавигор

    7 14 Отговор

    До коментар #4 от "патриотъ":

    Не знам какъв ти е Путин, ама ти отворко нали знаеш че вие руските шпиони със странното прозвище ''русофили'' сте под наблюдение от службите за държавна сигурност,вътрешни войски,НСБОП и военно контраразузнаване и в един момент мнооого лошо, ама мноого лошо ще ви стане и много набързо,та чак светкавично,повярвайте ми всичките тук.И БЪДЕТЕ ПО-МАЛКО ГЛУПАВИ
  • 14 Рзавигор

    6 9 Отговор

    До коментар #8 от "Грантаджийче":

    Не знам какво общо имаш с рублата, но ние българите се интересуваме от родния лев, а не от рублата.Ти отворко нали знаеш че вие руските шпиони със странното прозвище ''русофили'' сте под наблюдение от службите за държавна сигурност,вътрешни войски,НСБОП и военно контраразузнаване и в един момент мнооого лошо, ама мноого лошо ще ви стане и много набързо,та чак светкавично,повярвайте ми всичките тук.И БЪДЕТЕ ПО-МАЛКО ГЛУПАВИ
  • 15 Рзавигор

    6 4 Отговор
    ''Рзавигор''-използвам нарочно такъв ник. За по-старите е известно че на Развигор стояха с месеци и години в тъмните мазета точно такива предатели на българските национални интереси и държавност, шпиони на чужди държави, които днес работят за Руските тайни служби.

    Коментиран от #16

  • 16 Иванов

    5 7 Отговор

    До коментар #15 от "Рзавигор":

    Приятелю, де да беше така, ама не е! Службите са пълни с руски ушанки и спасение няма! Само чакат сигнал от Жужи и ни хвърлят на прасетата в Белене.
  • 17 СссереМ

    7 8 Отговор
    Вече взима-дава "империята",още ще клекнете,кимчо ряпа да яде.

    Коментиран от #18

  • 18 Д'мин

    4 4 Отговор

    До коментар #17 от "СссереМ":

    4-ри години го слушам това! Айде, че нямам търпение!
  • 19 Да уж

    6 3 Отговор
    Сегашният исторически период в бъдеще историците ще нарекат епоха Путина. Ни много, ни малко. И това ще е справедливо.
  • 20 Барчо

    9 5 Отговор
    Договориха доставки на газ до 2040 г като се увеличават почти двойно. Австрия е хъба за Европа и си лапат кинти. И ние можеше да лапаме кинти, а сега ще лапаме к--р--е, ако ма разбирате. И това благодарение на продажниците. Само че парите за слушкането е за тях, а к------вете са за народа.
  • 21 русия е джудже

    5 8 Отговор
    Рашка се гърчи от санкциите,а путин индиректно го заявява и на практика се моли да се отменат санкциите ,но не е познал.Санкции до дупка за руската кочина !

    Коментиран от #24

  • 22 venividivici

    5 8 Отговор

    До коментар #8 от "Грантаджийче":

    Било се напълнило с руска стока...Каква руска стока бе клоун ? Ватниците незнаят още един тостер как да произведат ,а нивото им на технологии е същото като на Нигерия.
  • 23 Бесен Язовец

    5 7 Отговор
    Ми той Жужи за това ходи на килимчето при австрийския президент, да се моли за свалянето на санкциите..)) Ко стана, нали уж бяха полезни за руската икономика, ала-бала, бъра-бъра, два чадъра ?!
  • 24 Да уж

    9 6 Отговор

    До коментар #21 от "русия е джудже":

    Гърчат се русофобите.
    Путин заяви на глас, че щетите от санкциите са преодолени и нашата икономика се възражда с реални финансови показатели. И всичко това благодарение на санкциите.
  • 25 Да уж

    8 5 Отговор
    Австрия е примерът, как една страна може да печели от своя неутралитет.
    По време на бомбардировките на Сърбия Австрия е забранила прелитане над своята територия на амерски самолети към Сърбия.
    Австрия не е нарушила нито един път своите ангажименти и споразумения с Русия. Така се печели респект и уважение.

    Коментиран от #27, #32

  • 26 Путин е говедо

    4 5 Отговор
    Тоя съвсем клекна, като гладно улично псе. Вече се напикава, ако някой сульо от Австрия или България го погали зад ушите преди да му срита задника. За едното € ще продаде и гимнастичката и мавзолея.
  • 27 Путин е говедо

    6 4 Отговор

    До коментар #25 от "Да уж":

    И ти си същия късоумен, мисловен дребосък. Откъде тъпата ти глава да знае, че Австрия не е член на НАТО и не се е налагало да участва.
    В замяна на това над България не прелетя нито един руски самолет за десанта в Прищина. Затова Кремъл ненавижда България. Ние пък се гордеем с това, че сритахме проскубаната съветска саката мечка.
    Хахахах!
    Нещастник умопомрачен от тъпата кремълска пропаганда.
  • 28 ссссс

    5 6 Отговор
    Санкциите върнаха русия в 19 век ,а джуджи направо се е наакал.
  • 29 ГосТ

    4 5 Отговор
    Всички селяни на село или в кравефермата!Много ясно, че трябва да паднат тея санкции и ще паднат. Хубаво че австрийците, показаха класа, каквато несъмнено имат и премиера им отговаря напълно на нея. нашта тиква също на нашата класа- пълно е с вчерашни селяци тръгнали да успяват у живото. Германия и Австрия като свалят санкциите и Макрон ще го направи. а задокеанската маймунка ще загази много лошо съвсем скоро ;)
  • 30 гостгост

    5 4 Отговор
    Санкции до дупка за руската кочина !
  • 31 ГосТ

    6 4 Отговор
    Онзи ден,коментирахме точно този въпрос с един мой приятел англичанин.млад и интелигентен човек (разбира се има и нормални англичани и американци ), който не живее в Англия от 10 години. Първо за брекзит е потресен и второ ми каза, че би трябвало хората в Брюксел да бъдат "more relaxed " ,говорихме си специално за Франция, колко много губи от тези санкции и Германия също. Разказах му и как ние сме загубили цялата си индустрия и пазари с влошаване на отношенията,а също и мощни енергийни проекти сега. Разбира се, той напълно осъзнава, че Русия е в Европа и също така е бил в "прекрасният европейски град Петербург " .
    Разбира се, че тези санкции вредят на всички, единствените печеливши са хамерите. Трябва да паднат , възможно най скоро.

    Коментиран от #33

  • 32 ГосТ

    2 2 Отговор

    До коментар #25 от "Да уж":

    Че към Австрия винаги е имало респект и уважение. Да не са вчерашни.
  • 33 русия е джудже

    1 1 Отговор

    До коментар #31 от "ГосТ":

    Санкциите няма да паднат,рашка не е в Европа ,Санкт Петърбург прилича на Бангладеш и от тези санкции губи единствено руската кочина.За другите загубата е незначителна.Санкции до дупка !
  • 34 Сталин

    1 0 Отговор
    Да бе да санкции те нищо не направиха тва дето ги удари наистина руснаците беше че саудите напраиха свръх производство на нефт
    и му свалих цената ама тва вече свърши
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания