Last news in Fakti

13 Юни, 2018 20:25 3 651 6

ЕС трябва да действа, ако САЩ пресекат червената линия

  • ес-
  • сащ-
  • германия

Германия иска стратегия за Китай

Европа трябва да отговори енергично, когато САЩ пресекат червените линии. Това заяви германският външен министър Хайко Маас, цитиран от ДПА.

Той подчерта, че Европа трябва да намери нов баланс в отношенията си със САЩ. Според него европейците трябва да действат като противотежест, когато САЩ пресекат червените линии.

Той заяви, че ЕС трябва да подготви стратегия за икономическата и политическата роля на Китай. Също така трябва да се намери противодействие на опити за разделяне на ЕС.

„Трябва ни обща стратегия за справяне с политическите амбиции на Китай. Световният ред, който имахме, вече не съществува“, заяви Маас.

Той подкрепи предложението на Франция за сформиране на европейски сили за интервенция при, като заяви, че и Великобритания трябва да бъде поканена да участва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    23 4 Отговор
    Да са оправят както могат и както искат, те сами си го направиха това, като гласуваха доверие на САЩ, които се оправят от евреи.Колкото и да си прост знаеш че не трябва да имаш доверие на евреин ама...
  • 2 Хасан

    7 12 Отговор
    Доверятся ,доверятся но надо и проверять.беше казал Сталин....нов световен ред това му е цаката...Сащ с Израел ще играе сами срещу всички....Кралицата хитро се измъкна...Турция е на бръснача ...Европа е в безизходица....не е глобален играч,няма армия беззъба като баба..и има нужда от пазари

    Коментиран от #3

  • 3 къде пък

    14 3 Отговор

    До коментар #2 от "Хасан":

    намеси в играта турция ?? нито споменаваш китай,русия,индия,япония а смешната турция ??а ти ес не го мисли...ти си гледай анадола ..европа я остави на европейците
  • 4 браво краво

    3 1 Отговор
    трябва ви един шут в г-за...това и получихте.
  • 5 Голям прос

    0 0 Отговор
    Орташката работа и кучетата не я ядат
  • 6 Сталин

    2 1 Отговор
    Браво на евро джедърчетата най сетне разбраха че вече не е като едно време всеки си гледа интереса всеки си гледа своите крайно време беше
Новини по държави: